Az adatok beolvasása...
Rendezés:

Legyél trendi a strandon és uszodában – válassz a legdivatosabb papucsok közül

A női papucsok kivételesen kényelmes lábbelik, többezer fajtája létezik, a stradpapucsoktól kezdve a magassarkú elegáns modellekig, melyek stílusos szoknyákhoz valók leginkább. A papucsról a legtöbb embernek az uszoda, szauna, vagy más publikus fürdő jut az eszébe. A nyitottsarkú cipők tekintetében hatalmas változások álltak be, ennek köszönhetően ezek a cipők a mindennapi divatba is beférkőztek. Jelenleg a női papucsok a legjellegzetesebb női lábbeli. Természetesen továbbra is kapható a jellegzetesen uszodai papucs, melyek megállják a helyüket a tengerparti strandokon, megvédve a lábat a forró homoktól, vagy más nemvárt veszélytől. Egyre több egyede ezeknek a papucsiknak megjelent az utcán, mint hagyományos mindennapi lábbeli, melyet különösen a nők értékelnek sokra.

A női papucsok kategóriája legalább annyira gazdag, mint a szandálok vagy körömcipők modelljei, tehát nagy a kínálatból lehetőség van azt választani, ami a mindennapi ruházatunkhoz a legjobban illik. A nők a saját stílusukhoz megválaszthatják a sarok magasság alapjá, színés zártság alapján, a karakterük alapján – sportosabb vagy hivatalosabb modell alapján.

Női papucsok – a strandra, az uszodába, és egy összejövetelre

Női papucsok, melyeket a boltokban álalában találunk, például magassarkúak, oszlosarokkal, vagy parafa éksarokkal, vagy klasszikus flip-flop papucs vékony vagy vastag szíjakkal., zárt elejű papucsok, fonott papucsok, peep toe típusú divatos papucsok, magassarkúak, sportosak – lapos talpú felül csatos és gumi házicipők. A választék annyira nagy, hogy csak ebben a kategóriában megtalálható a megfelelő modell bármilyen alkalomra, a parti sétától egy nívós összejövetelig.

Ennél jóval nagyobb a variáció lehetősége, hiszen gyakorlatilag minden cipő átalakítható női papuccsá, megszabadulva például a bokaszíjtól csupán az elejét hagyva változatlanul. A lehetőségekben csupán a tervezők fantáziája szabhat határt és természetesen a modell felhasználhatósága.

  • cz
  • ro
  • sk
You can find Ladybag.hu at GLAMI.hu