Az adatok beolvasása...
ELÁLLÁS A VÁSÁRLÁSTÓL

Önnek joga van az áru átvételétől számított 100 napon belül elállni a szerződéstől

 A visszatérítéshez meg kell adnia egy számlaszámot

 A szerződéstől való elállás joga

 

Önnek jogában áll 100 napon belül indoklás nélkül elállni a szerződéstől. Az elállási időszak 100 nap elteltével lejár attól a naptól számítva, amikor megszerezte, vagy a fuvarozótól eltérő és az Ön által megjelölt harmadik fél megszerzi az áru fizikai birtoklását. Az elállási jog gyakorlásához erről tájékoztatnia kell minket. az áru átvételétől számított 14 napon belül

shop@ladybag.hu

arról a döntéséről, hogy félreérthetetlen nyilatkozattal (pl. faxon vagy e-mailben küldött levélben) eláll a szerződéstől. Az elállási űrlapot vagy bármely más egyértelmű nyilatkozatot elektronikus úton is kitöltheti és elküldheti a weboldalunkon.

 

https://ladybag.hu/_cms/view/53/visszakuldesek-es-cserek.html

 

azonban nem kötelező. A szerződés elállási határidejének betartása érdekében elegendő, ha a szerződésből való lemondás határideje előtt információkat küld a szerződés elállási jogának gyakorlásáról.

 

A szerződéstől való elállás következményei

A jelen szerződéstől való elállás esetén megtérítjük az Öntől kapott kifizetéseket, beleértve az utánvéttel történő szállítás költségeit is. Visszatérítjük azonnal, de legkésőbb 14 napon belül attól a naptól számítva, amikor értesítést kaptunk arról a döntéséről, hogy gyakorolja a jelen szerződés elállási jogát. Visszatérítjük a befizetést ugyanazokkal a fizetési módokkal, mint amelyeket az eredeti tranzakció során használt, hacsak nem kifejezetten másként nem állapodott meg. A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg meg nem kapjuk az elemet, vagy amíg vissza nem igazoljuk a visszatérését, attól függően, hogy melyik következik be előbb. Kérjük, küldje vissza vagy adja meg nekünk a terméket a következő címre:

 VISSZAKÜLDÉS A KÖVETKEZŐ CÍMRE

GUSTO
ul. Marii Skłodowskiej - Curie 87E
87-100 Toruń


Haladéktalanul és minden esetben legkésőbb attól a naptól számított 14 napon belül, amelyen értesített minket a jelen szerződés elállásáról. A határidő lejárt, ha a 14 napos időszak lejárta előtt visszaküldi az árut. Önnek kell viselnie az áru visszaküldésének közvetlen költségeit. Ön csak azért felel, mert csökkenti a dolgok értékét, ha más módon használja, mint ami a dolgok természetének, jellemzőinek és működésének megállapításához szükséges volt.

  • cz
  • ro
  • sk
You can find Ladybag.hu at GLAMI.hu