Az adatok beolvasása...
Rendezés:

Hold-elegancia ezüst táskák

Az ezüst hideg, metallikus, holdas szín, mely az arannyal ellentétben – jobban illik a hűvösebb karakterű hölgyekhez . Az ezüst szín már jónéhány szezon óta nem veszít a népszerűségén. Nem dicsekedhet annyira nemes karakterrel mint az arany szín, de remekül megtalálja a helyét az avantgarde divat stilizációkban. Az ezüst taska remekül érzi magát a kifejező geometriai formákban, neo színekkel.

Milyen színekkel kapcsolhatjuk az ezüst táskát?

Az ezüst szín rendkívül univerzális, mégis a leginkábba a hideg színekkel harmonizál. remekül megy a fehérhez és a hűvösebb szürkékkel. Az ezüst look kivételes kapcsolódás a sablon mentes eleganciával és lágysággal. Az ezüst taska mindig jól prezentál a feketével, és a kék valamennyi árnyalatával. Tökéletesen passzol a fekete estélyi szoknyához, ahogy a farmer overállhoz is. Kedveli a pasztell színű stilizációkat is. Egy fehér szoknyával és mentaszín inggel kapcsolva nagyon frissenés lágyan fog prezentálni.

Milyen táskát válasszunk magunknak?

A gyártók ezüst táskák hatalmas választékát kínálják, csillogó shopperek, bájos postás táskák, elegáns ezüst koffer táskák, és exklúzív boríték táskák kristályokkal díszítve.

A metallikus és csillogó ezüst táskák gyakran emlékeztetnek az aluminíum fóliára. Az ilyen táskák nagyon divatosak és a stílusnak avantgárdkaraktert kölcsönöz. Éppen ezért mutat jól a futurisztikus mintákkal és színekkel, hihetetlenül divatos kinézetet keltve. Teljesen más karaktert kölcsönöznek a stilizációnak a kicsi elegáns táskák ezüst kristályokka kirakva. Egy ilyen táskának bizsu szerepe van és minden kreációt sikkessé tesz. Elegánsan fog prezentálni egy elegáns szoknyával, és egy casual öltönnyel. A mindennapi stilizációhoz tökéletes választás lehet a divatos postás táska könféle fazonban, vagy a klasszikus válltáska. A biciklizéshez mgunkkal vihetjük a ezüst, csillogó tátitáskát.

A női ezüst taska nagyon kifejező és díszítő eleme minden stilizációnak. Érdemes emlékezni arra, hogy ahogyan az arany esetében, itt is a sztonizált nyugodt kreációkkal prezentál a legjobban. A csillogó táska kell legyen a legerősebb akcentusa a ruházatnak, ha fontos számunkra az elegáns kiegyensúlyozott kinézet.