Az adatok beolvasása...
Rendezés:

Megfelelő bőrönd a gyerekeknek – és az utazás kalanddá válik!

Nagy kihívást jelent egy pakolás a vakációra, még a felnőttek számára is! Hát még ha a gyerekekre gondolunk... Az a rengeteg holmi (és még így is 3 pár nadrággal kevesebb ), kedvenc mackó, zsírkréta, képregények... A gyereknek tágas bőrönd kell!

Tökéletesen tisztában vagyunk ezzel, ezért kínálatunkban megtalálhatóak a tágas kerekes bőröndök gyermekeknek, melyek meglepnek a kedvenc mesék ritka motívumaival (bár vannak modellek idősebb utazáskedvelő gyerekek számára is ). A szülők pedig megkedvelik bőründjeinket a tágasságuk és ahasználati komfort miatt. Mindenki meg lesz elégedve!

Bőröndök gyermekeknek, melynek a szülők is örülnek

Ebben a részben megpróbáljuk összekapcsolni a szülők elvárásait a gyerekek vágyaival – 2 az 1 ben, nem könnyű!! A fiatal utazó jelöltek örömmel fogják bámulni a színes modelleket, melyek az élénk színek mellett, elvarázsolnak a motívumaikkal – mesés pillangókkal, mosolygós arcok, és más rajzok kisfiúknak és kislányoknak.

Valamennyi kerekes bőrönd gyermekeknek garancia a használati kényelemre – kicsik és a nagyok egyaránt. Különösen a teleszkópos fogantyú az, amit alakítani tudunk a körülményeknek megfelelően. A segítségével húzhatjuk magunk mögött a bőröndöt, anélkül ogy veszítenénk sebességünkből.

Amikor a bőröndnek kényelmes ülőkévé kell változnia, elegendő összecsukni a fogantyút, és egy falat találni, ami támaszként szolgálhat. És kész is a mobil szék!

A kerekes bőröndök segítségévelvalamennyi kirándulásunk kellemes felfedezés lehet – még akkor is, amikor a hotel igazán messze van és egy órás séta vár ránk! A gyermekeknek szánt kerekes bőröndöket a nagyobbak is értékelik, akiknek a terhek cipelése nem éppen az élet sója....

Bőrönd gyermekeknek – melyik modellt válasszuk egy kislánynak ? Melyiket egy kisfiúnak?

Tudjuk, hogy a nüanszoknak jelentése van. Különösképpen, ha a terméket a legfiatalabbak részére kínáljuk! Ebből kifolyólag a gyermekeknek készült bőrönd, tökéletes kivitelezéssel készült és megfelelő módon személyre szabott.

A fiatal utazó hölgyeknek gyermek bőröndöket kínálunk olyan színekben, amelyik illik egy kishölgyhöz. Ezek mind a rózsaszín árnyalatai, melyek édes borsómintás háttérrel rendelkezik,, mosolygó nyuszik, virágmotívumok baglyok, szívecskék..

A tízenévesek számára, akik szeretnék a világ távolabbi részeit bejárni, a gyermek bőröndök érettebb stílusú változatát ajánljuk. Ezeket a sztonizáltabb színárnyalatok és univerzális motívumok jellemzik, melyek sok éven át még népszerűek lesznek. Megkapó pillangók és az időntúli borsó –nemegy idősebb hölgy vágyik rá, hogy egy gyermek bőrönd a tulajdona lehessen… Ha a kislány megengedi – nincs semmi probléma!

Kerekes bőröndök gyermekeknek – válassz okosan

A jó utazó táska kiválasztása gyermekeknek nem egyszerű feladat. Ha alapul vesszük a kerekes bőröndöket gyermekeknek – a dolog kétszer olyan nehéz. podwójnie. A Ladybag szerencsére megkönnyíti a feladatot – kínálatunkban találtok gyermek bőröndöt, melyek kíváló minőségűek és garantálják évekre a a felhasználó elégedettségét!

Elsősorban a tartós anyagból készült kerekek, melyek nem adják meg magukat egykönnyen. Könnyen legyőzik a terep egyenletlenségeit és a váratlan úthibákkal – tudjuk, hogy ezeket nehéz előre látni. Különösen, ha éppen játékos versenyeket rendezünk a bőröndökkel!

Bőröndök gyermekeknek – minde módon letesztelve!

Számos kísérletnek kitéve, a gyerek bőröndök jelentősen ellenálóak kell legyenek a mechanikai behatások ellen. Ebből kifolyólag a benne tárolt holmi tökéletes biztonságban van. Mi pedig megnyugodhatunk, hogy a poggyász egyetlen darabban ér haza a vakációból.

Hogy ez valóban így legyen, alegjobb minőségű műanyagokat használták fel bőröndjeinknél – a rendkívűl tartós polycarbon vagy más erősített anyag, mely ellenáll a horzsolásoknak.

Ennek köszönhetően a gyerek bőrönd a gyermekekkel együtt fog nőni. Anélkül, hogy veszítene esztétiaki értékéből!

  • cz
  • ro
  • sk
You can find Ladybag.hu at GLAMI.hu