Az adatok beolvasása...
Rendezés:

Magasszárú csizmák – divatosak és praktikusak

Az őszi – téli szezon gyakran változó aurával talál minket. Erre az időszakra célszerű ellátni magunkat egy pár kényelmes magasszárú csizmával, melyek nemcsak melegen tartják a lábszárunkat, de optikailag karcsúsítják az alakunkat, és segítenek kiemelni azt, ami a benne a legvonzóbb.

Divatos térdig érő csizmák

A tudatos lábbeli választás kihat a járás komfortjára, de arra is, hogyan mutat az alakunk. A megfelelően kiválasztott magaszárú csizma a legerősebb eleme lehet a ruházatunknak, különösen az ígéretes, minimalista stilizációban.

A női térdcsizmák diadalát a divatházak legújabb kollekciói jelzik világszerte. Ehhez kétségtelenül hozzájárulak a közmédia influenszerei és celebritásai, akik a professzionális stylistok tanácsaira hallgatva kreálhatnak rendkívüli és az alkathoz igazított stílust.

Mire ügyeljünk, a térdcsizma vásárlásánál?

A ruházat és a kiegészítő vásárlásnál fontos odafigyelni az alapanyagra, amiből az adott termék készült. Ez fontos lehet, ha gazdasági szempontból célozzuk meg a vonzó kínálatot. A minőség párban kellene menjen a megfelelő árral – ez az irányadó mottója a http://LadyBag.hu internetes áruháznak.

A női térdcsizmák, melyek lankadatlan érdeklődésnek örvendenek ügyfeleink körében – ökológiai bőrből készültek. Példának hozhatnánk fel a Sergio Todzi térdcsizmáit – mely művelúrbőrből készült. Az ökobőr megállja a helyét a kemény időjárási viszonyok között; egyszerű a tisztítása és jól viseli az esős napokat. Ráadásul az ökológiai bőrből készült lábbelik jelentősen olcsóbbak mint az organikus anyagból készülte.

A csizmaszár hosszának van jelentősége – a nem megfelelően megválasztott méret optikailag csökkentheti a magasságot ezáltal kövéríthet. A magas szár soványítja a masszív vádlikat és combokat, a lábszárközépig érő csizma kiemeli azt amit éppen szeretnénk eltakarni.

A legdicatosabb térdcsizma színek az őszi – téli szezonra

Jelen pillanatban megfigyelhetjük a konzervatív, természetes színek reneszánszát. Ez a tendencia érinti a lábbeliket is. A klasszikus színű térdcsizmát választva biztos lehetsz abban, hogy beillesztheted bármelyik ruha stilizációba, minden alkalomra.

A mindennapokban használt női térdcsizma remekül komponál például : narancssárga, fekete, homokszínű, halványkék, mustárszín, piros, sötétzöld, sötétkék színű ruházattal. Kolorisztikailag kiegészítheti még a padlizsánszín, grafit és rózsaszín. Szükséged van stylistra? Magad is válhatsz azzá! Csak gondolj arra, hogyan kell megválasztani a megfelelő térdcsizmát az alakhoz. A szürke magasszárú lábbeli illik a fordított hároszög, vagy alma alkathoz. Elvonja a figyelmet a szélesebb felsőrészről, és a vékonyabb lábakra vonja a tekintetet.

Egy hivatalos alkalomra pótolhatatlan megoldás az elegáns női térdcsizma. A fekete lábbeli minden nő gardróbjának kötelelző eleme. Emlékezz, hogy a ruházat minden eleme deréktól lefelé sötét színű, például fekete vagy grafitszürke. Ez az elv optikailag meghosszabbítja és soványítja a lábakat.

A fekete stilizációs elemek tökéletesen mutatnak a kontrasztos fehérrel, sárgával, világos arannyal, pirossal. Ne félj választani a fekete térdcsizmához vibráló neonszíneket. A fekete női térdcsizmát gond nélkül társíthatod színátmenetekkel és holografikus absztrakciókkal.

Szeretettel várunk áruházunkban!

  • cz
  • ro
  • sk
You can find Ladybag.hu at GLAMI.hu