Az adatok beolvasása...
Rendezés:

Kis bőrönd – nagy lehetőség!

Kisebb vagy nagyobb utazásra készülsz? Függetlenül a távolságtól, melyet megtenni kívánsz és milyen közlekedési eszközöket szeretnél igénybe venni, mindig jól jön a jó társaság és a megfelelő poggyász. Egy kis bőrönd lehetőséget ad a legszükségesebbek (és pár kevésbbé fontos holmi ) bepakolására és arra, hogy magaddal vidd a repülő fedélzetére. Érdemes okosan választani – ez egy megfizethetetlen kényelem az utazás során!

Bőrönd – kicsi, kecses és hihetetlenül kényelmes!

Amikor életünk utazására készülünk a fejünk tele van gondolatokkal, hogy mit vigyünk magunkkal. Tagadhatatlan, hogy a szebbik nem képviselői rendszerint jól szervezettek és jól tudják, hogy mire lehet szükségük – a világ másik végén is. Sajnos – ezekból gyakran nem kevés van..

A kisebb bőrönd – és valamivel nagyobb méretű társai jól tervezettek kell legyenek.

Megfelelően elhelyezett belsőzsebek valamint a könnyű hozzáférés, kulcs a kényelemhez, ami az utazás során rendkívül fontos.

Ennek a doognak mi teljesen a tudatában vagyunk, ezért a kínálatban szerplő kisebb bőröndök és a valamivel nagyobbak kielégítik minden utazó igényét. Számíthattok arra, hogy jól pakolhatóak, tartósak, és a megfelelő elhelyezésére a záraknak – ennek köszönhetően könyedén hozzáférhetünk az útlevélhez, ami ki tudja miért a táska legalján kötött ki, nem lesz könnyű!

A kisebb bőröndöknek még egy komoly haszna van – magunkkal vihetjük a legtöbb légitársaság gépének fedélzetére, térítés mentesen. Ez fontos, ha szeretnénk világot látni és a megtakarított pénzt inkább kávéra és kirándulásra, emléktárgyakra szeretnénk költeni.

Bőröndök – kicsi társ a nagy utazáson

Ahogy azt már megállapíthattuk – a bőröndök (a kisebbek és a kicsit nagyobbak) fontos szerepet játszanak, ha nem a legfontosabbat, valamennyi utazás alkalmával. Ezekbben tároljuk a legértékesebb dolgainkat, mert biztonságos hely az utazás során, nekünk pedig kényelmet biztosítanak az utazás folyamán.

Hogy ez így legen, a kisebb bőröndnek több követelménynek meg kell felenie. Érdemel figyelmet fordítani a műanyagra, amelyikből készült. Különösen ajánlott a mechanikai sérüléseknek ellenálló polikarbonát. Ha kedveled ezt az anyagot– válassz bőröndöt a legjobbak közül!

Valamennyi kis kerekes bőrönd a http://LadyBag.hu kínálatában precíz kivitelezéssel dicsekedhet, valamint olyan műanyagokkal, melyek garantálják a használati kényelmet – éveken keresztül!

Ez a teleszkópos fogantyú melyet összecsukhatunk. A fogantyú része tökéletesen beleillik a tenyerünkbe, és kényelmesen vezethetjük a bőröndöt. És itt egy következő fontos elemhez értünk...

Kicsi kerekes bőrönd – a kényelem csúcsa utazás alatt

A kis kabin bőröndöket, hatékony és jól működő kerekekkel kell ellátni. Miért?

Mert a látszat gyakran csal – igaz, hogy a táska kicsi, de ez nem jelenti azt, hogy nemlehet nehéz! És néha biztosan sokat kell vele sétálni. Sokkal jobb, ha magunk után húzzuk, mintha cipelnénk a kezünkben. Ebben biztosak lehetünk!

A kis kerekes bőrönd kétszeresen is megállja a helyét, ha repülőgéppel, vagy vonattal akarunk utazni. Ilyenkor korlátozott lehetőségeink vannak a mozgásra – a további közlejedési formáktól való bármilyen függőség növeli az alapvető kényelem iránti igényt.

A kis kerekes bőrön magabiztosságot biztosít, azt az érzés sugallja, hogy bármilyen körülmények között a kényelemről nem kell lemondanunk. Bárhova eljuthatunk anélkül, hogy nehéz poggyászt kellene cipelnünk. Kis dolog – nagy eredmény.

Kisebb bőröndök szép színekben és mintával

Porfóliónkban szerepelnek olyan kisebb bőröndök, melyek nagy dolgokért felelnek – nem csak a használati komfort szempontjából. Most ejtsünk néhány szót az esztétikáról, mely a kényelem mellett szintén fontos szempont egy bőrönd kiválasztásánál. A kis kerekes csodák gyönyörű színekben pompázhatnak – például a piros vagy a nőies rózsaszín, vagy egy picit népszerűbb árnyalat bézs, formális szürkés, a nem tiszta kék és mindehhez őrült forma.

Kis kerekes bőrönd borsó mintával? Vagy jobban tetszik a megkapóan kislányos pillangó minta ? A kis kerekes bőröndök mindkét mintával elérhetőek, többek között a portfólióban található bőröndök kínálatában.

A http://LadyBag.hu nem feledekzik meg a legkisebbekről sem – a kis kabin bőrönd mesés motívumokkal bizonyára felkelti a gyerekek érdeklődését. A szülők értékelik azt, hogy a gyermekek meggyőzhetőek arról, hogy a felelősség a poggyász iránt jó játék lehet!

  • cz
  • ro
  • sk
You can find Ladybag.hu at GLAMI.hu