Az adatok feltöltése...
SZÁLLÍTÁS
EXPRESS ÉS INGYENES SZÁLLÍTÁS

A Ladybag.hu üzletben a szállításokat gyors ütemben hajtják végre, ráadásul teljesen ingyenesek! Tudjuk, hogy szeretné, ha vásárlása a lehető legrövidebb időn belül eljutna a megadott címre. Ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendelés hatékonyan, biztonságosan és mindenekelőtt gyors ütemben valósuljon meg. Ennek köszönhetően a termék akár másnap is Nálad lehet! Ennek köszönhetően a termék akár a megrendelés leadásától számított 2 napon belül is Nálad lehet. Kíváncsi vagy, hogy lehetséges ez? Máris elmondjuk!

  1. Saját raktárakkal rendelkezik, amelyeknek köszönhetően a megrendelt termékeket munkatársaink becsomagolják, és közvetlenül a Ladybag.hu áruházból érik el Önt;
  2. Ha az utánvétes lehetőséget választja, azonnal feldolgozzuk a szállítmányt. Elektronikus fizetés esetén a terméket a fizetés jóváírása után azonnal elküldjük.
  3. A 14 óráig leadott és kifizetett megrendeléseket ugyanazon a napon feladjuk!
SZÁLLÍTÁSI LEHETŐSÉGEK

Az ország legjobb futárcégeivel dolgozunk. Ennek köszönhetően biztos lehet benne, hogy vásárlásai biztonságos úton vannak Önhöz. Nézze meg, milyen szállítási módszereket kínálunk, és válassza ki az Ön számára legkényelmesebbet.

  • cz
  • ro
  • sk
You can find Ladybag.hu at GLAMI.hu