Az adatok beolvasása...
Rendezés:

Modern és divatos férfi táskák

Férfi bőr táska? A XXI. században ez nem extarvagancia vagy pillanatnyi divat. Ellenkezőleg – ez tiszta pragmatizmus. A férfi táska akkor is hasznos lehet, ha szertnéd magaddal vinni a laptopodat vagy nagyobb mennyiségű dokumentumot, aktát. A férfi táska utazás közben is remek, jelentősen megnövelve a kényelmet. Ha ilyen szituációkban megfelelő táska van nálad, a kezeid szabadok maradnak és határtalan szabadságnak örülhetsz. Egy divatos és modern férfi bőr táskára van szükséged? Nézd meg kínálatunkat, mely online áruházunkban szerepel. A http://LadyBag.hu online áruház kínálatában kizárólag minőségi férfi táskákat találsz. A legkifinomultabb izlésű ügyfeleinkre gondolva állítottuk össze kínálatunkat – akár a vállon is hordható táskákról szólunk akár a laptop táskákról. Választékunkban szerepelnek hátitáskák tasakok és vesetáskák – melyek leginkább utazás közben hasznosak. Valamennyi modell a férfiak szükségleteinek figyelembevételével lett tervezve, mely a számunkra is prioritás volt a kínálat összeállításánál. Tehét biztos lehetsz abban, hogy a táskáink kiemelkednek nemcsak a funkcionalitásukkal, de a dizájnnal is, és beleillik az egyéni stílusodba.

Férfi táskák bármilyen alkalomra

Mikor lehet hasznos egy férfi bőr táska? Ezt a kiegészítőt a mindennapokra használják. Ha nem tudod elképzelni, hogy elmenj otthonról telefon, laptop, pénztárca vagy egy üveg ásványvíz nélkül, egy férfi táskára van szükséged, amelyik bárhol megállja a helyét, úton az iskolába, munkahelyre vagy egy találkozóra az ismerősökkel. A válltáskák remekül bevállnak, ha könyveket, füzeteket, dokumentumokat hordasz magadnál, ezért a legjobb megoldás egy tanulónak és a szakmailag aktív férfiaknak. A laptop táska biztosítja az értékes dolgaidat, és egyik helyről a másikra viheted anélkül, hogy a benne lévő tárgyak sérülnének. A http://LadyBag.hu kollekciójában olyan bőr férfi táskák, hátitáskák, vese-táskák, tasakok találhatóak, melyek ismert gyártók termékei. A kíváló anyag minőség, az átgondolt dizájn, a szíjak állíthatóságának lehetősége, a megfelelő mennyiségű fakk és zseb, mind lehetőség a a kreatív a táska terének ésszerű betöltésére – úgy, hogy minden fontos és szükséges holmi állandóan kéznél legyen. A http://LadyBag.hu web-áruház kínálata folyamatosan nő, ezért rendszeresen látogass el hozzánk, hogy ne maradj le az új dizájner férfi táskákról!

Milyen férfi táskát keresel? váll táska , laptoptáska , Tasakok és vese táskák , aktatáskák .

Határozd meg a szükségleteidet 4 lépésben

Olyan időben élünk, amikor a különféle tárgyak elérhetősége hatalmas. Ezért nap mint nap több ezer dologban kell döntenünk és ezeket a döntéseket magunknak kell meghozni. Ezek a döntések fontos és még fontosabb dolgokban történik – egy funkcionális táska megvásárlásától egészen egy lakás vásárlásáig. Az utóbbi dologban nem tudunk segíteni, de az elsőben igen és szívesen végig kalauzulnánk egy virtuális sétára, hogy néhány pillanat múlva tökéletesen tistában lehess azzal, hogy melyik férfi táska lesz a legjobb választás a számodra..

Egy váll táska. Ha olyan egyén vagy aki mindenek fölöt értékeli a kényelmet, tökéletes választás lesz a férfi válltáska. A táskát a vállra akasztva nem korlátozod magad a mozgásban, bármilyen tevékeséget folytathatsz közben, anélkül, hogy aggódnod kellene, hogy hová tedd addig a táskát. A bőr riporter táska népszerű minden eleganciát és jó stílust kedvelő férfi körében. A kiválasztott riporter táskában, méretétől függően, elfér még az A4 formátumú mappa is, könyvek, munkafüzetek is nemcsak az apróbb holmi. Remek opció lehet egy diáknak, utazónak, és olyanok részére, akik praktikus és elegáns táskát keresnek a munkába járáshoz..

A laptop táska. Úgy tűnhet, hogy a férfi kézi, laptop táska kizárólag egy ilyen hordozható számítógép tárolására és hordozására szolgál, a valóságban ennek a modellnek jóval több funkciója van. A laptop táskában tárolhatsz és magaddal hordhatsz dokumentumokat is és számos apróbb tárgyat, például egy jegyzet füzetet, tollakat, pénztárcát. A laptop táskák többségénél található egy állítható hosszúságú szíj, melynél fogva a válunkon is hordhatjuk azt.

Tasakok és vese-táskák. Ha olyan egyén vagy, aki nem hord magánál sok holmit, akkor nincs szükséged nagy táskára. A tasak vagy vese táska a legbiztonságosabb módja értékes holmi tárolására, (pl.: pénz telefon, kulcsok) elöl testközelben. Tasakot vagy vese-táskát azok választják előszeretettel, akik meccsre vagy egy koncertre készülnek és át akarják adni magukat az élvezetnek, ahelyett hogy állandóan értékekik biztonságát ellenőriznék. Egyre gyakrabban hordják a tasakokat és vesetáskákat a mindennapokra amolyan urbánus divat elemként.

Háti táskák. Néhányan kivárólag az iskola éveiben hordták, míg mások egész életen át. Ideális egy tanintézménybe, bevásárláshoz, és egy találkozóra a barátokkal. Funkcionális és kényelmes emellett biztonságos a gerincre Annak köszönhetően, hogy mindkét válladra veheted a szíját, megakadályozza a gerinc túlterhelését és megőrzi annak egészségét. A http://LadyBag.hu internetes áruház oldalán találsz elegáns hátitáskákat a megálmodott színben, mely remek társad lesz edzésen, munkában vagy csak egy városi kimenőn.

Az anyag számít

A férfi táskákat aszerint osztályozhatjuk, hogy milyen anyagból készültek.

Bevett szokás, hogy egy elegáns férfi táska természetes bőrből készül. Manapság tartós férfi táskákat gyártanak, mely tökéletes munkába és szintetikus anyagból készült. A http://LadyBag.hu internetes áruház kínálatában megtalálod mindkettőt.

Mielőtt bármelik mellett döntenél, ismerd meg a jó és a rossz tulajdonságaikat.:

  • Ökológiai bőr : elasztikus és nem szívja magába a vízet, ami előny rossz időjárás esetére, az anyag tökéletesen leutánozza a valódi bőrt, mely állatok leölésével asszociál idővel elrenyhülhet az anyag és repedezhet.
  • Poliészter: Lehetővé teszi olcsóbb ruházat gyártását, rugalmas és nem hygroskópikus, nem könnyen megy tönkre nedves körülmények között,- emiatt tartós, kidörzsölheti az érzékeny bőrt, nem környezet barát anyag
  • Természetes bőr: nagyon tartós, amennyiben megfelelően van karbantartva, komoly vizuális értékel rendelkezik, ami presztízs értékű, drága, kényelmes és kellemes érzésű, öregszik, de sokáig jól néz ki, felhasználása állatok lelölésével jár
  • Nylon: gombásodásnak ellenálló anyag, gyorsan eltávolítható róla a szennyeződés és gyorsan szárad, használata káros a környezetre
  • .

Férfi bőr táska mindig jó választás

Azok az idők már elmúltak, amikor kizárólag a nők válogathattak táskák közül, széles választékban. Jelenleg egyre több műhely gyárt effektív férfi táskát, változatos kínálatot hozva létre, mely valamennyi férfi ízlésének megfelelő. A riporter táska, a hátitáska, a tasak és vesetáska, vagy a laptop táska mind a kortárs férfi szükségleteinek hatására jött létre, akik nemcsak jól akartak kinézni, de kényelet is élvezni akarták nap mint nap. Ahelyett, hogy a nadrágod zsebeit tömöd tele telefonnal, pénztárcávaal, kulcsokkal, válassz inkább egy férfi táskát, amelyik legjobban illik a stílusodhoz. Valamennyi kínálatunkban szereplőférfi bőr táskát 3 dolog kapcsol össze, az elegancia, a minőség, és a remek ár.

  • cz
  • ro
  • sk
You can find Ladybag.hu at GLAMI.hu