Az adatok beolvasása...
Rendezés:

  Női hátitáska– praktikus és kényelmes

  A női hátitáskák tökéletes megoldást jelentenek a mindennapi kényelemre összpontosító nők számára, ugyanakkor szeretik az eredetiséget és az eredeti megoldásokat. A hátitáskák már régóta nem kapcsolódnak kizárólag iskolához vagy kiránduláshoz, fontos helyet találva a divatos és stílusos női kiegészítők között. Remek ötlet néhány szükséges kiegészítő tárolásához, a stílus kiegészítéséhez és ... a kezek felszabadításához, amely fantasztikus alternatíva a klasszikus női kézitáskához.

  Elegáns női hátitáskák- irodába és összejövetelre

  Rendkívül elegáns női hátitáskákat kínálunk, amelyek sikeresen felváltják a hagyományos kézitáskákat, még fontos találkozók alkalmával is. Választhat minimalista női hátitáskákat egyszerű formában és visszafogott színekben - üzleti rendezvények számára tökéletes -, valamint valamivel dekoratívabb, lakkozott bőrrel díszített hátitáskákat, exkluzív, állati, dombornyomott motívummal. A munkába tökéletesek a színes, sima vagy steppelt hátizsákok, amelyek méretei és funkcionalitása az igényekhez igazodik - nagyobb, A4-es formátumú és a kicsi, ha elegendő helyünk van egy pénztárcához, dokumentumokhoz és egy kicsi praktikus piperetáskához. Választhat egyszerű, egykamrás hátitáskákból és női hátitáskákból, sok kiegészítő zsebbel apró tárgyakhoz.

  Zsákok és táskák - komfortos női hátitáskák

  Azoknak a nőknek, akik a kényelmet és az eredetiséget mindenekelőtt értékelik, női hátitáskákat készítettünk elő. Eredeti megjelenésűek, tágasak és rendkívül kényelmesek. Színes nyomatokkal és sokszínű flitterekkel díszítve vonzzák a figyelmet, könnyedebbé teszik és remekül kiegészítik az alkalmi stílust. A textilzsák típusú táskák remekül mutatnak egy klasszikus táskával ellátott készletben, helyettesítik a nem túl vonzó hálót és megkönnyítik a kezek szabad mozgását. Viszont a kínálatunkban kapható, női hátitáskák zsák alakban, kiváló minőségű ökológiai bőrből, igazi dizájneri mesterművek - avantgárd, stílusosak és modernek.

  Hátitáskák gazdag választéka minden női stilizációhoz

  A női ruhásszekrénynek kevés olyan eleme van, ami annyit mond a tulajdonosáról, mint egy hátitáska. Ezt szem előtt tartva készítettük a női hátitáskák nagyon széles választékát - hogy minden hölgy megtalálja azt, amit keres - például egy hátizsákot, amely a legjobban kifejezi stílusát és hangsúlyozza a személyiségét. Üzletünk kínálatában megtalálhatóak a szerény és elegáns klasszikus fekete, gesztenyebarna és barna színű kézitáskák, valamint népszerű városi hátizsákok városi stílusban, vagy elegáns, színes modellek szokatlan, divatos színekben. A boho, a retro és a vintage szerelmeseinek megfelelő egyszerű, klasszikus, old school női hátitáskákat talál, valamint stílusos hátizsákokat bőr bojtokkal. A rock stílus kedvelői imádni fogják a jellegzetes, strasszokkal díszített karommal ellátott táskákat.