Az adatok beolvasása...
Rendezés:

Férfi postás táskák –a legfontosabb dolgok mindig kéznél

Azt gondolnánk, hogy a férfiaknak nincs szüksége táskára. És mégis! Duzzadó pénztárca, mobil telefon, kulcsok a lakáshoz, kulcs az autóhoz, egy kis jegyzetfüzet... Hol tartsuk mindezt?! A férfi postás táska szívesen tárolja egy férfi minden kincsét!

Férfi postás táska – divatos és kényelmes

A férfi postás táska segítségével, egyszer s minedkorra megszűnik a nadrágzsebek nyújtása.

Felejtsd el a foglalt kezeket és aggódást – mától mindent tárolhatsz egy biztonságos és kényelmes helyen. Mindig minden kéznél!

A http://LadyBag.hu számára fontos, hogy minden férfi postás táska megfeleljen a legújabb trendeknek és univerzális legyen és minden stilizációhoz passzoljon. Nem kell aggódnod amiatt, hogy a táska miatt több időt kell eltöltened a gardróbodnál – a kínalatban szerplő férfi postás táskák időntúli és klasszikus stílussal rendelkeznek.

Ennek köszönhetően mindig megfelelően fogsz kinézni – még egy sportosabb megjelenés esetén is!

Férfi postás táska – elegancia kis formátumban

Portfóliónkba szerplő férfi postás táskák sötét színekbe vannak öltöztetve. Ez a mély fekete és hűvös szürke, melyek ajánlják magukat egy formális környezetbe.

Egy ilyen férfi postás táska társad lehet hivatalos ügyek intézéséhez, vagy egy szerződés aláírásához a közjegyzőnél, vagy akár egy esti kimenőnél egy ígéretes randi alkalmával. listonoszka spokojnie może towarzyszyć Ci podczas załatwiania spraw zawodowych. Biztosak vagyunk abban, hogy egy hölgy értékelni fogja a fekete táskát egy fehér jól megválasztott inghez. Érdemes hozzá felvenni a kedvenc farmerodat és a cipő legyen a sportos és elegáns határán. És kész a hatásos stilizáció.

Férfi postás táska – jól szervezettség és biztonság mindenek előtt!

Bár a férfi postás táska nem a legnagyobbak közé tartozik, mégis rendkívül sokmindent tárolhatunk benne. Válaszhatsz olyan modellt, amelyik nagy, belső zsebekkel rendelkezik, vagy olyant, amelyik egy kisebb külső zsebbel van ellátva, zárható zseb. Ez jó hely a lakáskulcsoknak vagy telefonnak, melyet szeretnél mindig kéznél tudni.

Ha olyant választanál, ahol a zár, csat kiemelkedő dekoratív eleme a táskának, akkor válaszd a elegáns ezüst. A zseb és a zár lehet diszkrétebb is diszkrétebb – színével beleolvadva a táska árnyalatába. A férfi modellek a kínálatban híján vannak felesleges adalékotól – abból indulunk ki, hogy néha a kevesebb a több.

Azoknak az uraknak, akik úgy gondolják, hogy a férfi postás táska lehet akár frivolabb is, olyan modelleket ajánlunk, mely jobban vonzza a tekintetet háló a front egy részén. Továbbra is elegáns, de egy kicsit sportos beütéssel.

Férfi postás táskák sportosabb stílusban

A keresletnek megfelelően, portfóliónkban megtalálhatóak a sportosabb stílusú férfi postás táskák is. Ezek a modellek a mindennapoktól az ünnepekig ajánlatosak, tökéletesen mutat egy pólóval, vagy egy kevésbbé hivatalos inggel.

Ezeket a psotás táskákat hordhatjuk munkába ( ha nincs szigorú dress code) vagy akár a strandra. Mindkét helyen tökéletesen fogja érezni magát!

A táskák további jellemzője a szín – a sportosabb férfi postás táskát nemcsak fekete és szürke árnyalatiba öltöztetjük. Itt megtalálható a férfi postás táska érdekes égszínkék változata is valamint a bátrabb mosott fekete szemet gyönyörködtető betét.

Valamennyi táska a kínálatban rendelkezik kényelmes és sokoldalú külső és belső zsebekkel (zárhatóak). Ez garancia a jól szervezhető táskára és a legfontosabb férfi holmik kényelmes tásrolására!

Mondd el, a http://LadyBag.hu oldalán melyik táska teszett meg a leginkább?

Sajnos a terméket nem található!

1. Sprawdź poprawność zapytania i spróbuj ponownie.
2. Ogranicz szukane słowa do jednego lub dwóch.
3. Podaj ogólną nazwę produktu, którego szukasz. Później będziesz mógł ograniczyć wyniki wyszukiwania korzystając z zaawansowanych filtrów.

  • cz
  • ro
  • sk
You can find Ladybag.hu at GLAMI.hu