Az adatok beolvasása...
Rendezés:

Gyönyörű góral táskák – színes népviseletet varázsolnak az öltözékébe!

A népi iparművészet visszatért a divatba. És egyáltalán nem csodálkozunk ezen. A felhasznált anyagok specifikációja és a gondosan elkészített díszítés mind hozzájárul ahhoz, hogy igazán értékelhető az eredetiségük.

Ajánlatunkban megtalálhatóak a népies motívumú folktáskák sztonizált alapszínekkel, melyek csodálatos hímzéssel lettek gazdagítva. Ezek szinte felvirágozzák a szürke filcet, és aranyos stílusba öltöztetik. Magatos is láthatjátok, hogy ilyen kínálat mellett nehéz elmenni közömbösen!

Góralos táskák – különböző fajták, különböző igényekhez

Néhányunk talán azt gondolja, hogy népi motívumos táskák ismertek a számára, de biztosak vagyunk abban, hogy a, Lady Bag. pl web-áruház kellemes meglepetéssel szolgálhat.

Ajánlatunk nem egyértelmű –a keresett modelleket klasszikus színekben kínáljuk, melyek formái illenek a egy folkkedvelő stílusához. A következő fajták közül választhattok:</p?

  • klasszikus górál shopper –nagyon tágas és kényelmes. Gond nélkül elfér benne a naptár, munkafüzet, pénztárca, telefon, könyv, kulcs és pár füstöltsajt :)
  • Postás stílusú táska górál motívumokkal–tökéletes kisebb holmik tárolására. Ha csak a legszükségesebbeket szeretnéd magaddal vinni.– A hímzett postás csak rád vár.
  • karcsú zsáktáska folkos klímával –rendkívül kényelmes és kislányos. Remekül illik egy kevésbbé formai stílushoz
  • kicsi hátitáskák góralos akcentussal –sportos stílus népies elemekkel. Azok számára, akik az eredetiséküket szeretnék kihangsúlyozni.. Válassz hozzá egy górálos kendőt és biztos kitűnsz a tömegből!

Amennyiben egy góralos táskát választasz a Lady Bag. pl web-áruházban, csak azt kell eldönteni, milyen formátum lesz a legmegfelelőbb azoknak a holmiknak a számára, melyeket mindig a kezed ügyében szeretnél tudni. Ha a válasz erre a kérdésre túl nehéz – még mindig dönthetsz egy nagyobb méretű mellet a mindennapokra és egy kisebb boríték mellett az esti kimenőkre.

Góralos népi táskák – összefoglaló

Azért, hogy egy górálos táskához jussál nem kell Zakopánéba menni. A Lady Bag. pl web-áruház lehetőséget biztosít arra, hogy népi akcentusok megtalálhatóak legyenek a gardróbodban attól függetlenül, hogy a téli szabadságot sikerült-e eltölteni a fagyos vidéken.

Áruházunkban megtalálhatóak a górál táskák népi motívumokkal, nagyobb méretekben is, és kisebb méretekben is, melyekben elférnek a „szükséges holmik”.

Valamennyi termék jellemzője ajánlatunkban a tökéletes kivitelezés és minőségi alapanyag. Függetlenül attól, melyik táska lopja be magát a szívedbe és kéredzkedik föl a válladra, egyben biztosak lehettek, a használati komfortban és abban hogy hosszú éveken keresztül divatos marad.

Sajnos a terméket nem található!

1. Sprawdź poprawność zapytania i spróbuj ponownie.
2. Ogranicz szukane słowa do jednego lub dwóch.
3. Podaj ogólną nazwę produktu, którego szukasz. Później będziesz mógł ograniczyć wyniki wyszukiwania korzystając z zaawansowanych filtrów.

  • cz
  • ro
  • sk
You can find Ladybag.hu at GLAMI.hu