Az adatok beolvasása...
Rendezés:

Férfi válltáska – kényelem és elegancia

Országjárásra készülsz vagy külföldön szeretnéd eltölteni a szabadságodat? A városban van dolgod és nem szeretnéd a zsebedben hordani a pénztércádat, irataidat és más szükséges apróságot? A legjobb megoldás számodra a vállra akasztható férfi táska, mely megtalálható kínálatunkban. Ezeket a modern termékeket a pragmatikus férfiakra gondolva tervezték, akik kedvelik az egyszerű és praktikus megoldásokat. A http://LadyBag.hu web-áruházban megtalálod a legdivatosabb és legfunkcionálisabb modelleket, melyeket megrendelhetsz és egyenesen a címedre szállítják őket. A férfi válltáskák, vagyis a postás táskák és a riporter táskák, olyan kiegészítők, melynek helye van minden modern férfi életében. Vannak olyan szituációk, amikor a hátitáska nem válik be és túlságosan sportos egy hivatalosabb alkalomra, és a nadrág vagy kabát zsebei nem képesek helyet adni minden holminak, melyeket szeretnél a kezed ügyében tudni. Ilyenkor sietnek a segítségünkre a divatos férfi válltáskák, melyek tökéletesek a casual és a smart-casual ruházathoz. Elviheted magaddal a tanintézménybe, munkahelyre, bevásárlásra vagy egy találkozóra a barátokkal. Nincs még egy olyan univerzális kiegészítő mint a férfi válltáska., mely megtalálható a http://LadyBag.hu online áruház kínálatában.

Vállon hordható férfi táskák: melyiket válasszuk?

A http://LadyBag.hu internetes áruház kínálatában számos postás táska szerepel férfiak számára. Az ajánlatban szereplnek valódi bőr táskák és velúr bőr táskák, valamint más funkcionális és tartós anyagból készültek egyaránt. Áruházunkban kizárólag minőségi termékek szerepelnek – a kipróbált márkák a legjobb garancia az ügyfél megelégedésére, éppen ezért súlyt helyezünk a gyártó renoméjára, melynek termékei kínálatunkban szerepelnek. Egy minőségi táskát választva biztos lehetsz benne, éveken át fog szolgálni és kedvenc kiegészítője lesz bármilyen stílusnak. Olyan, amely nélkül nem mozdulsz ki otthonról. Kínálatunkban nemcsak tágas, klasszikus postás táskák szerepelnek – melyek tökéletesek könyvek és dokumentumok mozgatására – de megtalálhatóak az úgynevezett riporter táskák is, melyek bárméretben kisebbek, szintén funkcionális modellek. A széle szín és méret választék segít kiválasztani az egyéni szükségleteknek megfelelő darabot. Bármely modell ajánlatunkban megfelelő ajándék lehet a férj, barát, édesapa, vagy kolléga számára. A táskák minősége, modern és igazi férfi dizájnja, ég a legigényesebb férfi számára is megfelel.

Másmilyen táskát keresel? Aktatáskák , Tasakok és vesetáskák , laptoptáskák

Légy kész mindenre

Előfordult már veled, hogy elmentél otthonról pénztárca és telefon nélkül? Nem nehéz megfeledkezni a fontos dolgokról, ha állandóan keresgélnünk kell az egész lakásban. A férfi válltáska megpldja ezt a problémát hiszen segítségével mindent egy helyen tárolhatunk. Hazaérve csak azokat a dolgokat pakold ki amit eleve használni kívánsz, és hagyd benne a pénztárcát jegyzeteket, dokumentumokat. Ilyen módon még akkor is biztos lehetsz benne, hogy nem felejtesz otthon semmit, ha elaludnál és sietve indulnál a munkába. A férfi válltáska pótolhatatlan egy nemvárt szituációban. Egy tágas postás táska remekül beválik a bevásárláshoz, az iskolába vagy munkahelyre. Egy ilyen táskába gond nélkül belefér az ajándékod, a kedvenc íród könyve, vagy egy csomó dokumentum a holnapi megbeszélésre. A férfi válltáska különösen azoknak a férfiaknak jön jól, akik tömegközlekedést használnak – kezük tele van olyan holmival amelyek nem fértek a nadrágzsebbe és ez amúgy sem jó megoldás egy teli autóbuszon vagy villamoson. Törődj a kényelmeddel és válassz egy postás táskát vagy riporter táskát, mely hosszú éveken keresztül a társad lehet.

Férfi vállra akasztható táskák – A városi divat kihagyhatatlan eleme

A városi divat a kényelemre voksol, ezért a kényelmes cipő, laza ing és meleg kabát mellet a stilizációdban helye van egy tágas, vállra akasztható táskának is. A zsebeidből kivéve a telefont kulcsokat és a péntárcádat, biztonságosan tárolhatod egy táskában és nem kell tovább azon aggódni, hogy kieshetnek vagy megsérülhetnek. A táskában minden fontos holmi védve lesz a táska tartós anyaga által. További jó tulajdonsága a férfi táskának a számos belső és külső zseb – melyek egy része nyitott, másrészük zárható zipp-zárral vagy tépőzárral. A praktikus zsebeknek, fakkoknak köszönhetően rendet tarthatsz a táska belsejében távoltartva a kulcsot a telefon képernyőjétől. Az ilyen zsebek tökéletesek alkalmasak kézpénz, hitelkártya tárolására, amikor nem akarsz pénztárcát tartani magadnál. Rajtad múlik, hogyan szeretnéd a férfi válltáskát hordani. Hordhatod az egyik válladon átvetve amolyan nemtörődöm módon, vagy akaszthatod keresztbe is – ez a második opció remekül beválik a nagy tömegben megakadályozza a tolvajlást. Nincs lehetőség arra, hogy valaki kinyissa a táskádat, hiszen mindig karnyújtásnyira van, ellentétben például egy hátitáskával.

Divatos férfi válltáskák ökológiai bőrből

A http://LadyBag.hu internetes áruház kínálatában nagy gondot fordítunk a gyártó renoméjára és a kivitel minőségére. A kínálatunkban szerplő táskák közül, melyeket a modern férfiaknak készítettünk elő, a legnagyobb számban ökológiai bőrből készült táskák, melyek nemcsak remekül néznek ki, de a vegetariánusok és vegánok számára is elfogadható, akik nem hordanak valódi bőrből készült termékeket. Ezen felül kínáltunkban szerepelnek laptop táskák is, melyet hordhatsz kézben vagy vállon – vízhatlan nylonból készült és a lebiztonságosabb egy laptop vagy fontos dokumentumok számára. A http://LadyBag.hu internetes áruház oldalán a választék jelentős és mi ezt a választékot folyamatosan bővítjük új modellekkel. Ha éppen most nem találtál olyan táskát, amely megfelel az elképzeléseidnek, nézz be hozzánk egy hónap múlva és nézd meg az újdonságokat, melyeket Rád gondolva készítünk elő! Akár írhatsz is nekünk – szívesen megtudnánk milyen táskát keresel és mindent elkövetünk, hogy kiegészítsük kínálatunkat a megálmodott modellel.

Férfi divat – stilisztikai tulajdonságai a válltáskának

A férfi divatot egyszerű formák jellemzik, geometrikus minták, boztonságos színek. A női táskák és retikülök alternativái a férfi válltáskák, vesetáskák, aktatáskák. A bőr férfi táska az alap – férfiak minden korosztálya hordja, akik mind más stílust preferálnak és más életmódot folytatnak. Függetlenül attól mia különbség a férfi válltáskák között – néhány közös jellemzőt megemlíthetünk:

  • Határozott színek

Bordó, piros, grafit, fekete, sötétkék –ilyen színüek a férfi táskák. Ez a férfi kiegészítő remekül illik a laza stílushoz, urban style, smart casual, ahogy az office dress code-hoz. Könnyen kapcsolódik más színekhez és a bármilyen szennyeződés nehezen észrevehető az első ránézésre.

  • Egyszerű dizájn

Derékszög és négyzet – rendszerint ilyen alakú a férfi válltáska. Míg az általános női divatban nyilvánvalónak tűnik, hogy az adott termék gyakorlati tulajdonságai kombinálódnak annak szépségével, esztétikumával, addig a férfi divat az egyszerűségre épít elsősorban. Vajon minden férfi minimalista?

  • Univerzalitás

Nehéz elképzelni egy férfit, akinek tele van a szekrénye táskákkal. Ez a kiegészítő maximum 3 darabbal képviselteti magát egy férfi gardróbjában. A megvásárolt férfi válltáskát stilisztikai rugalmasság kell, hogy jellemezze, tehát könnyű legyen hozzá öltözni akár egy zakóval, akár egy mindennapi ruházattal.

Férfi táska munkába

A férfi táskák különböznek méretben, elsősorban funkciójuknak megfelelően. Egy orvosi táska jellemző egy szellemi munkát végző férfinél, de a postás táskák megfelelőek a fizikai munkát végző egyéneknél.

  • Fizikai munka

A férfi bőr válltáska – postás táska formában – kényelmes megoldás olyan férfiaknak, akik nem hordanak magukkal munkába nagy tárgyakat, dokumentumoka, laptopot. Egy kiegészítő mint amilyen a férfi válltáska, olyan tárgyak tárolására szolgál mint: telefon, kisebb szerszámok, élelemtartó, palack, zsebkendő. Minimum kettő zseb és egy biztos zár – ez kell legyen egy férfi válltáskán. A postás táska a mindennapokra szükséges tárgyak tárolására szolgál, és áruházunkban többféle méretben található. Nagy népszerűségnek örvend a riporter táska is.

  • Irodai munka

A férfi táska az irodai munkához jó ha nagy – de mennyire nagy? Ez attól függ mekkora dokumetumokat elektronikus tárgyakat akarunk bennek tárolni. Legtöbbször ez egy tágas laptop táska. Legalább az A4 es formátumú dokumentumnak el kell benne férnie. Gykran jellemzője a jól szervezhetőség a postás táskával ellentétben. Kiemelhetjük itt a nagy fakkokat és a kisebb zsebeket például a tollaknak.

Ismerd meg széles választékunkat!

Sajnos a terméket nem található!

1. Sprawdź poprawność zapytania i spróbuj ponownie.
2. Ogranicz szukane słowa do jednego lub dwóch.
3. Podaj ogólną nazwę produktu, którego szukasz. Później będziesz mógł ograniczyć wyniki wyszukiwania korzystając z zaawansowanych filtrów.

  • cz
  • ro
  • sk
You can find Ladybag.hu at GLAMI.hu