Az adatok beolvasása...
Rendezés:

Férfi övtáskák és vesetáskák – tágasak, könnyűek és praktikusak

Amikor elutazol, vagy kirándulni indulsz a városon túlra vagy egy bevásárló központba, hasznosak lehetnek a tasakok vagy vese-táskák. Ezek modern férfi kiegészítők, aminek segítségével kényelmesen magunknál tarthatjuk a legszükségesebbeket. Nem kell a nadrágod zsebeibe tömködni mindent, amire szükséged van. Egy ilyen megoldás mellett határozva kényelmetlenséget veszel magadra és elsősorban – a zsebesek célpontjává válhatsz. Hogy elkerüld ezt a problémát, válassz ki egy tasakot vagy vese táskát., melyeket a férfi szükségletei szerint terveztek.

Tasakok férfiaknak – bőr kiegészítők, praktikus mérettel

Minden férfi jól felszerelt gardróbjában megtalálhatóak funkcionális kiegészítők mint például a bőr tasakok férfiak számára - ahol elrejtheted a dokumentumokat, pénztárcát, kulcsokat, tollakat és telefont. Ezt a kiegészítőt a testhez közel tartjuk – végül is fontos dolgokat tartunk benne és pénzt.

Férfi tasakok – bőrből, bármelyik korozstály számára használható. Kiemeli a férfi stílusát, aki kedveli az elegáns megoldásokat és a mindennapokra kedveli a lazább stílust.

Férfi tasakok szíjon – a férfi divat elmaradhatatlan eleme - megállja a helyét a munkába menet és a bevásárlásokon. A vese táskák egyszerűen tökéletes megfelelője a női retikülöknek. Ezeken hordhatjuk:

  • Ingek,
  • Pulóver (kapucni is),
  • Kockás vagy sima ing
  • Vékony őszi és tavaszi dzsekik

Stílusosan néznek ki kigombolt rövid átmeneti kabátokkal vagy meleg, szigetelt téli kabáttal. Illik a sportos és military stílushoz, outdoor és smart-casual stílusokhoz is. A férfi tasakok bőrből – megtalálhatóak természetes bőrből is és ökológiai bőrből egyaránt. Vásárlásnál érdemes figyelmet fordítani arra, hogy hány zsebe van egy vese-táskának és milyen módon zárható.

Szintén fontos tényező lehet a tasak mérete – vese-táska mérete és a szíj állíthatósága..

Tasakok és vese-táskák – modernek és praktikusak nemcsak utazáshoz

A http://LadyBag.hu internetes áruház holnlapján széles választékban találhatóak férfi vese-táskák és tasakok. Gondosan választottuk ezeket a termékeket, figyelembe véve a férfiak szükségleteit – tartósak, praktikusak, és esztétikusak. Ezeknek köszönhetően, bármilyen utazásra készülsz nem érhet meglepetés. Rendeld meg online és rövid időn belül megérkezik a kezes kiegészítő, amit kiválasztottál.

Elsősorban többfunkciós vese-táskákat és tasakokat kínálunk, melyeket többféle módon hordhatsz. A legnépszerűbb darabok, melyek kínálatunkban szerepelnek, vállra is akaszthatod, ezzel könnyű hozzáférést biztosítva a telefonodhoz, pénzhez, iratokhoz, kulcsokhoz, és más holmihoz, amire szükséged van a mindennapokban. Egyúttal hatásosan véded magad a lopás ellen és szabadon maradnak a kezeid.

A tasakoka és vese-táskákat nemcsak utazáshou, bevásárláshoz használhatsz. Akkor is hasznos lehet, ha a kedvenc sportodnak szeretnél hódolni – például szeretnél kerékpározni, vagy futni. A we-áruházunkban fellelhető valamennyi termék ötvözi a minőséget a versenyképes árral. Válaszd ki azt amelyik a legjobban megfelel az elképzeléseidnek és vásárold meg!

Sajnos a terméket nem található!

1. Sprawdź poprawność zapytania i spróbuj ponownie.
2. Ogranicz szukane słowa do jednego lub dwóch.
3. Podaj ogólną nazwę produktu, którego szukasz. Później będziesz mógł ograniczyć wyniki wyszukiwania korzystając z zaawansowanych filtrów.

  • cz
  • ro
  • sk
You can find Ladybag.hu at GLAMI.hu