Az adatok beolvasása...
Rendezés:

Férfi háti táskák – kirándulásra és munkába

A divat folyton és változik –ennek köszönhetően folyamatosan megújul és új dolgokat kínál. A férfi és női háti táskák ennek köszönhetően hálásan visszatértek a köztudatba. Nem csak örökre beírták magukat gardróbunk választékába de egyre inkább társunkká vált a különféle alkalmakkor....

Férfi hátitáska munkába

Függetlenül attól hova készülsz, jól akarod magad érezni és kényelmesen. Mi ezt megértjük. Ebből kifolyólag a http://LadyBag.hu internetes áruház kínálatában elegáns hátitáskák szerepelnek, melyeket akár munkába is használhatsz.

Ne aggódj túlzottan a sportos karakter miatt. Például a férfi háti táska fekete színben, minőségi ökológiai bőrből, egy igazán eredeti ajánlat, mely remekül prezentál fehér háttérrel akár egy inggel, kedvenc farmerral és casual stílusú cípővel.

A férfi hátitáska vitathatatlan kényelem és nem veszítünk vele a jól kigondolt stílusból. Biztosak vagyunk abban, hogy a számos külső és belső zseb garantálja számodra a mefelelő helyet a legfontosabb dolgaid számára, melyekt mindig szeretnél a kezed ügyében tudni.

Mindehez a jól megtervezett vállszíjak, melyek nem fog belevágni a válladba még a legnagyobb megterhelés alatt sem. Mi határozottan megajánljuk neki az év segítője címet!

Férfi háti táska randira

Egy ígéretes találkozóra készülsz? Mindenképpen magadnál szeretnél tudni néhány fontos apróságot, például egy pulóvert, ha a társadnak késő esti órákban fázni kezdene....

Alulértékeltnek gondoljuk a sportos-elegáns, grafit színű táskát. Ez a férfi hátitáska hatalmas tépőzáras fakkal, zipp-záras zsebbel és két további zsebbel rendelkezik, melyek segítségével könnyű rendet tartani.

A külsején szintén érdekes tereket találhatunk ezüst zárral biztosítva, melyek mintegy felkínálják magukat a telefon, kulcsok, papírzsebkendő, cukorkák számára – vagyis minden számára amit szeretnél gyorsan elérni.

Férfi hátitáskák sportos stílusban

A http://LadyBag.hu internetes áruház nem zárkózik el a hátitáska gyökereitől. Kínálatunkban számos hátitáska szerepel sportosabb kivitelben, melyek tökéletesek egy bevásárláshoz (igazán remekül pakolhatóak), vagy akár egy rövidebb kirándulásra.

A kínált modellek jellemzője a minőségi kivitelezés. A legjobb alapanyagokat részesítjük előnyben, melyek garancia a használati kényelemre – éveken keresztül.

Tudjuk, hogy a férfi háti táskának, mely társunk lesz nemcsak messzi utazásokra de a mindennapokra is, sokmindent el kell viselnie. Leginkább a terhet, amivel megtöltjük – néha színültig.

A férfi hátitáskák M, L és XL, méretekben választható. ami megkönnyíti a szükségletek szerinti választást. Nyugodt lehetsz a fogantyúk, vállszíjak miatt – rendkívül tartósak, nemkönnyű őket tönkretenni.

A jellemzők, amire érdemes odafigyelni (esztétikai tulajdonságokon kívül) a jól megtervezett terek – kívül és belül. A jó férfi hátitáska sokmindent kell tároljon a fedélzetén és mindennek jól szervezettnek kell lennie. Ezt a problémát megoldják a zsebek és fakkok– tépőzárral zárhatóak, esetleg zipp-zárral. Ennek köszönhetően biztos lehetsz abban, hogy az akaratod és tudtod nélkül semmi nem eshet ki a táskából.

Emellett található néhány nyitott zseb is az apróságoknak, amelyekhez könnyű a hozzáférés. És ennyi a hátitáska kiválasztásának minden tudománya!

Férfi hátitáska XL méretben –Ebbe majdnem mindent belepakolhatsz!

A http://LadyBag.hu előtérbe helyezi a keresletet és így kínálatában szerepelnek férfi hátitáskák nagy méretben. Az XL méret magába foglalja az egész férfi világot – elfér benne a kedvenc könyved, vastag pulóver, szerszámkészlet, és sok innivaló. Ha a hátitáska társad lesz egy romantikus séta alkalmával a végtelen réten, és erős szél fúj, vigyél magaddal egy papírsárkányt, biztosan találsz neki helyet a táskában!

A kis zárható belső zsebek megbízható megoldás a pénztárca és a dokumentumok tárolására. A külső zsebekben tarthatod azt ami fontos, hogy mindig kéznél legyen. És felfedezheted a világot!

Férfi hátitáska hegymászáshoz és a konditerembe

Ez az ajánlat az igazi felfedezőknek szól, akik nem félnek a meghódítani a hegyeket és a konditerembe is ellátogatnak. Ezek a hátitáskák jellegzetesen sportos stílusúak minden vizuális sallang nélkül. A legfontosabb prioritás a jellemzőkben a kényelem és az egyszerű forma.

Ezért nem találunk rajta díszített zárakat ami vonzaná a szemet. A zipp-zárak fekete színben díszelegnek és megtalálhatóak a hátsó részén illetve részben az elején. Ezen felül egy színesebb betét a táska oldalán ad egy kevés karaktert, de minden túlzás nélkül. Amúgy olyan férfi módon.

A férfi hátitáska XL méretben tágas térrel rendelkezik, melyben sok hely van amit ki lehet használni. És ne feledkezzünk meg a kényelmes fogantyúról sem mely nem fárasztó még akkor sem, ha órákon keresztül kell hordani, jelentős súllyal.

Ne higgyél a szavaknak – próbáld ki a magad hátán.

Férfi hátitáskák a ladybagnél–miért jó ha van?

Ha itt találkoztunk, az azt jelenti, hogy kényelmes megoldást keresel a keresett stílusban, ami sok éven keresztül jó szolgálatot tesz. Jó helyen jársz! Kínálatunkban valamennyi termék a mestermunka és a legjobb minőségű anyagokból készült.

Mindezt tetőzi a jó dizájn, aminek köszönhetően bármelyik stilizációdnak érdekes kiegészítő eleme lehet. A széles szín és formaválasztéknak köszönhetően a férfi hátitáskát ajánlatunkból passzol az irodai környezethez és a kevésbbé formáli heylekhez egyaránt. Válogass az elegáns hátitáskák között, melyek ökológiai bőrből készültek, vagy a sportosabb változatok között. Egyik is és a másik is a legújabb trendeket képviseli klasszikus megoldásokkal. Tudd meg, hogy egy ilyen táska nem megy ki hamar a divatból.

Fontos, hogyha elhatároztad maga egy minőségi anyagokból készült táska mellett – a http://LadyBag.hu munkatársai tudják, hogy sokáig társad lesz a táska – legyen is mindig időben.

Ismerkedj, eg közelebbről ajánlatunkkal és válaszd ki a stílusodnak megfelelőt.

Sajnos a terméket nem található!

1. Sprawdź poprawność zapytania i spróbuj ponownie.
2. Ogranicz szukane słowa do jednego lub dwóch.
3. Podaj ogólną nazwę produktu, którego szukasz. Później będziesz mógł ograniczyć wyniki wyszukiwania korzystając z zaawansowanych filtrów.

  • cz
  • ro
  • sk
You can find Ladybag.hu at GLAMI.hu