Az adatok beolvasása...
Rendezés:
Javasoljuk

Bőr borítéktáskák és kézitáskák – különleges alkalmakra

A méret igenis számít – akkor is ha táskáról van szó.. Bár többségünk kedveli a nagy és tágas táskákat, vannak olyan szituációk, amikor érdemes ezeket helyettesíteni kifinomultabb, nem túlnagy táskával. Egy elegáns helyre, vagy koktél bárba készülsz? A kedvesed meghívott egy színházi- vagy opera előadásra? Vagy csak a dicoba tervezel menni, vagy egy buliba? Ilyen esetekben jobban beválik egy kisebb méretű táska – első sorban egy kézi táska, vagy egy boríték táska. Az elegáns és modern nőkre gondolva készítettük elő ajánlatunakt – olyanoknak mint Te. A boríték táska illik minden nőhöz, minden korban, és minden stílushoz. Elég, hogy választasz magadnak egyet a ruhádhoz, és a hangulatodhoz!

Boríték táskák kíváló minőségű alapanyagokból

Az általunk kínált bőr boríték táskák és kofferek, valamint válltáskák a legkíválóbb minőségű anyagokból készültek. Ez elsősorban minőségi hasított bőr, velúr bőr, vagy lakkozott bőr. A széles választék segít abban, hogy választhass táskát cipődhöz, kiegészítőkhöz, bár tudjuk, hogy néhányunknak nehéz választani, ha a kínálatban ennyi modell, szín, és befejezés található... A vasalás színe szintén fontos! Ez hozzáadhat egy csavart az egész stílushoz, vagy beolvadhat a többi fémrészbe úgy, hogy szinte észrevehetetlen. A bőr, amiből a táskák készülnek, nemcsak rendkívül tartós, de fenomenálisan gyönyörű, a precíz kivitelezés valamennyi modellnél luxus érzetet kelt. Találd meg azt a táskát, amely leginkább tükrözi az álmaidat az időtlen sikkről!

Szín –időntúli klasszikus, vagy a szabad frissesség

A bőr boríték táska nemcsak divatos kiegészítő a stilizációhoz, de a saját magad kifejezésmódja is. Ajánlatunkban több olyan modell szerepel, mely legalább egytucat színváltozatban érhető el. Kezdhetjük az időntúli feketétől a csábító vöröstől egészen az univerzális szürkéig és végül az eljövendő szezon divatos színei. Zöld, lila, sárga... Talád meg azt a színt, amit a legjobban kedvelsz, vagy azt amelyikre sosem gondoltál volna. Talán itt az ideje, hogy meglepd magad egy narancssárga boríték táskával? Exklúvíz kézi táskák és boríték táskák természetes bőrből.

Milyen boríték táskát válasszunk?

Azon tanakodsz, melyik kézi táska, vagy boríték táska illene bele a szükségleteidbe? Erre nincs egyetlen jó válasz. Éppen ezért kínálatunk folyamatosan bővül a legújabb trendbe illő modellekkel. Ha kifinomult, elegáns stílust szeretnél kreálni, válaszd a klasszikus boríték táskát – azokat, melyek hasított bőrből készültek, vagy akár lakkozott bőrből minimalista stílusban, elegáns színekben. Vagy inkább választanál valami őrültebbet,”bulisabbat”? Akkor nézd meg a szépen csillogó arany, vagy ezüst modelleket, vagy akár a dazdagon díszítetteket. Bizonyára megtalálod köztük a neked legmegfelelőbb modellt. A boríték táska remek megoldás a nagy kimenőre, a bevásárlásra anyuval, vagy első randira egy jóképű lovaggal! A bőr boríték táskák nemcsak egy opera gálára valók vagy egy Oscar-díj átadóra vagy akár egy esküvőre. Megengedhetjük magunknak, hogy szépek legyünk, sikkesek és stílusosak mnden nap, amikor csak akarjuk! Ajánlatunkban kizárólag a legkiválóbb olasz gyártók boríték táskái szerepelnek. Valamennyi szép befejezéssel készül megfelelő térrel az apró holmi számára, melyeket szeretnél magadnál tartani. Melyiket választod? A választás csak rajtad múlik! A bőr boríték táskák sosem mennek ki a divatból. Minden korosztályhoz illik. Függetlenül attól, hogy egy szalagavatóra készülsz, vagy diploma védésre, vagy akár a huszonötödik házassági évfordulóra... Vagy inkább egy átlagos nap, amikor a barátnőiddel kávézni mész? Nemszámít hova készülsz, a fontos az, hogy azon a napon fantasztikusan akarsz kinézni és érezni magad – a LadyBag termékei remekül helyt állnak. A boríték táska remekül kiegészíti a stilizációdat, nem nyomja el azt a méretével és a kinézetnek ad egy kis könnyedséget!

Kézi táskák és kofferek tucatnyi színben!

A boríték táska akár egészen tágas is lehet! Ha több holmit szeretnél magadnál tartani mint a pénztárca és a telefon, válassz valamivel nagyobb modellt. Kínálatukban találsz bőr boríték táskákat, melyek tökéletesek a mindennapokra – illenek a mindennapi alap ruhákhoz, és egy kicsivel nagyobb mérettel rendelkezik, aminek köszönhetően a legfontosabb holmikat magadnál tarthatod. Amennyiben a borítéktáska kicsi a számodra, érdemes valami nagyobbat keresni – klasszikus kézitáskát, vagy egy koffert. Az alakját, a színét a befejezés módját megválaszthatod, egyben elférhet benne egy naptár, papírzsebkendő, és minden más kincs amely fontos tartozéka egy női táskának. Függetlenül attól, hogy kínálatunkból egy bőr boríték táskát választasz vagy egy koffert vagy egy klasszikus táskát, vállra akaszthatót, biztos lehetsz benne, hogy helyes döntés lesz, melyet nem fogsz megbánni! A vállraakasztható táska és a kézi táska időntúli elegancia és sikk. Tökéletesen kiegészítik a formális stilizációkat, a kimenő kreációkat a színházba, vagy egy táska az elfoglalt anyukának, az ambiciózus főiskolásnak vagy a hónap dolgozójának. A klasszikus, egyenes forma, a gondos gyártás, valamint a tágasság és sokoldalúság mind hozzáad a minőséghez. Legkönnyebben az időntúli szürkésnek találsz feladatot és a klasszikus bézsnek. Bár a boríték táska népszerűsége folyamamtosan nő, megértjük, hogy nehéz elválni egy kedvenc könyvtől vagy táskától vagy sok gyermekkori emléktől, kincsektől. A kézi táskák és boríték táskák sokkal sikkesebbek és elegánsabbak mint a válltáskák. Amennyiben fontos számodra, hogy jó első benyomást tegyél, hagyd a szekrényben a pamut táskákat és a zsáktáskákat. A boríték táska professzionális külsőt kölcsönöz, hűvös és sztonizált eleganciát – vagy egészen egyszerűen megváltoztatja a mindennapi kinézetedet.

Velúr bőr boríték táskák

Nagy népszerűségnek örvendenek az általunk kínált velúr boríték táskák. Az anyag egyszerűen időtlen és sok stílushoz passzol. A velúr a finom elegancia szinonímája. A matt kevésbbé szembetűnő mégis exklúzív. A boríték táskák, melyek ebből az anyagból készültek, kellemes érintésűek és tartósak. A velúr, hasonlóan más természetes bőrfajtákhoz - ellenáll a sérüléseknek például a dörzsölésnek és a nyúlásnak. Az ajánlatunkban megtalálhatóak a kicsi, közepes, és nagy boríték táskák ebből az utánozhatatlan anyagból. A kézi táskák, rendszerint kis formátumúak, mindig elegánsak és könnyedek nagyobb verzióban is. Az ilyen táskák a postás – boríték táskák. Velük bármikor elmehetsz egy romantikus vacsorára vagy egy fontos megbeszélésre és emellett nem kell lemondanod a kedvenc holmijaidról sem. A nagyobb boríték táskák egyre népszerűbbek az univerzalitásuknak köszönhetően. Ismerd meg ügyfeleink véleményét és válaszd ki a legjobb táskát magadnak, egy divatos és kényelmes velúr boríték táskát.

Milyen ruházati elemekkel kombináljuk a boríték táskát?

Modern kiegészítők, melyek illenek a táskához, női espadrilles , női körömcipők , női csizma , női sport cipő .

  • cz
  • ro
  • sk
You can find Ladybag.hu at GLAMI.hu