Az adatok beolvasása...
Rendezés:

Borítéktáskák és kézitáskák – tökéletes a nagy eseményekre

Esküvőre készülsz, vagy más összejövetelre? Vagy egy klubba készülsz a barátaiddal? Bár egy nagyobb táskában minden holmid elfér, de ilyen esetben kevésbbé praktikus és kényelmes. Jobb lesz ha inkább egy kicsi és kifinomult modell ami emellett nőies is. Ilyen tulajdonságokkal rendelkeznek a kicsi női kézitáskák és boríték táskák. A LadyBag.hu web-áruház kínálatában megtalálod az S és M méreteket is. Remekül állnak a makszimálisan elegáns hivatalos stílushoz egy fontos alkalomra. A boríték egy olyan táska, mely komfort érzetet biztisít minden alkalomra. A hölgyek körében nagy népszerűségnek örvend a megbízható klasszikus boríték bőrből, standard formájával, eredeti dizájnjával. Ha ilyen táskát keresel, mindeképpen néz körül web-áruházunkban.

Boríték táska : ideális női táska a nagy kimenőre

A kézi táska jó választás, amennyiben kreációd kifinomult akcentusa lesz nem pedig a központja., Ilyen efektusra számíthatsz, ha felveszed a kedvenc magassarkú cípődet, vagy a kivételesen elegáns farsangi stílust választod. A divatos borítéktáska tökéletes kiegészítője lesz. Rendelj meg egyet a kínálatunkból – a LadyBag.hu web-áruházban a legdivatosabb modellek találhatók, elérhető áron. Kézi táskák és boríték táskák melyekbe bele lehet szeretni. A kézi táskák és boríték táskák a legkifinomultabbak minden táska közül. A kis méret egyáltalán nem jelenti azt, hogy a dizájnja minialista. Lehet kifinomult ami különösen a sztonizált, elegáns stílushoz illik. De lehet ennél sokkal, sokkal merészebb. A kollekcióban, amit kiválasztottunk mindkét fajta megtalálható. Ha a finomabb stílust kedveled válassz egy egyszínű, matt modellt lágy pasztell árnyalatban ( vagy az absolut klasszikus feketét). De ha szeretnél egy kicsit megőrülni, akkor figyelmedbe ajánljuk az arany és ezüst boríték táskákat vagy akár a lakkozott darabokat, esetleg még ennél is kifejezőbben dekoráltakat. A boríték táska megállja a helyét mindehol, ahol a casual stílus helyénvaló.

Borítéktáska esküvőre

Az esküvő fontos esemény minden család életében. A család minden tagja a legjobb oldalát szeretné mutatni vizuális szempontból is. Ez leginkábba a lányok és hölgyek stilizációján látszik a legapróbb részletekig. Az alap, hogy egy esküvőre elegáns táskával megyünk.

Elég szűk a táskaválasztás kritériuma – az aktuális divatos darabok közül választunk.. Sok menyasszony a menyasszonyi ruhát és a kiegészítőket a legnagyobb divattervezők által inspirált modelleket választja. Az ő kezeik alól igazán látványos és káprázatos projektek kerülnek ki, melyek hosszú ideig emlékezetessé válnak a bemutató után is. Ami az esküvői boríték táskákat illeti – a lakkozott boríték táskák viszik a prímet. A modern esküvői táskák olyan kiegészítők, melyek csillognak és vonzzák a tekintetet.

Kedvező áron találhatók nálunk boríték táskák esküvőre. Áruházunkban tartós, gyönyörű kiegészítők találhatóak különböző fazonban és színben. Olyan divatos márkák táskáit találod nálunk mint: Collection, Belluci, David Jones, Diana&Co, Kewechris vagy Nobo.

Kis táskák a kézbe és szíjon

A mi elegáns ügyfeleink közül kiemelnénk azokat, akik egy kimenőhöz lakkozott táskát hordanak – éppen az ő számukra készültünk arany-, pezsgő-, ezüst-, és feketeszínű kiegészítőkkel. Nagy népszerűségnek örvendenek a divatos steppelt és mintás táskák is.

Táska a nagy alkalomhoz

  • A divatos

A női divatnak nem egy neve van. Itt jelentősége van a karakternek, az esztétika és lifestyle érzésnek. A karakteres, bátor nő gyakran nyúl a díszes boríték táskához mely vonzza a tekintetet, Ez a dísz lehet egy felirat vagy egy a popkultúrából ismert brokátos motívum. Áruházunkban ilyen eredeti táskák is megtalálhatóak.

  • Az elegáns

Egy nagy alkalomra készülve, gyakran kipróbált tervezők kiegészítőit és ruha elemeit vásároljukMind szín és a fazon tekintetében.. Olyan személyek esetében, akik nem bízzák a véletlenre, beválik az elegáns fekete borítk táska., Egy ilyen modellt választva – tetszőlegesen kapcsolhatjuk bármilyen színnel és stílus variációval. A kicsi fekete boríték egy neutrális kiegészítő mind a gazdagon díszített stílushoz, mind pedig a hivatalosabb, minimalisztikusabb outfit-hez.

Időntúli borítéktáska nem csak a vörös kifutóra

A LadyBag.hu, web-áruházban vásárolva biztos lehetsz abban, hogy egy divatos, körültekintéssel elkészített kiegészítőt vásárolsz. Egy jelentős alkalomra készülsz a barátaiddal, azon gondolkodsz milyen táska illik egy randihoz, vagy csak egy új táskát szeretnél egy családi összejövetelhez? A boríték táska a megoldás számodra. Manapság a boríték táska, kötelező darabja egy női gardróbnak. Ösztönözzük, nézze meg a vonzzó és gazdag választékot. A vásárlás nálunk évekre szóló befektetés, túlfizetés nélkül. Nézd meg az aktuális kínálatot és válaszd ki azt, amelyik a leginkább megragadta a fantáziádat.

Sajnos a terméket nem található!

1. Sprawdź poprawność zapytania i spróbuj ponownie.
2. Ogranicz szukane słowa do jednego lub dwóch.
3. Podaj ogólną nazwę produktu, którego szukasz. Później będziesz mógł ograniczyć wyniki wyszukiwania korzystając z zaawansowanych filtrów.

  • cz
  • ro
  • sk
You can find Ladybag.hu at GLAMI.hu