Az adatok beolvasása...
Rendezés:

  Elegancia zöld táskák

  Az üvegzöld talán az egyik legelegánsabb és legstílusosabb a zöld színek között. Mélysége és telítettsége miatt számos stilizációban a klasszikus fekete alternatívájává vált. Az üvegzöld szoknyák rendkívül kifinomultan és érzékiem mutatnak, a fazonok és modellek különbözősége hatalmas választási lehetőséget kínál a számunkra. Hasonlóan érdekfeszítően mutatnak a kiegészítők, például a - sötétzöld táskák, cipők és sálak.

  Mivel kapcsolhatjuk az üvegzöldet?

  Az üvegzöld nagyon sötét és intenzív szín, ezért remekül passzol a fehér ruházathoz és a semleges bézshez. A zöld taska mint kiegészítő a világosbézs szoknyához, rendkívül harmonikus ötvözet és egyben biztonsságos is. A üvegzöld árnyalatú taska a szürkés és sötétkék stilizációkkal szintén jól fog prezentálni. Divatos és kifejező hatást érhetünk el, ha a zöld táskát a barnával kapcsoljuk. Kivételesen elegáns és érzéki kinézetet kreálhatunk ha az üvegzöld táskát kapcsoljuk a feketével vagy a mélyvörös boréhoz hasonló árnyalattal. Ez tökéletes ötvözet egy esti kreációhoz.

  Azok számára, akik unják a a klasszikus színek kapcsolódását, ajánljuk az üvegzöld taska kapcsolását világos rózsaszínnel, vagy mustársárgával. Ilyen merész színösszeállítást minden divattervező megirigyelhet. A Zöld taska tökéletesen fog mutatni egy zöld szoknyával. A zöld szín – mint semelyik más – egyszerűen szereti önmagát. A zödl színárnyalatok monokróm összeéllításai tökéletes ötvözete a klasszikusnak és az extravaganciának.

  Milyen zöld táskát válasszunka stilizációnkhoz?

  Bár az üvegzöld kifejező szín, ennek ellenére univerzális is. Tökéletesen megállják a helyüket egy esti, vagy egy casual kreációba. Ezért a zöld színű taska számos stilizáció elegáns kiegészítője lehet.

  Nagyon jól mutatnak a klasszikus táskák ebben a színben, például a válltáskák és a tágas postás táskák hosszú szíjjon. Ez a leggyakrabban válaszott variáns a mindennapi ruházathoz. A hivatalos dress code-val az elegáns sötétzöld koffer fog kinézni fémszínű vasalásokkal, vagy arannyal. Egy estélyre érdemes magunkkal vinni egy smaragd színű boríték táskát aranyszínű lánccal. Kivételesen érdekesen prezentálnak az alligátorbőr mintájú sötétzöld táskák – az a klasszikusat kedvelő nők számára. Tudnunk kell azonban, hogy a sötétzöld kedveli a matt, nehéz anyagokat, ezért a velúrbőr üvegzöld táska szintén rendkívül stílusosan néz ki.