Az adatok beolvasása...
Rendezés:

Egyedülálló – apró női táskák szíjjon

Kis női kézitáskák egy övön - ezek az elmúlt évek meghatározó slágerei és a legdivatosabb hölgyek vágya. Stílusosak, eredetiek és rendkívül praktikusak, és könnyű gyorsan megváltoztatni a karakterüket. A derékon hatékonyan rögzítve egészen másfajta kiegészítőknek tűnnek, mint érzékien a vállra akasztva. Az úgynevezett vesetáskák - mivel róluk beszélünk - remekül mutatnak és szinte minden stílushoz illenek. Kényelmes megoldás elfoglalt hölgyek számára is. A táska túlzott figyelem nélkül lehetővé teszi a mindennapra szükséges apróságok könnyű tárolását.

Női táska szíjjon – praktikus és stílusos kiegészítő

A vesetáska - a 80-as és 90-es évek divatslágere - visszatért a szalonokba. Ez azonban már nem egy orkánzacskó, amelyet a férfiak túlméretezett sportruhákkal viselnek, hanem egy igazán divatos kiegészítő - stílusos övtáska kiváló minőségű textíliákból vagy bőrből. A vesetáska női változata elegáns, és sokkal közelebb áll egy kifinomult boríték-táskához, mint egy szövet táskához. A nők és férfiak övtáskáit évek óta újra értékelik, a kifutókon látják vendégül, és ismert és elismert bloggerek, stylistok és hírességek népszerűsítik őket. Az ilyen típusú női tasakok széles választéka - nagy és kicsi, lekerekített és hosszúkás - megtalálható üzletünkben.

Divatos női táskák szélesz szíjjon, vagy láncon

Kényelmes, esztétikus és rendkívül funkcionális női övtáskák széles választékát kínáljuk, köztük a neves David Jones márkát. Megtalálható erős női vese-táska széles övön, finom, vékony övre függesztett modellek, valamint öv és lánc, amelyek remekül mutatnak a kézben és a vállon. Színes, időtlen vese-táskákat kínálunk a mindennapi stílushoz és érzéki kézitáskákat romantikus randevúhoz, városnézéshez vagy társasági találkozóhoz. Nyáron válasszon élénk színeket - fehér, narancs és kék. A hideg évszakokban mindkét klasszikus barna, tégla és bordó színű, sötétkék, mélyfekete, valamint stílusos bézs és szürke színű női kézitáska megállja a helyét..

Női táska hosszú szíjjon – hordd lazán!

A jó minőségű női táskák hosszú hevederrel szinte mindenhez jól passzolnak, és minden ruházatot könnyen kiegészítenek mind a mindennapokban, mind az esti órákban. Attól függően, hogy a vese-táskát hogyan hordjuk, annak jellege megváltozik. Lazán a vállon átvetve a szabadság egy jellegét mutatja, derékra helyezve - egy kicsit komolyabb és elegánsabb lesz. Ezért, ha kedveli az alkalmi stilizálást, amelyet a szabályok nem korlátoznak, válasszon női kézitáskát hosszú övvel. A fekete szín - kihangsúlyozza a világos ruhákat, és rejtélyt kölcsönöz a sötét, teljes megjelenésnek, színes - illeszkedik a ruhához, vagy éppen ellenkezőleg - merész kontraszttal intrikál. A világos vese-táka - fehér vagy krém - egy kis eleganciát ad a mindennapi összeállításhoz.

Táskák szíjjon, melyek kiemelik a nőies alakot

A kicsi és praktikus vese-táskák és tasakok sok esetben hasznosak, mindennapokban és ünnepnapokon, nyaralás vagy városnézés során, munkába menet és sétálva. A női egypántos kézitáskák különösen kényelmesek és népszerűek. Az elülső vagy a hátsó testen lazán átvetve egy kis lazaságot és nemtörődömséget kölcsönöznek minden stílusnak. Remek ötlet a túl széles csípő enyhítésére és a test alsó részeinek finom optikai karcsúsítására is, különösen körtés alakú nőknél. Ha a tökéletes vese-táskát keresi magának, nézze meg az üzletünkben kapható női kézitáskákat. Hosszú szíj (legfeljebb 122 cm) biztosítja a beállítás lehetőségét a tasak saját stílusához és saját alakunkhoz.

  • cz
  • ro
  • sk
You can find Ladybag.hu at GLAMI.hu