Az adatok beolvasása...
Rendezés:

  Bézs színű táska– ideális nem csak a nyárra!

  A törékeny, világos színek különösen tavasszal és nyáron divatosak. Mikor a természet ébredezik, kivirágzik a gardróbunk is. Elfáradva a nehéz feketétől és szürkeségtől, megnyílnak a kapuk a kiefejzőbb színek és a könnyedebb árnyalatok előtt. Ilyen együttesekhez ajánljuk a bézs táskákat!

  Bézs táska – a könnyű javaslatok szolgálatában

  Tökéletesen illik a bézs vagy fehér csőnadrágokhoz, jól mutat a farmerral, vagy a virágmintás szoknyával is. Jól komponálható a fekete bőrrel is. Amint látod, a bézs táska univerzális kiegészítője a stilizációdnak.

  A cipő hozzákomponálása a táskához manapság nem gond, a bézs női taska jól passzol a magassarkú cipővel, tornacipővel, és a bohó stílusú csizmával! A sokoldalúsága azt eredményezi, hogy a bézs női táska a bevásárló lista legtetejére kell, hogy kerüljön, hacsak nem lapult már ki a tágas szekrényed mélyén.

  Érdemes megemlíteni, hogy a bézs taska remekül megállja a helyét nemcsak a tavaszi-nyári szezonban. A fehér vagy bézs, esetleg aranyszínű kabáthoz szintén megelégedést válthat ki. Egy elv alapján kell gondolkodni – a kinézetedet meg kell tartani sztonizált könnyed kolorisztikában.

  Bézs táska – válassz ki egy modellt a szükségleteidre szabva

  A körülményektől függően, illetve attól, hogy mennyi holmit szeretnél magadnál tartani a bézs táskád lehet mini vagy maxi méretű. A ladybag.hu érdekes megoldásokat kínál, melyek túllépnek a sablonos kereteken. A kínálatban megtalálható:

  • kicsi bézs táska,
  • bézs táska, shopper típus,
  • bézs táska, postástáska,
  • bézs táska, hátitáska,
  • univerzális bézs táska 2az1ben,
  • Számos bézs táska kiegészítő mintákkal.

  Egy randira a kicsi bézs táskát ajánljuk. Nem terheli túl a stilizációt, mégis elfér a gazdag belsőben minden, ami a legszükségesebb a mindennapokra.

  A mindennapi bevásárlásokra jelentkezik a shopper típusú bézs taska. Így sokmindent elrakhatunk, és rendet tarthatunk. Végül is a jó szervezés alap!

  Bézs táska erős akcentussal

  Ha egy ilyen univerzális és gyengéd szín mellett teszed le a voksod, elcsábulhatsz egy kicsit merészebb befejezésre, játékosabb formára. Mit mondanál egy elegáns láncos megoldáshoz a tipikus fogantyúk helyett? Vagy csak éppen szeretnéd kiemelni a rendkívüli tárgyak iránti vonzódásodat? Akkor válaszd a bézs koffert jellegzetes fogantyúval. A kifinomultabb téli stilizációhoz választhatod a bézs táskát szőrmével. Még a hókirálynő is megirigyel!