Az adatok beolvasása...
Rendezés:

A megfelelő bőröndkészlet minden utazáshoz

Egységes színű és stílusú, de az egyes elemek különböző méretűek, a bőröndkészlet tökéletes módja a csomagolásnak. Legyen szó akár egy többnapos üzleti útról, akár egy többhetes családi nyaralásról. Utazás repülővel, vonattal, autóval. Nem probléma. Hogy ne kelljen aggódnia indulás előtt, hogy nem fér bele az egyetlen táskába, érdemes előre beszerezni egy praktikus készletet.

Egy bőrönd nem elég? Nem probléma! A Ladybag.hu shop utazótáska szetteket készített Önnek - rövid és hosszabb utazásokhoz egyaránt tökéletesek. Önön múlik, hogy egy három vagy négy bőröndből álló készlet a megfelelő. A legfontosabb dolog az, hogy az Ön igényeihez igazítsa az olyan paramétereket, mint a bőröndök mérete és anyaga. Jobban szereted a poliészterből vagy ellenállóbb műanyagból - ABS vagy polikarbonát - készült bőröndöket.

Mi a különbség egy szövet és egy műanyag bőrönd között?

A szövetbőröndök általában olcsóbbak, mint a műanyag modellek, de hajlamosak gyorsabban koszolódni is. Az is aggályos, hogy esetleg megvonják őket. Másrészt a polikarbonátból készültek ellenállnak a szennyeződéseknek és a deformációnak, a polipropilénből készültek pedig rendkívül tartósak. Az ABS népszerű és meglehetősen olcsó anyag. Gyakran használják kabinbőröndök készítésére. Egy biztos - kínálatunkban könnyű, modern bőröndkészletet talál, amelyet minden útra magával vihet.

Miért érdemes bőröndkészletet választani?

Miért érdemes beruházni egy készletbe? Ennek legalább néhány oka van. Először is, általában úgyis több táskára vagy bőröndre van szükséged, hogy minden csomagodat be tudd pakolni. És ha ez a helyzet - miért nem lehet egy egységes stílusban? Ez azért előnyös, mert jobban fog kinézni a repülőtéren vagy a vasútállomáson, és ami a legfontosabb, sokkal könnyebb megtalálni a csomagjait a többi ember csomagjai között.

A Ladybag.hu bőröndkészletek széles választékát készítette el Önnek. Találhat 2 darabot is, amelyek ideálisak egy rövid utazáshoz, és 4 darabot is, amelyek megfelelnek a több hetes nyaralásra induló egész családok elvárásainak. Jó ár, egyedi design és a legmagasabb minőségű kivitelezés - ezért érdemes tőlünk rendelni. Csak néhány kattintás, és a kiválasztott bőröndkészletet egyenesen az Ön által megadott címre szállítjuk.

A készletben minden bőrönd különböző méretű, aminek köszönhetően a csomagolt dolgokhoz megfelelő táska kiválasztása vagy az aktuális igényeknek megfelelő optimális méret kiválasztása gyerekjáték. Végül is más méretű táskára lesz szükségünk egy hétvégi kiránduláshoz a saját autónkkal, és más igények merülnek fel, amikor az egész családot bepakoljuk egy külföldi nyaralásra repülővel.

Ami szintén nagyon fontos - egy bőröndkészlet vásárlásakor általában lehetőségünk van arra, hogy a nem használt bőröndöket az egyikben, a legnagyobbban tároljuk. Mint a matrjoska babák, a táskák egymásba illeszkednek, és gyakorlatilag annyi helyet foglalnak el, mint egy, a legnagyobb bőrönd. Így nem kell azon gondolkodnia, hogy hol tárolja a táskáit két utazás között.

A készletként vásárolt bőröndök olcsóbbak

Ha több bőrönd vásárlásán gondolkodik, érdemes kiszámítani a költségeket. A Lady Bag-nél bebizonyítjuk, hogy a szett megvásárlása gyakran sokkal költséghatékonyabb megoldás, mint az egyes bőröndök megvásárlása. Ahelyett, hogy állandóan új bőröndökre pazarolná a pénzt, jobb, ha már a következő utazásra gondol, és hosszú ideig élvezheti egy tartós és többfunkciós készletet.

Milyen bőrönd szettet válasszunk ?

Különösen a nagyobb 4 darabos utazó bőrönd szetteket ajánlanánk, mivel azok univerzálisabbak. Akkor különösen jól jönnek, ha gyakran utazol különböző hosszúságú utakra. Ha kéznél van néhány különböző méretű de egyforma stílusú bőröd, bármikor összeállíthatod a megfelelő szettet egy adott utazáshoz. Például egy hétvégi kirándulásra csak egy kabin bőröndöt és egy koffert viszel magaddal, egy hosszabb utazásra – tágas nagy bőröndöt. A szett megkönnyíti a csoportos utazást – a hasonló stílusú bőröndöket könnyebben megtalálod reptéri futószalagon.

A http://LadyBag.hu internetes áruház kínálatában szereplő bőröndökre nem csak a minőségi kivitelezés követelmény, de a tökéletes műszaki paraméterek is. És emellet rendkívül fontos számunkra a dizájn. A kínálatban szerplő szettek között éppen úgy megtalálható a minimalista stílusú kollekció, melyek meglepnek eleganciájukkal, ahogy a dizájner stílusú, színes, dinamikus darabok. Valamelyik közülük hamarosan megérkezik hozzád?

A négykerekű bőröndök nagyon könnyen manőverezhetők és irányíthatók, ami rendkívül hasznos, ha gyerekekkel utazik, vagy ha egynél több csomagot kell magával vinnie. Még egy nehéz bőrönd is könnyen és könnyedén irányítható. Sokkal kevesebb erőfeszítést igényelnek, mint például a kétkerekű bőröndök - stabilak, és a teleszkóposan állítható fogantyúknak köszönhetően nagyon praktikusak is.

Az egy színű és stílusú bőröndkészlet divatos kiegészítője egy együtt utazó családnak. Segít kitűnni a tömegből, és még a csomagjait is sokkal könnyebben megtalálja, például egy zsúfolt repülőtéren.

Sajnos a terméket nem található!

1. Sprawdź poprawność zapytania i spróbuj ponownie.
2. Ogranicz szukane słowa do jednego lub dwóch.
3. Podaj ogólną nazwę produktu, którego szukasz. Później będziesz mógł ograniczyć wyniki wyszukiwania korzystając z zaawansowanych filtrów.

  • cz
  • ro
  • sk
You can find Ladybag.hu at GLAMI.hu