Az adatok beolvasása...
Rendezés:

  Egy rózsaszín táska a nőiességed hangsúlyozására

  Nem olyan régen a rózsaszín a kislányok részére volt fenntartva, akik Barbie babákkal és Pony lovacskákkal. Mindegyik kislány vágyakozott egy cukros, rózsaszínű babaházra, de senki nem gondolta volna, hogy ez a szín egyszer inspiráció lehet a legnagyobb divat kreátoroknak. Ma már a rózsaszín annyira népszerű, hogy még a férfi divatban is megjelent. És ez nem is csoda. A rózsaszín magabiztosságot kölcsönöz és - mint egyetlen más szín sem – képes provokálni. A rózsaszín női taska a ruházatnak édes, kislányos karaktert kölcsönöz. Feléleszti a stilizációnkat, és fiatalos energiával tölti fel. Tekintettel a rózsaszín különböző árnyalataira, szabadon egyensúlyozhatunk a cukorka rózsaszín, a finom halvány rózsaszín, a pasztell púderrózsaszín és az erős fukszia között.

  Vajon a rózsaszín táska való mindenkinek?

  Természetesen nem mindenki határozza el magát egy rózsaszínű cukorka árnyalaltú táskára. Az intenzív rózsaszín bátorságot igényel, de tudást is, hogy összeállíthassuk más színekkel olyan módon, hogy elkerüljük a stilizáció túlédesítését. Arról van szó, hogy divatosak legyünk és nőiesek, nem pedig infantilisak.

  A rózsaszín taska nem kell, hogy kiabáljon az élénk színeivel. Ideális megoldás azon nők számára, akik kedvelik a rózsaszínt, de egyben értékelik az eleganciát és a klasszikusat, a púderes rózsaszín táskák és kiegészítők. Az utóbbi szezon slágerévé váltak. A púderrózsaszín táskák kis kuplungtáskaként, csinos letterman táskaként vagy tágas shopper táskaként kaphatók, és különösen a tavaszi-nyári szezonban hódítanak a divatvilágban, könnyedséget kölcsönözve a ruháknak.

  Másrészt, ha szeretné hangsúlyozni nőiességét és energiáját, a fukszia rózsaszín táska tökéletes választás lesz. Ezt a rendkívül kifejező színjavaslatot a női kézitáskára erős karakter jellemzi, és sok érzelmet hordoz. Ez lazán kiemeli a stílusodat, megtörve az egyhangú és egyforma stilizációt. A lédús fukszia a kék és a piros egyenlő arányú kombinációja. A lilával, sötét rózsaszínnel vagy a lila világosabb változatával határos szín. Vonzza a tekintetet és magába szívja a figyelmet.

  Édesség és elegancia púderes-rózsaszín táskák

  A sztonizált és elegáns női púderes rózsaszín taska ideális választás minden alkalomra. A világos rózsaszín boríték táska tökéletesen passzol a fényes rózsaszín szoknyához, melyet felveszünk egy találkozóra a baránőinkkel, valamint a klasszikus fekete minihez egy elegáns összejövetelen. A klasszikus piszkos rózsaszín taska jól fog mutatni a szolgálati munkaruhánkkal, kiemelve az elegáns üzletasszony stílusát.

  A púderes rózsaszín nemcsak gyönyörű árnyalat – ez elsősorban egy univerzális szín, melyet számos stilizációval ötvözhetünk. Az ideális harmóniát úgy érhetjük el, ha a púder rózsaszín táskát olyan színekkel hozzuk össze, mint a fehér, fekete vagy szürke. Így rendkívül időntúli és elegáns összeállítást érhetünk el, melynek a rózsaszín kivételes lágyságot kölcsönöz.

  A púderrózsaszín kézitáska és a pasztellrózsaszín modell minden korú és bőrszínű nő szépségéhez illik. Világosítanak, fiatalítanak és kislányos frissességet kölcsönöznek mind a világos bőrű szőkéknek, mind a természetesen reggeliző szürke nőknek. A kívánt hatástól függően a frizura kombinálható több vagy kevésbé intenzív színekkel. Ez lágyabb vagy kifejezőbb megjelenést eredményez. Érdekes ajánlatot jelentenek a szokatlan kiegészítőkkel, például medálokkal, láncokkal, puha pomponokkal, csatokkal vagy bojtokkal ellátott táskák is.

  Miért érdemes a rózsaszínt választani?

  A Rózsaszín táska mindig időszerű választás. A fukszia színű táska kiegészítí a kinézetünket egy csipetnyi extravaganciával, magabiztosságot kölcsönöz és fiatalos stílust. A halvány rózsaszín árnyalata kiemeli a kislányos, lágy stilizációt. A kortárs divat megengedi a kísérletezést és a szabályok megszegését, ezért nem kell félni a színektől. A rózsaszín enged kitűnni a tömegből és a segítségével divatosak és stílusosak leszünk.

  A ladybag.hu áruház gazdag kínálata

  A http://ladybag.hu internetes áruház gazdag választéka különféle táskákból és érdekes textúrákból eredeti befejezésekkel. A púderes postástáskák, melyeket a Bee Bag cég gyárt nyomott virágmotívumokkal elegáns arany vasalással, vagy a steppelt táska a Diana&Co tól, műszőrme akcentussal, vagy a rózsaszín shopper fém csatokkal a Silvia Rosa tól. A modellek sokszínűsége segít kiválasztani a megfelelő fazont a stilizációnkhoz.