Az adatok beolvasása...
Rendezés:

Női pénztárca nagyméretű

A stílusos nagy női pénztárca vonzza a figyelmet, hangsúlyozza az eleganciát és a sikket, és minden alkalom, amikor kiveszi a táskájából, igazi öröm lehet. Feltételezzük, hogy a kényelemnek és az egyedi stílusnak kéz a kézben kell járnia. Ennek köszönhetően a körülményektől függetlenül úgy fogjuk érezni, hogy jól nézünk ki. És mint tudjuk, ez csodákra képes, és mesésen nézhetünk ki - még tréningnadrágban is.

A kényelem és a divat maximális összeegyeztetésének elérésére törekedve ebbe a kategóriába nagyméretű női pénztárcákat hívtunk meg, amelyekben sok minden elfér, és nem veszítik el a kifejezés formáját. Kínálatunkban ismert és elismert gyártók pénztárcáit gyűjtöttük össze, jó minőségben, divatos színekben és a legújabb designban. Azt szeretnénk, hogy a tőlünk vásárolt nagyméretű női pénztárca ne csak funkcionális legyen, és ne csak készpénzt, hitelkártyákat és dokumentumokat tartson, hanem gyönyörű dizájnjával és puha anyagával az érzékeit is gyönyörködtesse.

Női pénztárca – nagy, tágas és... objektíven szép!

Tudjuk, hogy ezeket kedveled a legjobban! Nincs mit tagadni – két kártya a pénzautomatához, 43 kártya a hűség programokhoz, a kedves fényképe, és még pár apróság – ezeknek a dolgoknak jelentős helyre van szüksége! A nagyméretű női pénztárca szemrebbenés nélkül képes mindent eltárolni.

Amennyiben, ráadásul a http://LadyBag.hu internetes áruház kínálatából szándékozol választani, A stílus érzék, és a forró ajánlatok mindig karnyújtásnyira lesznek. És – nomen est omen – pénztárcák!

A nagy női pénztárca számos zsebbel rendelkezik, melyek tökéletesek a plasztik kártyáknak. Könnyedén kiemelhetjük a kártyákat, nem szükséges erőltetni, vagy hosszú körmökkel rásegíteni.

A nagy női pénztárcák egy továábi zsebbel rendelkezik az aprópénz számára, mely minőségi zárral biztosítható. Ennek köszönhetően biztos lehetsz abban, hogy nem veszítesz el egy érmét sem!

Nagy női pénztárcák klasszikus stílusban

Vannak bizonyos objektíven szép modellek, melyek sosem mennek ki a divatból. Különösen azoknak a hölgyeknek ajánljuk, akik értékelik a klasszikus formákat, és az univerzális stílust. A http://LadyBag.hu internetes áruháznak szintén ez a gyengéje, ezért portfóliónkban számos elegáns pénztárcát találhatsz XL méretben, melyek a pillanatnyi trendekre támaszkodnak.

Többek között:

  • nagy női pénztárcák üzleti árnyalatban – fekete, szürke, valamint sztonizált barna;
  • Nagy női pénztárcák kifejezőbb színekben, piros, bordó, mézes, korall, üvegzöld

Egységes textúra jellemzi valamint konzervatív színskála. Ami viszont nem veszi el a sikkességét, ami a legjobb benyomást kelti.

Női pénztárcák – nagyok, díszítéssel

Tisztában vagyunk azzal, hogy gyakran a részletek döntenek egy egész stílusráról. A pikantériát kedvelő hölgyek számára kínáljuk a kisebb nagyobb díszítéssel rendelkező, nagyobb méretű női pénztárcákat, melyek vonzzák a tekintetet a színekkel és a díszítésekkel.

Ez a pénztárcák alapanyagának textúrájában rejlik. A precíz steppelés legmagasabb minőségét és művészetét jelenti - gazdag stílusra utalva, vagy a modernitásban beállítva. A nagyméretű női pénztárca divatos felvarrással vagy steppelt díszítéssel a női pénztárca feltűnő és egyben gyönyörű változata. Szabályos minták vagy szabálytalan öltések. Finom dombornyomás vagy megkülönböztető struktúrák többé-kevésbé látható gyártó logójával. Egy ilyen pénztárcát a kezében tartani nagy öröm. Különösen ajánlott a dombornyomott bőrtárcák vagy a hatásosan varrott tárcák változatában. A bőr illatának és a tapintásnak a kombinációja - megfizethetetlen.

A díszítéseket az anyag textúrájába rejtettük, melyből a pénztárca készült. Ez a legkiválóbb minőség és precíz steppelés eredménye – gazdag stílus vagy modernbe ágyazva. A jobban díszített nagy női pénztárca felhívja magára a figyelmet az érddekes motívumaival. Mit mondanál az alligátor bőr vagy kígyó motívumra? A női bőr nagyméretű pénztárca ilyen hatékony motívummal felvértezve rendkívül exklúzív mutatja magát. Ez telitalálat egy üzletasszonynak( árban is).

Mindössze azt kell eldöntened, melyik árnyalat illik legjobban a gardróbod többi részéhez – zöldes, piros, vagy talán barna? Ne fogd vissza magad – kínálatunk annyira gazdag, hogy egészen biztosan találsz magadnak valamit!

  • cz
  • ro
  • sk
You can find Ladybag.hu at GLAMI.hu