Az adatok beolvasása...
Rendezés:

Emeld ki a szekszepiledet, a legdivatosabb magassarkú cipőkkel

„Nem a gyémánt, hanem a magassarok a nő legjobb barátja” – mondta William Rossi, ez tökéletesen tükrözi a magassarok fontosságát mindenki életében. Nincsen sexibb nő annál, mint aki égigérő magassarkút visel. Ez a cipő emberemlékezet óta a nőiességgel van egybeforrva, és az elmúlhatatlan eleganciával, különösen ha egy koktél szoknya egészíti ki, vagy a legendás pici fekete. A női magassarkú cipő elsősorba a színével fejezi ki karakterét – klasszikus pirossal, feketével, testszínűvel, vagy kifejező pezsgőszínnel, mentával, korallal. Nem túlzás azt állítani, hogy a a női magassarkú cipő a legdivatosabb, legsexibb női lábbeli. A magassarkú cipő a merész és magabiztos nő lábbelije, akinek a divatban nincs kompromisszum. Éppen ezért a magassarkú cipők gyártói versenyeznek egymással, hogy egyre kifinomultabb projekteket hozzanak létre, divatos színekkel, szegecsekkel, cirkóniával. A http://LadyBag.hu internetes áruház oldalán különféle női cipőket találsz. A kínálatunkban a a női magassarkú jó ajánlat valamennyi nő számára, aki kényelmet és a kifejezőkészséget. A legdivatosabb magassarkú cipőket készítettük elő, melyek neves olasz gyártók termékei. Az elérhető modellek között megtalálható a nyitott orrú és a hegyes orrú modell egyaránt – van bebújós modell, csatos és zipp-záras. Az elegáns női magassarkút ökológiai bőrből, teljesen beépítheted a stílizációdba, 6 cm magasságtól egészen 11, 5 cm-ig. A női cipők esetében a sarokmagasságot nemcsak a kényelemhez kell igazítani, hanem a testmagassághoz is. Egy 11 centiméteres sarok megnyújtja a lábak hosszát és karcsúsítja az alakot.

Ma csak magassarkút hordjuk?

Azt mondják, nem a ruha teszi az embert, de biztos, hogy a magassarkú teszi a nőt! A magassarkú cipő fantasztikusan mitatnak minden stílushoz – egy elegáns szoknyához, kedvenc farmerhoz, őszi kabáthoz, és sexi fehérneműhöz. És ha már a hálószobánál tartunk, ideje megemlíteni az egyik legnépszerűbb színt, ami egyértelműen a meztelenséget juttaja eszünkbe. Természetesen a nude shoes-ról beszélünk, melynek jellegzetes testszínű árnyalata van. Maga az angol kifejezés „nude” a meztelen megfelelője, aminek sok jelentősége van cipők esetében, hiszen bizonyos távolságból nézve láthatatlanok. Mágia? Valami lehet benne, különösen, hogy a bőrszínű női magassarkú cipő egyre népszerűbb, az alakra tett hatása miatt, különösen egy megfelelően kiválasztott szoknyával. A legdivatosabb bőrszínű női magassarkú cipő, tízcentiméter fölötti sarokkal, tökéletes módja a láb optikai meghosszabbításának.

Válassz divatos táskát a magassarkú cipőhöz: postás táska , Kézi táska és boríték táska , Aktatáska , Hátitáska , Shopper bag , Univerzális a mindennapokra , Kofferek , Klassszikus .

Nude, piros, vagy inkább fekete?

Sok nő évek óta értékeli a a magassarkú cipőt, nemcsak azért, mert növeli a magasságát, hanem az alak formáját is javítja. Nekünk mégis aza tapasztalatunk, hogy a szín az a kulcs összetevő, ami hatással van az egész stilizáció összképére. A bőrszínű magassarkú cipő összeolvad a láb színével, és egy egészet alkot, ennek köszönhetően optikailag megnövünk, eggyetlen trükktől. Hasonlóan vonzó, egyben hihetetlenül sexi az intenzív piros divatos magassarkú. Ez a modell kiemeli a nő tüzes természetét, minden férfi vágyává téve. A piros magassarkú tökéletes az estélyi szoknyához, de remekül mutat a hálószobában is csipkés fehérneművel. A piros szín tökéletesen hat a fantéziára, függetlenül attól, hogy az ajkakon van, a körmön, vagy a lábakon. Ha csak egyetlen éjszakára szeretnél csábító lenni, melynek a férfi nem tud ellenállni, válaszd a piros magassarkú cipőt, és nem fogsz csalódni! Az eleganciát választó nők részére ajánljuk a fekete magassarkút, mely nem csupán elegáns, de univerzális is. Az elegáns női magassarkú cipő fekete színben, tökéletes kiegészítője a hivatalosabb ruházatnak, enyhíti annak szigoróságát, és kiemeli a nőiességet. A fekete magassarkú, akárcsak a fekete mini, minden nő szekrényében kötelező darab. A fekete a világ leguniverzálisabb színe, mely egyaránt jó egy buliba és egy fontos üzleti találkozóra.

Használati kényelem - női cipők

A magassarkú cipők remekül mutatnak a lábon, elsősorban azért érdemes szem előtt tartani a kényelmet. Áruházunk kínálata elismert és kipróbált gyártók termékeiből áll. A kínálatunkban szereplő magassarkú cipők jól kontúrozottak és tökéletesen vannak kiegyensúlyozva, ez a garancia a használati kényelemre. Megtalálod őket 36 –tól 41-es méretig.

Az Olaszországban tervezett és gyártott cipőket választják ügyfeleink előszeretettel. Az olasz gyártásból száramző magassarkú cipők híresek kényelmükről és a gondos kivitelezésükről. Tökéletesen vannak megvarrva – ami egyre ritkább jelenség a tömeggyártás világában. A magassarkú cipők egy fontos eleme kínálatunknak, de szerepelnek ajánlatunkban más fajta cipők, például csizmák. Ezért javasoljuk megtekinteni minden kategóriát, úgyszintén a táskákat, pénztárcákat, és utitáskákat. Áruházunkban megtalálod az aktuálisan divatos bőr és textil kiegészítőket.

Női magassarkú cipők –érzékiség és kifinomult elegancia

A hogy a híres Coco Chanel mondta: „Tartsd magasan a sarkadat, magasra a fejedet, és az értékrendedet”. Az egyik leginspirálóbb személyiség a divat világából híres volt mondásairól, melyek ma is aktuálisak és gyakran ismételtek. Egy nő a magassarkú cipőben sokkal magabiztosabbnak érzi magát, ami már a járásán is meglátszik és az egyenes tartásán. Tehát ha kevés az önbizalmad válassz női magassarkú cipőt még akkor is ha eddig kizárólag sneakersben, balerinában, vagy mokaszinben jártál. Néhány nő kizárólag magassarkú cipőt visel és el sem tudja képzelni, hogy ezek nélkül menjen el otthonról. Még azoknak a nőknek a szekrényében is kelllegyen egy pár klasszikus magassarkú, aki a mindennapokra inkább a lapostalpú cipőt választja. A http://LadyBag.hu internetes áruházában megtalálsz mindent, amit a nők a legjobban kedvelnek, vagyis széles választék magassarkú cipőből a legjobb olasz gyártók kivitelezésében. A kínálatban elérhető a magassarkú cipő klasszikus színekben, mint fekete, piros és bézs, és a legújabb színekben, például menta, kék, sárga, narancssárga, korall és zöld. Nem feledkezhetünk meg a speciális alkalomra szóló magassarkú cipőkről. Ha szeretnél csillogni, akkor csillogajanak a cipőid is! Fedezd fel a nem mindennapi színeket például arany, pezsgő, ezüst, és ott vannak a rockos stílusú cipők – fekete színben magas sarokkal, szegecsekkel és cirkóniával díszítve. És emlékezz – a magas sarokból sosem elég! Tehát ha nem tudod kiválasztani az egyetlent, okozz magadnak örömöt és válassz néhányat. Mert az élet kell, hogy kényeztessen!

  • cz
  • ro
  • sk
You can find Ladybag.hu at GLAMI.hu