Az adatok beolvasása...
Rendezés:
  Javasoljuk

  Női táskák a Ladybag.hu-től - divatos fazonok, nagy színválaszték

  Milyen táskára van szükséged? Kicsire vagy nagyra? Klasszikus és elegáns vagy őrült sokszínű? A mindennapokra vagy egy fontos találkozóra? Függetlenül attól, hogy mi a válasz, megtalálod a megálmodott modellt ajánlatunkban. A LadyBag.hu web-áruházban elegáns és divatos női táskák várnak Olcsó, rendkívüli, minden részlet gondosan kidolgozva –egyben szép és praktikus. Erre van szükséged? Nézd meg kínálatunkat és válassz még ma. Gond nélkül találsz olyan modellt amit megkedvelsz és a legjobb társad lesz. Az internetes áruházunk kínálatában megtalálod azokat a modelleket, amelyek elegánsak és minimalisztikusak, és azokat is, melyek bátran kirínak a sorból és túlmutatnak a sematikuson. Ezért bármelyiket választod, a vonzó üzleti, hivatalos stílus mellett a casual bulis stílus is kreálható kínálatunkból. Melyik modell kerül a kollekciódba?

  Postás, shopper vagy boríték táska? Nézd meg valamennyi modellünket

  A LadyBag.hu web-áruház a sokszínűség híve. Tökéletesen megértjük, hogy ügyfeleink ízlése és preferenciája különböző. Mégis összeköti őket a legújabb világdivat felfedezésének óhaja és a kifinomult minőség szeretete. Ezek a tulajdonságok jellemzőek valamennyi táskára a kínálatunkból. Nézd, meg aktuális kollekciónkat és győződj meg magad is arról, hogy érdemes lecserélni a régi táskádat egy jobb modellre! Rendelkezésedre bocsájtjuk az egész színskálát :klasszikus fekete táska vagy barna? Vagy akár divatos színek, mint a menta, kék, piszkos rózsaszín, vörös vagy sötétkék? Áruházunkban minden lehetséges. Egy biztos:minden modell, akár klasszikus akár lazább dizájn kitűnik a minőségével. Ennek köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy a vásárlásnál nálunk összeköthető a stílus és a megbízhatóság. Vásárolj nálunk és tűnj ki a tömegből!

  Olcsó női táskák bőrből és műbőrből

  Egy szép és divatos női táska nem feltétlenül drága is egyben. Ha fontos számodra a minőségi munka, a színválaszték és a funkcionalitás a LadyBag.hu web-áruházban megtalálod azt a kedvező árú táskát, mely megfelel a várakozásaidnak. A mi olcsó, női táskáink nagynevű olasz és francia gyártók kezei közül kerültek ki, ajánlatukban szerepelnek természetes bőrtáskák és műbőr táskák egyaránt. Áruházunkban találsz a bőr táskák mellett divatos vászon táskákat is, nagyokat olcsókat, boho stílusban, melyek tökéletesek egy bevásárláshoz, vagy akár a strandra. Kínálatunkban többszáz táska szerepel, öt különböző méretben: S, M, L, XL és XXL.

  Tudod már melyiket választod ?

  Postás taska , Kézi és boríték , Aktatáskák , Shopper bag , Hátitáskák , Univerzális a mindennapra , Klasszikus , Kofferek , Tasakok és vese-táskáki , Zsáktáskák , Strandtáskák ,

  Kulináris színek a divat világában, vagyis stílusosan jóétvággyal

  Mi jut eszedbe ezekről a szavakról: mustár, csokoládé, szilva, menta? Ha csupa gasztronómiai dolog akkor itt az ideje egy gyors tesztnek a legdivatosabb táskák színvilágából! A sárga, barna, lila, zöld, csak kevésbbé pontos meghatározás azokra a színekre, melyeket fentebb leírtunk. Hogy pontosabban körülírhassuk a színt, gyakran nyúlunk a gasztronomia világához, mely nemcsak a látásunkra hat, hanem az ízlés és szaglásunkra is hatással van, ezáltal a szín jobban megindítja a képzelőerőnket. A mustársárga már számos szezon óta népszerű, különösen a kabátok és pulóverek gyártói használják. A mustársárga táskát különösen ősszel válasszuk – éppen ekkor érhetjük el vele a legjobb hatást. A csokoládé színt leginkább barnaként határozzuk meg, a keserű csokoládé szín igazán elegánsan és érzékien prezentálja magát. barwy. A csokoládé színű táska, tehát minden nő kiegészítője lehet, aki kedveli a a klasszikus ízeket. A gyümölcsszínek kedvelői is megtalálják kedvencüket ajánlatunkban – a szilvaszínű táska a szilva kékes, barnás árnyalatban pompázik, mely egy alternatívája lehet a a klasszikus feketének. Ha mégis inkább világosabb színt keresel, mely leginkább a tavaszt idézik, nézd meg a menta színű táskát, melynek zöldes-kék árnyalata a fiatal mentalevél színét idézik. Ez csupán néhány ajánlat a kollekciónkból, nálunk találsz kicsi és nagyméretű táskát 25 féle divatos színben! Természetesen nem hiányozhatnak a klasszikus színek sem, vagyis a fekete, vörös, bézs, és szerepel ajánlatunkban a nőies és exklúzív arany, üvegzöld, hűvös türkizkék, a merész fehér, az őszi vörös, és még számos szín, melyet kizárólag a LadyBag.hu web-áruház oldalán találsz meg!

  Divatos táska sürgősen kerestetik!

  Új táskára van szükséged, de attól tartasz, hogy a keresés túl sok időt vesz igénybe? Ha arra gondolsz, hogy egy egész éjszaka van előtted arra, hogy megtaláld az áhított darabot, akkor szeretnénk megnyugtatni! Ha csak halvány fogalmad van arról, milyen legyen a megálmodott táska, használd a kényelmes keresőnket, melyek segítségével kizárólag az általad elképzelt fajtákat tudod kikeresni. A fekete divatos táska az amit keresel? Jelöld be a megfelelő színt és keresgélj a népszerű shopperek, postás táskák, kofferek, és más divatos táskák között. Vagy inkább amit keresel az egy olcsó, szép retikül? Sok táskát megkaphatsz nálunk olcsón, de a maximális árat szintén beállíthatod a filterek segítségével. Az egyetlen és igazi megtalálása igazán egyszerű. Bár senki nem állította, hogy csak egyre kell korlátozódni. Minél többet vásárolsz, annál többet nyersz, a LadyBag.hu web-áruházban akár 10% állandó kedvezményt is kaphatsz! Hogyan lehet ezt elérni? Nézd meg a Lojális Program elvét és válogass a legdivatosabb női táskák, pénztárcák, cipők, kiegészítők között, és fizess sokkal kevesebbet!