Az adatok beolvasása...
Rendezés:

Női sporttáskák

A női sporttáskának sok neve van. Ahogyan számos alkalom van arra is, hogy magaddal vidd. Egy munka utáni alkalmi találkozó? Egy gyors kiruccanás a moziba, hogy megnézze kedvenc filmjét? Vagy talán egy csinos nadrág és egy beszélgetés egy barátnővel - természetesen egy intenzív edzés után az edzőteremben? A női sporttáskák zökkenőmentesen mennek be! A sportos stílus ugyanúgy elfogadható a belvárosban, mint a nyaralás során. Egyre népszerűbb stílusok az alkalmi ruhák és az elegáns kiegészítők, illetve fordítva, a sportos kiegészítők és az elegáns ruhák kombinálása. Senki sem lepődik meg azon, ha egy edzőcipőt vagy sportcipőt ruhához vagy akár női öltönyhöz viselnek. A női sporttáska, például a vállon átvetett, vese alakú kézitáska, amely egy elegáns zakóhoz illik, szintén nem meglepetés. A divat témájának minden változata elfogadható a legkényelmesebb kiadásban.

A Lady Bag. pl áruház női sporttáskái bármilyen stílusba könnyen beleillenek, emellet garantált a használati komfort. A jelentős méretei(bár ajánlatunkban vannak kisebb darabok is) egyben érdekes formája, esztétikus duót formál, mely sok örömöt okoz használat közben.

Női sporttáska sportos öltözékhez

A sportos öltözék divatja már túlmutat az edzőtermek, tornatermek vagy uszodai öltözők falain. Kényelmes és kényelmes ruhák találhatók a kis- és nagyvárosok utcáin, a tengerparti sétányokon és a hegyi ösvényeken. A szabad életmódot, a szabadság szeretetét és a korlátozások hiányát szeretjük a legjobban. Hogyan kapcsolódik egy női kézitáska ehhez a stílushoz? Nos, ez egy kicsit más dimenziót öltött, mint korábban. A női sporttáska lehet a mellkason hordott vese, a hosszú pántokon hordott divatos shopper, a hátizsák vagy egy univerzális, mégis elegáns utazótáska. Akár sportblúzzal, női overállal, télikabáttal vagy fehér inggel párosítja, ez a táska laza és gondtalan érzést ad.

Sporttáskák – elvárásaidnak megfelelő szabással

A női sporttáska támája kimeríthetetlen! Az igazán gazdag portfolió lehetővé teszi, hogy igazán kivételes modellek között válogathatunk, melyeket könnyen beilleszthetünk egy sportos stílushoz vagy egy csipetnyit elegánsabbhoz.

Lady Bag áruház számos színes és eredeti megoldást kínál – figyelembe ajánljuk:

  • női sporttáskák L méretben
  • sportos női táskák elegáns hátitáskák
  • koffer táskák, ideális utazáshoz – kicsik és nagyok
  • sportos táskák vese-táskák

Az őszi stílushoz illő barna, a mindig klasszikus fekete vagy a nőies, megnyerő bordó– ugorj velünk a színek tenderébe és válassz sportos női táskát minden jörülményre és alkalomra. Olyan ajánlatunk van, mely mindenhol megállja a helyét? az edzőteremben, a randin, a városba, vagy egy rövid látogatásra a tengerparton.

Női sporttáska –mire ügyeljünk a választásnál?

Egy sporttáska feladata, hogy elférjen benne minden szükséges holmink, kényelmesen horhassuk, és ne üssön el a ruházatuntól. Nehéz feladat? Lehet, de a mi női táskáink tökéletesen megoldják ezt a feladatot.

Egy női tréning táska lehetőleg legyen tágas. Hiszen el kell férnie benne a sportcipődnek, a sportruhádnak, törölközőnek, és egy nagy üveg víznek... emellet egy könyv, banán, kozmetikumok és strandpapucs is helyet kell kapjon! Ez elég sok dolog, ugye?

Csak nyugalom, a mi divatos mustárszínű női tréning táskánk vagy egy sötétkék változata biztos megoldja a problémádat. Egy ilyen vállra akasztható női sporttáska használható kényelmes utitáskaként is.

Ezen felül, ha egy 2 az 1 – ben efektív táskát keresel –válassz egy nagy formátumút mely összeköti a sportos stílust egy csipetnyi eleganciával. Egy nagy táska választásánál mindig vegyük figyelembe a táska szíját – ez mindenképpen masszív kell legyen, hogy elbírja a súlyt, és biztosítsa a kényelmes cipelést.

A szín kiválasztását meghagyjuk az esztétikai érzékednek – mi biztisítjuk, hogy a Lady Bag web-áruházban legyen miből választani!

Sportos táska mini kiadásban

Női sporttáskák nemcsak nagy formátumban léteznek. Válaszhatunk olyan modellt is, amelyikben csak a pénztárcád és a telefonod fér el.,– egészen pici. Ez a divat-játék kedvelőinek lehet opció, akiknek nem probléma a kevésbbé konvencionális irányzatok keveredése.

A sportos vese-táska a portfóliónkból, jól illik a farmerhez, de jól megy egy melegítő nadrághoz is Választhatod a társaságát egy városi sétához, vagy elszaladhadsz vele a lakótelepi boltba. Mind a két szituáciőban tökéletesen megállja a helyét.

Azok a hölgyek, akik szeretik ha több dolog is a kezük ügyében van, de nem szó szerint a”kezük ügyében” – a kis női sporttáska akár hátitáskává is alakulhat. Az öko-bőr egy csipetnyi nemességet ad a táskának, és az, hogy vállon és háton is hordható, nem veszi el a sportos karakterét. Ez maga a kényelem és komfort, mely ajánlkozik ugyanúgy a fehér polóhoz, mint az édes tacskókkal dekorált inghez.

Sportos női táskák – készen a mindennapokra

Amint azt magad is láthatod a sportos női táskák közül nem egynek neve van. A portfóliónkban találsz „L” méretben és olyat is amelyik karcsúbb „XS” méretű. Ezért tudhatod, hogy áruházunkban megtalálod az ideális vállra akasztható sporttáskát, vagy kisebb méretű társát, melyekkel öröm a kötetlen bevásárlás a barátnőddel.

Mi bennük a közös? Utánozhatatlan stílus, precíz kivitel, minőségi anyag és univerzális karakter. A tréningre való női sporttáskát ajánljuk utazásokhoz is – talán nem világkörüli útra de melegebb éghajlatokra vagy akár egy londoni teára 17. 00 kor, egészen biztosan.

Nézd meg milyen színű táska illene leginkább a szekrényedben tárolt ruháidhoz., és melyik méret felene meg leginkább a szükségleteidnek. Mi biztosítjuk a széleskörű választékot, melyekből legalább 3 belopja magát a szívedbe. És egyből felugrik a válladra.

  • cz
  • ro
  • sk
You can find Ladybag.hu at GLAMI.hu