Az adatok beolvasása...
Rendezés:

Válassz kényelmes edzőcipőt, mely kiegészíti a mindennapos stilizációt

A női edzőcipő tökéletes visszatükröződése a casual stílusnak, valamint a sportos lazaság megőrzésének módja, és a fiatalság akcentusának őrzője a mindennapi dizájnban.

Az edzőcipőt legtöbbször összekötik a fizikai aktivitással és csak néha gondolnak rá mint utcaicipőre. Ennek ellenére a kényelmüknek köszönhetően, egyre gyakrabban találnak a mindennapi ruházatba a divatos női edzőcipők, és használják munkábamenet vagy bevásárláshoz.

A mindennapi sportos stílusú lábbelik piacra dobásának új trendjei nemcsak az ötlet piacra dobását jelentik, hanem a tervezés számos változását is. A női edzőcipők már intenzív színekben is kaphatóak, ennek köszönhetően már jól mennek a szoknyához, vagy rövidnadrághoz. A divatos magasszárú edzőcipő intenzív rózsaszínben jó ötlet a fiatal lányoknak, de a sárga vagy kék edzőcipőt akár egy érettebb nő is hordhatja egy sportos dzsekivel. A színes edzőcipőket ismert cégek vezették be a piacra, melyek a tradicionális modelleket ellátták színes bőr csíkokkal, színes cipőfűzővel, és sokszínű betétekkel. Ez igazán jó lehetőség a nők számára, hogy nap mint nap kényelmes cipőt hordjanak anélkül, hogy el kelljen viselni a magassarkú cipők okozta lábfájdalmakat.

Edzőcipők –új stílus az utcai divatban

A női edzőcipők a az edzőtermejből és teniszpályákról kerültek a divatba és a casual stílus alkotóelemévé vált. Az edzőcipők utcai verziója egykicsit eltér a jellegzetesen sportos modellektől, a boltokban már sokszínű verziók jelentek meg, mintásak, vagy szegecsekkel díszített, esetleg korallokkal. Az egyik legérdekesebb kombinációja az edzőcipőnek a ruházattal, könnyű virágos szoknyával, lenge szoknyával vagy nadrágokkal. A legdivatosabb és legidőntúlibb a fehér szín, univerzális, és mind a nők, mind pedig a férfiak kedvelik.

A standard cipőfűzős és gumis modellek mellett megjelentek a bebújós modellek is, bár ezek kevésbbé praktikusak, különösen futáshoz, mert nem garantálják a láb tartását a megfelelő mértékben. Az ilyen fajta edzőcipőket a klasszikus mokaszinekkel vehetjük egy kategóriába.

  • cz
  • ro
  • sk
You can find Ladybag.hu at GLAMI.hu