Az adatok beolvasása...
Rendezés:

Elegáns estélyi táskák – kész a nagy eseményekre!

Egy ígéretes estélynek nézel elébe? Akkor ideje elővenni a legjobb holmikat a szekrényből, hogy csillogj a vörös szőnyegen! Nem számít, hogy a tökéletes alakodat egy tapadós fekete szoknya hangsúlyozza kivagy flitteres ruha, vagy egy fériasabb kosztüm - Az általunk ajánlott estályi táskák minden stílus betetőzése lehet.

Válogathatsz a számos modell közül, melyek, különböznek alakban, színben és méretben. Egy biztos – bármelyikben elférnek a fontos kincseid, melyeket magadnál szeretnél tudni!

Boríték táskák estélyre – válaszd ki a kedvenc fajtát és emeld ki a stílusod!

Azok az idők, amikor egy elegáns estélyi táska fekete volt és négyszögletes, már elmúltak. Most igázan választhatsz színt, de még anyag fajtát is, a saját esztétiaki érzéked szerint választott stílusban WOW.

Kínálatunkban találsz klasszikus darabokat, melyeket egy kicsit újragondoltunk – gond nélkülalkalmasak azokhoz a ruhakreációkhoz, melyeket az magazinok első oldalán látsz. Ha még eredetibb akarsz lenni, akkor ajánljuk a postás táska divatos alligátorbőr motívummal és gazdagnak látszó lánccal.

A könnyű csillogás kedvelőire is gondoltunk –ők megkedvelik a lakkozott estélyi borítéktáskákat, melyeket hordhatunk a kényelmes füleknél fogva

Elegáns estélyi táskák – fajták

Kínálatunkban megtalálhatóak a legkülönbözőbb estélyi táska – többek között ajánljuk:

  • kofferek estélyi stílusban
  • elegáns postás táskáki karakterrel
  • nem utolsósorban, kerek estélyi táskák
  • díszes modellek steppelt
  • kicsik táskák a mindennapra, melyeket szintén ajánljuk a gálára
  • táskák a nagy alkalomra, klasszikus stílusban.

Valamennyi tökéletes befező darabja lesz a jól átgondolt stílusodhoz – egy igazi aduász van a kezedben! Bár inkább azt kellene mondani, hogy a „táskában” – hiszen egy pici fekete táskának nincsen keze :)

Színes estélyi táskák – készen egy elbűvölő alkalomra!

A portfoliónkban megtalálhatóak azok az eredeti elegáns estélyi táskák, melyek formája az ismert klasszikus formák alapján lett tervezve. Ajánlatunkban szerepelnek kevésbbé nyilvánvaló modellek is, újragodnolt modernebb változatok, az alkalmi táskák világából.

Ezek a kevésbbé sablonos színekkel bűvölnek el. Ki mondja, hogy a kicsi elegáns estélyi táska csak fekte lehet? Hát ez az! A föld törékenyebb színeiben tartott kreációinak szinténvan mondanivalója. Ilyenkor határozhatunk egy „könnyeb”színvariáns mellett, mely nem próbálja túlzottan elnyomni a stílusunkat.

A Lady Bag web-áruház ajánlatában szerepelnek az utóbbi időben annyira divatos mézes tónusokban pompázó táskák, nagyon nőies, rózsaszínes árnyalatokban ( melyek nem „kiabálnak” élénk színükkel és csak második sorban foglalnak helyet) valamint a boríték estélyi táskák a szabadság kék színeiben pompázva.

A széles színskála lehetővé teszi a megfelelő modell kiválasztását a kivételes szoknyához – ez fontos, mert a gondosan megtervezett stílusnál a nüanszok döntőek lehetnek. Ezektől függ, hogy végül is milyen hatást gyakorlunk másokra.

Női estélyi táskák – összefoglalás

Az általunk kínált női estélyi táskák, kipróbált modellek, melyeket teljesen áthat az elegancia. Függetlenül attól, hogy a klasszikus mellett döntesz vagy inkább a merészebb formát választod – biztos lehetsz abban, hogy kifinomult akcentust ad a megjelenésnek.

Az esztétikai tulajdonságok mellett, ami női estélyi táskáink a kincsek mozgó széfjeként is megállja a helyét. A kis méretek ellenére a kist táskákban minden elfér, amire szükséged lehet az adott estén.

Telefon, bankkártya, kedvenc sminked (naná!) – mindennek lesz helye a tágas zsebekben melyet kifinomult stílus vesz körül. Ezen kívül semmi másra nem lesz szükséged,(csak a mosolyodra)!