Az adatok beolvasása...
VISSZAKÜLDÉSEK ÉS CSERÉK

100 NAP A VISSZATÉRÍTÉSRE, 14 NAP AZ ÜZLET TÁJÉKOZTATÁSÁRA A VISSZATÉRÍTÉSRŐL

TÖLTSE LE AZ ŰRLAPOT ÉS HAJTSON VÉGRE VISSZTÉRÍTÉST VAGY CSERÉT

Vissza szeretné küldeni a megvásárolt terméket vagy ki szeretné cserélni egy másikra? Nincs ennél egyszerűbb! A Ladybag.hu áruházban minden visszaküldéssel és cserével kapcsolatos tevékenység igazán könnyű. Minden gyorsan, probléma és indoklás megadása nélkül megy. Csak kövesse az alábbi néhány lépést, és kész is van!

AKÁR 100 NAP A VISSZATÉRÍTENDŐ ÁRUK VISSZAKÜLDÉSÉRE

A megrendelés kézhezvételétől számítva 100 nap áll rendelkezésére, hogy a terméket raktárunkba visszaküldje. Ne feledje azonban, hogy korábban (pontosabban a csomag átvételétől számított 14 naptári napon belül) elállási/termékcsere szándékát köteles jelezni felénk.

Ha azonban a megrendelés kézhezvételétől számított 14 naptári napon belül tervezi feladni nekünk a csomagot, ahhoz nem kell mást tennie, mint csatolni a visszaküldési űrlapot – ebben az esetben nem kell előre értesítenie minket.

14 NAPTÁRI NAP AZ ÁRUHÁZ TÁJÉKOZTATÁSÁRA A VISSZATÉRÍTÉSRŐL

A megrendelés kézhezvételétől számított 14 naptári napon belül kérelmet kell benyújtania a termék visszaküldésére vagy cseréjére. Ezt többféleképpen teheti meg:

1. E-mailben, a shop@ladybag.hu címre küldött üzenetben a rendelési számmal, vezeték- és keresztnévvel, valamint a szerződéstől való elállási szándékkal kapcsolatos információk elküldésével.

2. A visszaküldési/csere űrlap kitöltésével:

a) A kitöltött űrlapot az üzlet e-mail címére küldheti el

b) Vagy csatolhatja a visszaküldött termékhez. Ebben az esetben a csomagot a megrendelés kézhezvételétől számított 14 naptári napon belül a raktárba vissza kell küldenie.

Töltse le az űrlapot innen [ LETÖLTÉS ]

VISSZAKÜLDÉSI CÍM
A csomagot saját költségén küldheti el az alábbi címre:

Paxy – GUSTO
Koronczói út 01628/9 hrsz.
(DPD DEPO) 9012 Győr

A LADYBAG.HU ÁRUHÁZNÁL A VISSZATÉRÍTÉSHEZ/CSERÉHEZ TARTOZÓ HATÁRIDŐK

1. Visszatérítés - a csomag átvételétől számított 14 napon belül visszautaljuk a pénzt az űrlapon megadott bankszámlaszámra. Ha az űrlap nem tartalmazza a számlaszámra vonatkozó információkat, akkor arra a számlára térítjük vissza az összeget, amelyről a termék megvásárlásakor az utalást teljesítették.

2. Csere – a csomag átvételétől számított 14 napon belül a terméket egy másikra cseréljük.

Ha kérdése van, forduljon hozzánk e-mailben:
e-mail: shop@ladybag.hu

A szerződéstől való elállással kapcsolatos részletes információk az alábbi linken találhatók:  https://ladybag.hu/_cms/view/19/elallas-a-vasarlastol.html
valamint az üzletszabályzatában: https://ladybag.hu/_cms/view/-7/eljarasi-szabalyzat.html

  • cz
  • ro
  • sk
You can find Ladybag.hu at GLAMI.hu