Az adatok beolvasása...
Rendezés:
  Javasoljuk

  Női tárcák széles választéka minden pénztárcához

  Nem számít, hogy az elegáns táskákat kedveled, vagy a nagyobb táskákat, azok közül a dolgok közül, melyeket mindig magadnál tartasz, nem hiányozhat egy pénztárca. A női bőr pénutárca kötelező kiegészítője minden nőnek, aki szereti a rendet a retiküljében. A női pénztárcában tartjuk a kézpénzt, bakkártyákat, hűség kártyákat, iratokat, esetleg családtagok fényképeit. Mivel naponta többször is előveszed, fontos, hogy funkcionális legyen, stílusos és kényelmes a használatban. A http://LadyBag.hu internetes áruház kínálatában elegáns és divatos női pénztárcák várnak rád – olcsóak, egyben tartós modellek, melyek ismert gyártók termékei. A széles szín, minta, és méretválasztéknak köszönhetően könnyedén megtalálod a megfelelő bőr pénztárcát, mely illeni fog a táskád kolorisztikájához és a személyiségedhez egyaránt. Nézd meg kínálatunkat és rendeld meg a női bőr pénztárcát anélkül, hogy kimozdulnál otthonról!

  Női pénztárcák – olcsók, tartósak és dizájner

  Kicsi és kezes? Nagy és tágas? Vagy inkább valami a kettő között? Minden nőnek más az igénye és az elvárása – éppen ezért megtalálhatóak az elegáns pénztárcák különféle méretben, színben és fazonban. Kínálatunkban megtalálhatod az olyan bőr pénztárcákat, melyek zipp-zárral vagy patenttal zárhatóak, gond nélkül kiválaszthatod a legkényelmesebb opciót. A kínálatban a pénztárcák S től az -XXL méretig megtalálhatóak, olyan gyártók kivitelezésében mint Pierre Cardin, Lorenti vagy Diana&Co. A márkás bőr pénztárca garancia a tartósságra és a megbízhatóságra – kínálatunkból választva a minőség és a divatos dizájn mellett teszed le a voksod. Azt szeretnénk, ha a http://LadyBag.hu online áruházban vásárolod meg a a női pénztárcát, sok éven keresztül szolgáljon, éppen ezért nagy gonddal válogatjuk a női pénztárcákat online katalógusunkba.

  Olcsó női pénztárcák természetes és ökológiai bőrből

  A http://LadyBag.hu internetes áruház ajánlatában különböző női, természetesbőr pénztárcát kínálunk – a legszélesebb körben felhasznált anyag a bőrdíszmű iparban. Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az öko-bőrből készült női pénztárcák, melyek tökéletesen imitálják a a természetes anyagot, emellett olcsóbb, és megfelelő a vegetariánusok és vegánok számára is. Hogy megtaláld az ökológiai bőrből, vagy természetes bőrből készült női pénztárcákat, használhatod a szűrőket, mely lényegesen meggyorsítják a keresés folyamatát. Valamennyi női pénztárcát, mely kínálatunk részét képezi, minőségi kivitelezés jellemez, divatos dizájn és versenyképes ár, ezért biztos megtalálod a neked megfelelő darabot. A női pénztárcák, divatos és modern nők igényeihez lettek igazítva, akik tisztában vannak a saját igényeikkel. Bízz a tapasztalatunkban és válassz a gondosan válogatott kínálatból egy olcsó női pénztárcát. A kollekció termékei remekül beválnak, mint ajándék az édesanyának, nagymamának, feleségnek, vagy koleginának a munkahelyről. Válaszd ki a formát amelyik megtetszett, tedd a divatos pénztárcát a kosárba, és várd a küldeményt – minden megrendelést azonnal realizálunk, hogy a megálmodott női bőr pénztárcát akár már másnap kézhez kaphasd!

  Találd meg a tökéletes táskát a pénztárcádhoz ! Postás táskák , kézi és boríték táskák , Shopper bag , Kofferek , Univerzális a mindennapokra , Klasszikus , Hátitáska

  Bőr pénztárcák – divat, minőség, időntúliság

  A női, bőr pénztárca olyan kiegészítő, mely szinte kéri, hogy nézzük meg közelebbről is. Akár a női táskák, a pénztárcák is elsősorban praktikus funkciót töltenek be, azzal az apró különbséggel, hogy az idő nagyobb részében nincsenek szem előtt. Minden nő a táskája mélyén rejti el a pénztárcáját – végülis értékes dolgokat tartunk benne, olyanokat mint készpénz és iratok. Akárhogy is szeretnék, a bőr női pénztárcákat nemlehet exponálni 24/7. Miért érdemes odafigyelni aara, hogy a női bőr pénztárca divatos legyen, szép és a legjobb anyagból készüljön? Azonnal elmondju! A választásnál az egyik kulcs elem a minőség. Nem csoda, hogy a legnagyobb népszerűségnek, a női pénztárcák közül a bőrből készültek örvendenek – mely elegáns és tartós anyag, mtökéletesen beleillik a szükségleteinkbe és hosszú évek használata után is tökéletesen mutat. A női bőr pénztárcák olyanok, mint bőr cipők vag bőrkabátok – biztosítják a kényelmet, emellett annyira tartósak, hogy nem kell állandóan ellenőriznünk az állapotát. Tehát elmondhatjuk, hogy a természetes bő, és az ökológiai bőr olyan anyag, amit női pénztárcák a legjobban szeretnek.

  Női bőr pénztérca – másodhegedűs kiegészítő az első helyen

  Megjelenik és eltűnik! Mi az? Nem, ez nem Józsi, hanem a női bőr pénztárca, amit állandóan előveszünk, majd elrakunk. Ez az ami ritkán látszódik, mégis mágikus ereje van, vonzza a tekinteteket. A divatos női pénztárca olyan mint egy celeb a bőráruk között – a mindennapokban rejve van, de amikor megjelenik a figyelem középpontjába kerül. A saját szerepeden gondolkozol ? Ez egyszerű, Te vagy a testőre, aki nem téveszti szem elől a sztárt, mégis megengedi, hogy mindenki alaposan szemügyre vegye. Érdemes tehát egy ilyen rövid népszerűségi időszakra olyan pénztárcát választani, amelyik megragad az emlékezetben. Végül is nincs kellemesebb mint a kérdés a sorban állva, „Elnézést kérek, hol vásárolta azt a gyönyörű pénztárcát?”. Minden ember más, és más színben látja a világot. Ezért a kínálatban színek igazi kavalkádja található! A női bőr pénztárcák a legdivatosabb színekben érhtők el – a klasszikus feketétől és pirostól a sztonizált szürkéig, sötétkék, zöld, egészen a színek efektív kapcsolásáig. Nem lennénk önmagunk, ha nem lenne számunkra fontos a forma, ezért a kínálatban megtalálhatóak a női pénztárcák virágmintával, gyönyörű őszi stílusban, vagy teknősbéka motívummal, esetleg ló motívummal.

  Exklúzív női pénztárcák

  Ajánlatunkban megtalálod a luxus női pénztárcákat – bőrből. A legkifinomultabb izlésű ügyfelekre gondolva lakkozott kivitelben is, azoknak, akik hasonló, fényes táskát vagy cipőt hordanak, esetleg glamour kiegészítőket. Azoknak a hölgyeknek kínáljuk, akik szeretnének kitűnni az állatbőr imitációkat, például hüllőmintás, leopárdmintás, akár természetes szőrrel. Megtalálod a szőrmés modelleket, velúrbőr modelleket, vagy ökobőrből készült famintázatot utánzó modelleket. A termékek presztízsét emeliaz olasz gyártás és dizájn. A divatos női pénztárcák több méretben is elérhetőek.

  A kínálatban található választék kielégít minden igényt, azokét is akik kedvelik a karcsúbb kiegészítőket, és azokét is akik több dolgot szeretnének a pénztárcában tárolni mint fizető eszközöket. Az L és XL méretek lehetővé teszik, hogy a telefont is tároljuk benne (egyre gyakrabban fizetünk telefonnal), jegyzetfüzetet, ajándékkártyákat, kuponokat stb. A nagyméretű bőr női pénztárcák számos zsebbel rendelkeznek a kártyák számára, néhány fakk a papírpénznek és zseb az aprónak, egy fakk a fotónak, vagy a személyi igazolványnak.

  A női bőr pénztárca lehet telefontok alakú, vagy klasszikus buksza alakú. Többféle formából lehet választani, megtalálhatóak a klasszikus formák, univerzális, derékszőgű, négyzetalapú pénztárcák.

  Férfi bőr pénztárcák

  Áruházunk kínálatában nemcsak női pénztárcák szerepelnek. Megtalálhatóak az olcsó, masszív, férfi bőr pénztárcák is. Vannak köztük kisebb, közepes méretű modellek és vannak nagyobbak is,, melyek kívülről zárhatók és olyanok melyek rejtett patenttal záródnak.. Elegáns és univerzális kiegészítőket kínálunk, melyekben számos holmit tárolhatunk biztonságosan A férfi pénztárcák kolorisztikája megmarad a klasszikus árnyalatoknál, a feketénél, a stötétkéknél, a szürkénél és a barnánál.

  • cz
  • ro
  • sk
  You can find Ladybag.hu at GLAMI.hu