Az adatok beolvasása...
Rendezés:

Bőröndhuzat

Bőröndhuzat a gyakran utazóknak. A "határ a csillagos ég" elv szerint csak az ég szab nekünk határt. Gyakran utazol? Akkor tisztában vagy azzal, milyen könnyen megsérül egy bőrönd – különösen ha repülőgéppel utazol. A repülőtér kiszolgáló személyzete nem fordít sok gondot a bőrödöd biztonságára. Éppen ezért még a legmasszívabb bőrönd is ki van téve annak, hogy lehorzsolódik, sőt még meg is repedhet. Hogyan biztosítsuk a bőröndöt a sérülések ellen? Ennek a legjobb módja, ha beruházunk egy bőrönd védő huzatba. Ez több mint egy dizájner szerkentyű. egy modern tok hatékonyan védi a bőröndödet – például mechanikus sérülések ellen, foltos szennyeződés ellen és más tipikus vészhelyzet ellen. Elegendő, hogy ráhúzod a bőröndödre, hogy meghosszabbítsd annak élettartamát. A http://LadyBag.hu internetes áruház kínálatábanmodern és márkás huzatokat találsz, mely masszív, sérüléseknek ellenálló anyagból készült. Ez egy must-have minden utazó kollekciójában!

Utazz stílusosan – dizájner bőröd huzatok

A bőrönd huzatok, melyek áruházunk kínálatában szerepelnek sokkal többet kínálnak mint a bőrönd biztosítása. Bár ez a funkciójuk a legfontosabb, ne feledkezzünk meg a stílusról. Éppen ezért nem mindennapi dizájnnal kínáljuk modelljeinket. Huzatok pöttyökkel, szívecskékkel, színes figurákkal, betűkkel vagy asszimetrikus mintákkal? Ez csak néhány a lehetőségek közül. Valamennyi huzat több méretben érhető el, és számos színárnyalatban. Éppen ezért gond nélkül találsz olyan verziót, amelyik passzolni fog a bőröndödhöz és az ízlésedhez. Hogyan válasszunk huzatot a bőröndhöz? Először is győződjünk meg a méretről. Kínálatunkban megtalálható az S től az XL-ig. A legkisebbek az úgynevezett kabin bőröndökre fognak passzolni, a legnagyobbak pedig a 65 – 70 literes bőröndökre. Ha kétségeid vannak, nézd meg a termékeknél feltütetett műszaki paramétereket, és hasonlítsd össze a bőröndöd méreteivel. És ha egy új bőröndre van szükséged – nézd meg a honlapon az utazó táskák és bőröndök kollekcióját, és indulj e legújabb utadra immáron kápráztató stílusban!

Egy bőröndfedél, amit nem lehet kihagyni

Ha valaha is vártál már arra, hogy a bőröndöd elinduljon a futószalagon a check-in-nél, akkor tudod, milyen könnyű összekeverni a poggyászodat. A fekete, tengerészkék és ezüst táskák a repülőtéri poggyászok szokásos, visszatérő darabjai. Ha szeretné, hogy táskája kiemelkedjen a többi közül, válasszon egyedi bőröndborítót. Ez az egyedi "öltözék" nemcsak hogy kiemeli táskádat a több száz másik bőrönd közül, de egy kis mosolyt is csal az arcodra. Egy színes borító a "Keep calm and don't touch" vagy a "Fragile" felirattal biztosan nem marad észrevétlen, és a bőröndje biztosan felkelti az érdeklődést, és talán egy kicsit óvatosabban a többi utazó többi csomagja közé dobják a futószalagon. A bőröndfedélbe csomagolt táskával gyorsabban és könnyebben átjuthat az utasfelvételnél, mivel már messziről látható lesz, és nem fogják összetéveszteni más táskával.

Sajnos a terméket nem található!

1. Sprawdź poprawność zapytania i spróbuj ponownie.
2. Ogranicz szukane słowa do jednego lub dwóch.
3. Podaj ogólną nazwę produktu, którego szukasz. Później będziesz mógł ograniczyć wyniki wyszukiwania korzystając z zaawansowanych filtrów.

  • cz
  • ro
  • sk
You can find Ladybag.hu at GLAMI.hu