Az adatok beolvasása...
Rendezés:

  Vintage táskák –a divat néha visszanyúl a múltba

  Ha figyelitek a világdivatot, tudhatjátok, hogy néhány fazon és kiegészítő egy pillanatra feledésbe merül, hogy aztán később –kettőzött erővel –újra kísértésbe ejtsen minket. A vintage táskák éppen most élik második virágzásukat.

  Érdekelnek olyan ajánlatok, melyek megkérdőjelezte tehetetlenül az utóbbi szezonok legnagyobb találata? Tekintsd meg ajánlatunkat ebből a szférából is. Itt a vintage nagyon jól érzi magát és megnézhetjük a legjobb oldaláról.

  Női vintage táskák – bájjal, mely soha nem megy ki a divatból

  Nagymamáink „kiszellőzették” a szekrényt és lecserélték a kiszolgált vintage táskáikat modernnebb darabokra. Mi azért szívesen magunkhoz ölelnénk azokat a darabokat, amelyeket ők már ódivatúnak tartanak.

  Szerencsénkre a legnagyobb divatházak és leghíresebb tervezők meghívták a múlt kiegészítőit a jelenbe. Elég megnézni a vintage táskáinkat!

  Nem hiányzik az időtlen stílus és báj, melyet egy kis modernizmussal feldobtak. Megtalálhatjuk itt a bátrabb színeket, a csiszoltabb kivitelt és a múltban ritkábban látható formák. Elérhető fajtái:

  • klasszikus táskák régi stílusban
  • kisméretú vintage postás táska
  • egy kicsivel nagyobb postás
  • négyszögletű vintage táskák XLméretben (melyekben igazán sokminden elfér)
  • valamint hátitáskák.

  Láthatjuk, hogy van miből választani! Biztosak vagyunk abban, hogy a vintage stílus kedvelői megtalálják a nekik megfelelő darabot.

  Milyen vintage táskát válassz magadnak?

  Erre a kérdésre nehéz választ adni. Különösen, hogy a Lady Bag web-áruház kínálatában a legszebb színek szerepelnek, melyek remekül kiemelik a kivételes stílusát és karakterét ennek az érdekes bőripari terméknek.

  Javasoljuk, tekintsd meg a a barnának ezta halhatatlan árnyalatát mely eleganciát kölcsönöz és nemcsak a fehérhez, feketéhez vagy szürkéhez idomul. A Barna női vintage táska, melegebb árnyalatban a legszebb, kedveli a a farmert és a hasonló tónusú cipőt. A klasszikus kedvelői szemrebbenés nélkül nyúlnak a fekete táska, irányába, mely igazán nyitott a divat összeállításaira. Sem a piros, sem az élénk narancs nem riasztja el, - az univerzális formák sokakat magukkal ragadnak!

  A bizonytalan hölgyek megkönnyebbülést találnak a két klasszikus szín kapcsola, -ban mely tökéletesn illik a vintage stílusba.

  Azoknak, akik mernek egy kicsit megőrülni a színek terén – a kifinomultabb mézes árnyalat, népszerű, mely már szezonok óta ott van a divatlapok címoldalán. Továbbá az üveg zöld, mely örök beírta magát a fajta klasszikusai közé.

  Nos, melyik színű vintage táskát fogod meginvitálni a gardróbódba?