Az adatok beolvasása...
Rendezés:

Mentás táskák az elmúlt év slágere

Mi jut eszetekbe a menta színről? A menta elsősorban frissesség és fiatalos energia – tavasz ötvözve a naposugaras nyárral.

A menta gyakran megjelenik az utóbbi szezonban a divattervezők divatos stilizációiban, melyek bemutatkoztak például lágy mentaszín szoknyákban és más pasztell kiegészítőkben mint például a mentaszín taska vagy világoszöld cipő. Az instagrammos stilizációkat nézve nehéz nem észrevenni, hogy a mentaszín sláger lett a fodrász szalonokban is. Már senki nem lepődik meg a világosabb vagy intenzív pasztellzöld hajszínen. Egy dolgot el kell ismerni: a mentaszín nagyon archoz illő, és minden stilizációt kivételes frissességgel ruház fel.

A pasztellzöld hatékonysága

A mentaszínű táska eredeti kiegészítője lehet számos stilizációnak. Ez a világos pasztell szín elsősorban a nőiességet emeli ki és a ruházatunk finomságát.

Rendkívül efektíven prezentálnak a a klasszikus kicsi táskák és a postás táskák mentaszínben, melyeket a mindennapokra kínálunk. Ideális kiegészítője lehet a mentaszín koffer ezüst vasalással, az üzleti stilizációnak. A bevásárláshoz legjobban fogjuk érezni magunkat egy XL méretű világoszöld shopperrel.

Milyen színekhez passzol a mentaszín táska?

A menta szín az elmúlt év legdivatosabb színe. Érdemes azonban szem előtt tartani, hogy ez az árnyalata a zöldnek eléggé hideg, ami megnehezíti más színekkel való illesztését. Ezért a mentaszín taska nem fog passzolni minden stilizációhoz, de érdemes kockáztatni és játszani egy kicsit a divattal, mert a végeredmény igazán látványos lehet.

A legbiztonságosabb ha a mentaszínt a fehérrel kapcsolni, vagy annak tört változataival. Ez kifejezetten nyári, vakációs együttes. A mentaszín taska egy törékeny bézs szoknya társaságában igazán elegánsan és fenomenálisan fog kinézni. A zöld, mentás árnyalata kislányos karaktert kölcsönöz ennek a stilizációnak. A mentaszín tökéletesen fog mutatni a más pasztell színekkel, és a szürkékkel. Az ilyen stilizációk tökéletesen megállják a helyüket az munkába, és a hivatalos kiemenőkre. A világoszöld táska egy rendkívül frissítő hatású szín, jól passzol egy szürke kosztümhöz, vagy egy világos rózsaszín inghez.

Menta a bátraknak

Terészetesen a mentaszínű táskákat kapcsolhatjuk sokkal intenzívebb színekkel is. De ez már a tudatos divatkreátorok verzója, akik nem félnek kísérletezni. A mentaszín női taska összekapcsolása intenzív vibráló rózsaszínnelvag más neo színnel azt eredményezheti, hogy még a legigényesebb divattervezők szemében i elismerés csillan.

  • cz
  • ro
  • sk
You can find Ladybag.hu at GLAMI.hu