Az adatok beolvasása...
Rendezés:

Złote torebki nie tylko na specjalne okazje

Az arany színűtáskákat régen kizárólag különleges alkalmakra tartogatták és elsősorban a farsangi időszakra emlékeztet. A csillogó borítéktáskák és kisebb kézi táskák ideális kiegészítője egy szilveszteri kreációnak. Még egy szerényebb estélyi szoknya vagy stilizáció is, az arany kiegészítőknek köszönhetően elbűvöl és elkápráztat.

Ma a helyzet némileg más. A divat új határokat lép át, és egyre kifinomultabb kiegészítőket és ruházati elemeket tesz lehetővé a hétköznapi alkalmi stílusok számára. Senkit sem lep meg egy aranyszínű táska kényelmes tornacipővel vagy túlméretezett kabáttal kombinálva, és a stílushoz megfelelően kiválasztott aranyszínű esküvői táska még mindig gyönyörű kiegészítője az alkotásnak. Az univerzális postatáskák, a vásárlók vagy a divatos arany hátizsákok népszerűek mind a tizenévesek, mind az érett nők körében.

Egy arany kézitáska esküvőkre és mindennapi stílusra

Az arany és az ezüst színek a luxus szinonimái. Leggyakrabban bankettekre, fontos alkalmakra vagy esti kirándulásokra viszik őket. Egy csillogó, ezüst vagy arany kézitáska egy esküvőre remek választás lehet. Még a legvisszafogottabb stilizációkat is feldobja. De az arany kézitáskák már régen úgy döntöttek, hogy elhagyják a sötét báltermeket. Senkit sem lep meg egy délutáni styling, amelynek főszereplője egy női arany kézitáska - egy sétán, egy kávézóban vagy akár egy fitneszklubban. Nem csoda. Végül is a kortárs divat szereti a formabontást, és szívesen kombinál olyan elemeket és stílusokat, amelyeket korábban nehéz volt kombinálni. Ez korlátlan lehetőséget biztosít számunkra, hogy kifejezzük saját stílusunkat.

Egy arany táska nemcsak a parti- és koncertöltözéknek ad karaktert, hanem egy nyári napon a barátokkal való kirándulásnak vagy egy munkahelyi megbeszélésnek is. Megváltoztatja a fehér ing és a farmer kombinációjának jellegét, divatos csillogást kölcsönözve a mindennapi stílusnak. Alkalmi stílusban hangsúlyozza a nőiességet. Sportcipővel kombinálva meglepő lesz a megjelenése. Dobja fel az üzleti megbeszéléseket. Az alkalmazások sokfélesége csak az Ön képzeletétől függ.

Az arany színű kiegészítők divatja már pár szezon óta változatlan. A arany olyan színné vált, amelyiket bátran hordhatunk minden nap. A tervezők egymáson tesznek túl a gondolataikkal. Kínálnak arany színű cipőt pénztárcát, telefontokot, és hatalmas a választék az arany színá táskákból, hátitáskákból, és városi shopperekből, de még a sportos zsáktáskákból is.

Milyen színekhez illik a legjobban az arany színű táska?

Az arany szín rengeteg árnyalatot foglal magába, a világos, majden fehértől kezdve a sötét, szinte barnás árnyalatig. A legdivatosabb manapság a klasszikus, sárgás árnyalatú arany. Ez a nemes szín, a gazdagságot és a jólétet szimbolizálja, szinte minden női típushoz.

Egy ilyen uiverzalitás azt eredményezi, hogy az arany kivételesen hálás szín, ha más színekkel való összekapcsolásra gondolunk. Kétségtelenül az arany táskák és kiegészítők a legjobban mutatnak a melegebb színekkel, - bézzsel, barnával, zölddel, pirossal. Ennek ellenére még a nehezebb színek is kiegészülhetnek az arannyal. Az ilyen színekhez tartozik az utóbbi időben a türkíz. Az arany táskát választva tudnunk kell egy dolgot, ez egy annyira kifejező kiegészítő, hogy a legjobban, a nyugodt, sztonizált stilizációval érzi magát. Elegáns és időntúli lesz az arany női taska és a fehér, fekete, vagy sötétkék ing kreációja .

Arany táskák a ladybag.hu áruházban

A http://ladybag.hu internetes áruház, az arany táskák széles választékával rendelkezik. Megtaláljuk itt a klasszikus és elegáns arany botríték táskákat, melyek nem csak a farsangi karneválra kiváló. Hatalmas a választék arany válltáskákból, kofferekből, postás táskákból, a legkülönbözőbb árnyalatokban. A természetes, világosabb enyhén metálosan fényestől egészen a sötétebb, kifejezőbb öreg arany színig.

Érdekes modellek az arany bőr női táskák, melyeket a Vera Pelle gyártott. Az arany postás táska színes korallokkal díszítve, tökéletes ajánlat a mindennapi stilizációba. Természetesen találunk itt számos elegáns és sikkes, táskát más színben is, díszes vasalással, aranyszínű láncokkal.

Nézze meg kínálatunkat, és válasszon egy olyan kézitáskát, amely meglepő hatással bír és magára vonzza a figyelmet. Engedj meg magadnak egy kis csillogást és luxust, és vidd magaddal az arany táskádat, ahová csak kedved tartja.

  • cz
  • ro
  • sk
You can find Ladybag.hu at GLAMI.hu