Az adatok beolvasása...
Rendezés:

Női tárca – kicsi, de nagy lehetőségekkel!

Az ízlések különbözőek, a preferenciák pedig gyakran változhatnak. Például néha a hatalmas shopper táskát szeretnénk, érett fukszia színben. Máskor egy klasszikus fekete, kisebb retikülre vágysz. Bármilyen táska lesz a társad a kimenőd alkalmával – a tartalma változatlan marad. Biztosan megtaláljuk itt a telefont, kulcsokat, és egy kis női pénztárcát. Vagy egy nagyobbat, ha minden plasztik kártyát szeretnénk magunknál tartani!

Egy női pénztárca sokkal több mint hely a dokumentumainknak, aprópénznek, a nagyobb helyigényű papírpénznek. Ez hatékony eleme a gardróbnak, mely több stlílushoz is passzol. Ez meglehetően egyszerű feladat. A http://LadyBag.hu internetes áruháznak erre bávált módszerei vannak...

Női pénztárca – kicsi, de nagy lehetőségekkel

Ajánlatunk finomításakor prioritás volt a kivitelezés, anélkül, hogy lemondanánk a használati kényelemről. És így a női pénztárca – kicsi és nagy egyaránt, rendelkezik ezekkel a lehetőségekkel!

A http://LadyBag.hu internetes áruház kínálatában található női pénztárca sikeresen vonzza a tekintetet és könnyen beleillik számos divatos nézetbe. Válogathatsz a sztonizált modellek közt, melyek egyszínűek és a tarkább ajánlatok között is.

Kis női pénztárca klasszikus színben– Ön melyiket választja?

A magas elvárásoknak eleget téve, portfóliónkban klasszikus színekben pompázó, kisméretű női pénztárcákat találhattok. Úgy gondoljuk, hogy gyakran a kevesebb a több, ezért a bevállt színeket javasoljuk minden sallang nélkül, amelyek talán nem passzolnának a ruhatár többi elemével.

Például kis női pénztárcát választhatsz a következő színekben:

 • méltóságos szürke
 • Gazdag ezüst
 • föld színek
 • mély fekete
 • klasszikus barna
 • nem egyértelmű sárga.

Ha mindenekfölött értékelitek az időtálló megoldásokat, melyek függetlenül a körülményektől és a stilizációtól tökéletesen néznek ki, javasoljuk a fekete vagy szürke modelleket.

A merészebb stílus kedvelőinek ajánljuk a kisebb női pénztárcát. Karcsú, frivol motívummal van díszítve, de nem mentes az eleganciától. Egyszerűen tízes találat!

Női pénztárcák – kicsik, de hatékonyak

Most rátérünk a merészebb péztárcákra – a legfelsőbb polc felé nyúlunk, és igazán kivételes modelleket veszünk le. Az általatok, már olyan jól ismert kivitelezés, melynek minőségén folyamatosan őrködik a http://LadyBag.hu. Mindehhez számtalan kényelmes zseb és utánozhatatlna forma társul. Ennél exklúzívabb megoldásokat máshol nem találsz!

Figyelemre méltó például a kicsi női bőr pénztárca, mely az érdekes dizájn mellett teljesen híján van ismétlődő mintáknak. Ez a természetes bőr előnye, mely nem hasonlítható az ökológiai bőrhöz.

Kiemelkedik a tartóssága miatt is – különösen egy mindennap és mindenhová hordott pénztárca esetében!

Kisebb női bőr pénztárca –kiváló minőség az árban!

A női bőr pénztárca számos zsebbel és fakkal rendelkezik, valamint egy zsebbel az aprópénznek. Ez egy hasznos megoldás, mely kizárja, hogy még egy pénztárcát kelljen hordani magunknál.

Kínálatunkban megtalálhatóak az exklúzív női bőr pénztárcák, melyek a minőségen kívül, meggyőzőek kígyőbőr motívumú díszítésükkel.

Ez az elegancia csúcsa, mely könnyedén megtalálja a helyét számos stilizációban. A kis női pénztárca ezzel a motívummal, számos árnyalatban elérhető:

 • méltóságteljes feketeczerni
 • álmodozó zöld
 • elegáns barna
 • divatos mézesszín
 • időntúlit ötvöző black&white.

Amennyiben a ez a fajta női pénztárca az érdeklődésed középpontjába került – kicsi, efektív és kényelmes egyben – ez a modell már rád mosolyog!

 • cz
 • ro
 • sk
You can find Ladybag.hu at GLAMI.hu