Az adatok beolvasása...
Rendezés:

Válassz egy kényelmes körömcipőt, hogy a stilizációt egy csipet eleganciával fedobjuk

A körömcipő valóságos színek, magas-, és rövidsarok, egyszerű és exstravagáns modellek kavalkádja, melyet egyetlen közös dolog köt össze – a klasszikus és időntúli nőies lábbeli profilja.

A női körömcipő valóban univerzális és időntúli modell. A körömcipők kifinomult és nemes eleganciájáról már beszéltek sztárok és ismert divattervezők, a hagyományos forma sztonizált színnel tökéletesen mutat bármilyen ruházattal. A modern körömcipő remekül mutat koktélszoknyával, estélyi ruhával, de jól mutat farmerral és pólóval is, vagy egy lenge szoknyával. A hölgyek, akik kedvelik az extravagaciát, nem hagyhatják figyelmen kívűl, hogy ez a fajta cipő számos lehetőséget kínál módosításra, átalakításra.

A női körömcipő olyan lábbeli, mely méltán szolgált rá a cipők királynője címre, hiszen nemcsak kényelmes, de a maga nemes vonalaival kivételesen szép, úgy tervezték, hogy minden apró részletével kiemelje a női láb szépségét. Ennek a cipőnek a segítségével egy nő igazi dáma lesz, sexi, csábító, és a legjobb barát.

Körömcipő – univerzalitás és klasszikus stílus

A divatos körömcipő sok lehetőséget rejt a saját stílus kreálásához. A több tucatnyi fazonnak köszönhetően, megállják a helyüket a hivatalos fogadás alkalmával, üzleti találkozókon, színházi gálán és koncerteken, ahogy munkahelyen is, egy bevásárlás alkalmával, vagy egy sétára aparkban. A kollekcióban különféle modellek találhatók, a lapostalpútól kezdve, melyet a kényelméért kedvelnek, az égigérő magas sarkúig. Szintén divatosak az éksarkú körömcipők, magas és alacsony oszlopsarkú körömcipők, különféle színárnyalatban – akár minta nyomással, mint például virág vagy csíkok.

A körömcipők különlegessége az univerzalitása. Gazdag modell választék, magas és alacsony sarok, szín és minta, lehetővé teszi a megfelelő kiválasztását minden korosztály számára. Ennek a kivételes, időntúli, klasszikus lábbelinek minden nő szekrényében helye van, a tinédzsertől a nyugdíjasig.

Stílusos casual

Munkába, vagy baráti találkozóra leginkább a klasszikus körömcipőt választjuk., A napi út a munkahelyre, vagy a tanintézménybe, komoly kihívást jelent. Másrészről nem minden hölgy kedveli a sportos stílusú lábbeliket. A körömcipők tökéletes arany középutat kínálnak – elegánsak, kényelmesek és segítségükkel elérhetjük a kívánt kinézetet. Ezek a cipők hatalmas népszerűségnek örvendenek a nők körében – csodálatosan exponálja a lábat, megfelelő arányokat ad az alaknak, és sokféle stilizációval komponálható. Ráadásul stabil érzést kelt, amagas sarokkal ellentétben. Női köröm cipőt válaszhatsz ék sarokkal, vagy oszlopsarokkal – mindkét modell fajta jól mutat szoknyával és nadrággal is.

Áruházunk kínálatában különféle női körömcipők szerepelnek:lakkozott és matt, fekete, színes, egyszerű modell és kifejező fazon. Már ma egy klikkeléssel atraktív cipőt vásárolhatsz, mely illik a stílusodhoz. Ismerd meg kínálatunkat!

  • cz
  • ro
  • sk
You can find Ladybag.hu at GLAMI.hu