Az adatok beolvasása...
Rendezés:

  Fukszia színű táska – a nőiesség robbanása élénk színben

  Ha erős akcentust keresel a stilizációdhoz, a fukszia színű taska jó választás lehet! Ebben a nagyon nőies színben energia bújik meg és mágnesesség – a fuksziás taska hatásosan vonzza a tekintetet. Nem is csoda, hiszen ez a legáthatóbb szín a természetben! Ennek köszönhetően kifejezheted azt, hogy valójában miylen nő vagy... Merész vagy?

  Fuksziás táska – azoknak, akik többet akarnak

  Nincs mit titkoli, hogy egy ilyen kolorisztikai ajánlatra a szürke egerek, nem fognak mozdulni. A fukszia színű taska remek kontrasztja a szürkének, egy kis pikantériával feldobva, és teljesen kihasználva a benne rejlő lehetőségeket, egy bátor tulajdonosra van szüksége.

  A Fuksziás taska azt sugalmazza, hogy magabiztos vagy és kész vagy felelősséget válallni a meghozott döntéseidért. Éppen ezért a női fukszia színű taska alkalmas egy üzleti találkozóra, és egyensúlyba hozza a hűvö, formális és műszaki színeket. Azt sugallja az üzletfeleknek, hogy nincs értelme szórakozni ennek a kiegészítőnek a tulajdonosával – kemény üzletfél lesz!

  Fukszia színű táska – mihez illik?

  Úgy tűnhet, hogy a fukszia színű taska nem vitatkozik a gardróbszekrényed többi színével? A fukszia színű taska kedveli a szürke színt, aminek a hátterében igazán kiteljesedhet. Nem fél a klasszikus fehértől és a feketétől, melyek még nagyobb magabiztosságot kölcsönöznek.

  A fukszia színű taska egyben meghívó kötetlen flörtre a sötétkékkel – gyönyörűen mutatnak együtt! Divatos sárga mézes árnyalatban?

  Fukszia színű táska – a munkába és randira!

  A merész árnyalatú kézitáska odaadó társ lesz a mindennapokban. Magaddal viheted a munkába – ideálisan megfelel a fukszia színű taska melyben elfér az A4-es formátumú irat. Ha este egy ígéretes találkozóra mész, jól jöhet egy fukszia színű taska mini méretben, például egy postás táska, vagy egy bizsus fogantyús modell. Egyiket is és másikat is megtalálod a ladybag.hu virtuális polcain – válassz!