Az adatok feltöltése...
VISSZAKÜLDÉSEK ÉS CSERÉK
VISSZAKÜLDÉSEK ÉS CSERÉK LADYBAG.HU

Vissza akarja adni a megvásárolt terméket, vagy lecseréli egy másikra? Semmi sem egyszerűbb! A Ladybag.hu oldalon minden visszaküldés és csere nagyon egyszerű. Minden gyorsan, zökkenőmentesen és minden gond nélkül megy. Csak kövesse az alábbi néhány lépést, és kész!

 1. A megrendelés kézhezvételétől számított 14 napon belül kérjük, hogy nyújtsa be a termék visszaszolgáltatására vagy cseréjére vonatkozó kérését. Ezt többféleképpen teheti meg:
  • Telefonon az [nr] telefonszámon, megadva a megrendelés számát, valamint a nevét és vezetéknevét
  • E-mailben, a következő címre küldött üzenettel: shop@ladybag.hu a megrendelés számával, névével és vezetéknevével, valamint a szerződés elállási szándékával kapcsolatos információkkal.
  • A visszaváltási űrlap kitöltésével. Elküldheti nekünk e-mailben, vagy csatolhatja a visszaküldött termékhez. A második esetben a csomagot a megrendelés kézhezvételétől számított 14 napon belül kell a raktárba küldeni. Az űrlapot itt töltheti le [LETÖLTÉS]
 2. A megrendelés kézhezvételétől számítva legfeljebb 100 nap áll rendelkezésére, hogy elküldje a terméket raktárunkba. Ne feledje azonban, hogy korábban (azaz a csomag kézhezvételétől számított 14 napon belül) értesítenie kell a szerződéstől való elállás / termékcsere szándékáról.
  Ha azonban azt tervezi, hogy a megrendelés kézhezvételétől számított 14 napon belül elküldi nekünk a csomagot, akkor elég, ha csatolja hozzá a visszaküldési űrlapot - akkor nem kell erről előzetesen tájékoztatnia.
 3. A csomagot saját költségén a következő címre küldi:
  GUSTO
  Marii Skłodowskiej - Curie 87E,
  87-100 Toruń
 4. A Ladybag.hu bolt által történő visszaküldés / csere ideje
  • Visszatérítés - a csomag átvételétől számított 14 napon belül munkatársaink visszatérítik az Ön pénzét az űrlapon megadott bankszámlaszámra. Ha az űrlapon nincsenek adatok a számlaszámról, visszatérítést kap arra a számlára, amelyről a termék vásárlásakor az átutalás történt.
  • Cserék - munkatársaink a csomag átvételétől számított 14 napon belül kicserélik a terméket egy másikra.
 • cz
 • ro
 • sk
You can find Ladybag.hu at GLAMI.hu