Az adatok beolvasása...
ÖKOLÓGIAI BŐR VAGY TERMÉSZETES BŐR?
ÖKOLÓGIAI BŐR VAGY TERMÉSZETES BŐR?

A megfelelő kézitáska kiválasztása igazi folyó téma! Órákig beszélhetünk színekről, egyre kifinomultabb fogantyúkról, külső és belső zsebekről, állítható hevederekről vagy mereven rögzített fogantyúkról. És ott van az az anyag is, amelyből a táska készült. Természetes bőr? Talán inkább műbőr? Tudja meg, melyik opciót jobb választani!

Természetes bőr - luxus kézitáska

A természetes bőr az első. A valódi bőrből készült kézitáskákat fényűzőbbnek tartják. Honnan származik ez a meggyőződés? Már csak az egyediségük egyszerű ténye miatt is. És néha nagyon borsos ár! Senkit nem fog meglepni, hogy a valódi bőr kézitáska megválasztásának együtt kell járnia a téma etikai vonatkozásaival. A kézitáskák általában szarvasmarha- és sertésbőrből készülnek. Érdemes hangsúlyozni, hogy a létrehozásukhoz kapott anyag a tenyésztési folyamat egyfajta "mellékterméke". A természetes bőr kézitáskáknak számos előnye van, ami nagyon népszerűvé teszi őket. Hozzájuk nyúlva biztosak lehetünk a magas minőségben, ami garantálja a kielégítő felhasználást - évekig! Itt az ideje, hogy jobban szemügyre vegyük a természetes bőrt és annak tulajdonságait, amikor egy táskába helyezzük.

Természetes bőr – az erős oldalak

A gyönyörű megjelenés és a csipetnyi luxus mellett a természetes bőrnek számos más előnye is van, amely előtt az ökológiai bőrnek (egyelőre?) Derékig kell meghajolnia. Elsősorban:

  • az anyag nagy tartóssága - még a mindennapi használat során is. A természetes bőr megkülönböztethető a változó nyújthatósággal, ami megkönnyíti a "beillesztést" és a kézbe illesztést.
  • Légáteresztő képesség - ez különösen fontos a cipők esetében. Természetes bőr kézitáskát választva azonban biztosak lehetünk a kényelem érzésében, amikor a fogantyúkat fogjuk.
  • Egyedülálló minta - a természetes bőr egyedi szerkezettel és mintával rendelkezik, amelyet nehéz megtalálni az öko bőr kézitáskákban.

Tudjuk azonban, hogy minden éremnek két oldala van, a botnak két vége van, a természetes bőrnek pedig két szempontja van.

Ha úgy döntünk, hogy a legmagasabb polcú árukat vásároljuk, akkor megfelelően kell gondoskodnunk róluk. Ami nagy előnye egy adott anyagnak, az nem megfelelő gondozással ártalmassá válhat!

A természetes bőr rugalmasabb - szó szerint és átvitt értelemben is. Nagyon könnyen reagál például a páratartalomra. Ezért óvatosnak kell lennünk természetes bőr kézitáskánkkal, ha az eső elkap bennünket egy romantikus séta során!

Ökológiai bőr - a természet jó utánzata!

A legszebb, természetes bőrből készült postás táska sem fogja meggyőzni az állatvédelem hűséges védelmezőjét esztétikai és funkcionális értékeiről. Szerencsére a műbőrből készült kézitáskák köre valóban gazdag. És ez nagybetűvel "B"!

Választhatunk és választhatunk táskákban, amelyek csodálatosan reprodukálják a kígyóbőr motívumát, bár soha nem láttak ilyet. Divatos és kényelmes táskák a mindennapokra, amelyek természetes anyagok alapján tökéletesen utánozzák a "barátainkat". Amíg az embernek komolyan meg kell fontolnia, hogy melyik ajánlat mellett döntött végül - egy aligátoros bőr kézitáska vagy annak öko változata!

Ökológiai bőr - kényelmes és praktikus

De legfőképpen ... etikus. Kiválasztásával biztosak vagyunk abban, hogy egyetlen lény sem szenvedett tőlünk. Legalábbis nem a csodálatos kiegészítő miatt, amely egy átgondolt stilizálást koronáz meg.

Az ökológiai bőrt emellett ajánlják azok figyelmébe, akik számára fontos az ár - ez a luxus gazdaságosabb változata, amelynek nem kell elveszítenie stílusát. Nem kell messze keresnie a példákat - ez a márkás női kézitáska, csodálatos üvegzöld színben, első látásra szerelmünk. És csak vállravetjük.

Egyéb erősségek?

  • Ambivalens hozzáállás az időjárási viszonyokhoz - akár süt a nap, akár esik az eső, kézitáskánk remekül mutat, és nem veszíti el tulajdonságait. A nedvesség nem szörnyű, és a napsugarak sem fosztják meg az alapszínt.
  • Nincs szükség ápolásre - ha nem tartozunk azon emberek körébe, akik szeretnek gondoskodni a megvásárolt tárgyakról, akkor a műbőr telitalálat lesz!
  • Szennyeződésálló bevonat - az aligátor bőrét valószínűleg nem szivaccsal kezelik, ha sikerül ráönteni a kávét. Az ökológiai bőrnek nem lesz ilyen problémája. A koffein említésénél azonban kétségtelenül életre kel velünk.

És itt érdemes megemlíteni a hátrányokat - a műbőr merevebb - bizonyos esetekben nehezebb lehet tökéletesen összeolvasztani a kezünkkel .

Nagyobb odafigyeléssel kell kezelnie - az anyag merevsége szélsőséges esetekben és hosszú intenzív használat után csúnyán kinéző repedések kialakulásához vezethet.

Érdemes megnézni ezt az univerzális, sárga árnyalatú postás táskát, amelynek jellegét ezüst színű bojtok adják. Ezt a javaslatot nem lehet figyelmen kívül hagyni. Különösen, hogy a modell a vállán van viselve, ezért a fogantyú merevségének és a levegő elzárásának problémája már a múlté!

Ezen felül az aprólékos kidolgozás és az anyag nagyon jó minősége miatt szinte viselhetővé válik ez az öko bőr kézitáska! Hosszú évekig.

Ökológiai bőr - kényelmes és praktikus

Fentiekben bemutattuk az egyes anyagok erősségeit (és gyengeségeit), amelyeket többek között rövidáru termékek létrehozására használnak.

Már tudja, hogy a természetes bőr kézitáska sajátos illatú (ami előnye vagy hátránya lehet), olyan szerkezete és mintája van, amelyet nem lehet hamisítani, és ennek megfelelően magasabb az ára. A minőséget és az egyediséget képviseli, amiért néhány ember hajlandó sokat fizetni.

A fogasléc másik oldalán ökobőr kézitáskák helyezkednek el egy sorban. Kiemelkednek-e a természet alapján a barátaik közül? Első ránézésre nehéz megmondani, melyik kézitáska melyik!

A technológia csodái és a megmunkálás pontossága miatt az utánzat gyakran jobban néz ki, mint az eredeti. Emiatt nem kell attól tartanunk, hogy a fejletlen minta feltárja az anyag ökológiai eredetét.

Természetes bőr vagy ökológiai bőr - melyik kézitáska nyer? A válasz egyszerű - az, amely jobban megfelel az ízlésének és elvárásainak - a kifejezés tág értelmében.

  • cz
  • ro
  • sk
You can find Ladybag.hu at GLAMI.hu