Az adatok beolvasása...
Rendezés:

Táskák rojtokkal – divatos stílusos és meghatározó

A rojtos kézitáskák, amelyeket valaha hippiknek tartottak - a szabadság és a korlátlan szabadság lányai - népszerűvé váltak, és több szezon óta divatosak. A hippi és a rock stílus kedvelői, akiket szinte a boho rajongói kisajátítottak, megtalálják a helyüket az elegáns és klasszikus stilizációkban is. A bojtokkal, kulcstartókkal vagy ezzel a jellegzetes motívummal ellátott kézitáskák tökéletesen illeszkednek minden ruhához, egyértelműen élénkítve a ruhát. Hírességek és sikeres nők, divatőrültek és bloggerek, hétköznapi stílus kedvelői és elegáns hölgyek viselik őket.

Női táska rojtokkal – a boho stílus zászlós modellje

A rojtos női kézitáska a boho stílus kedvelőinek egyik kedvence, amelyek már évek óta ünneplik diadalukat a divatvilágban. És semmi nem utal arra, hogy ez hamarosan megváltozik. A rojtos kézitáskák rendkívül kecses kiegészítők. Fenomenális, könnyű és rendkívül nőies, fantasztikusan képesek élénkíteni bármilyen kombinációt. Ha szereti a hippit, a bohót és a rojtokkal társított szabadságot, kínálatunkban olyan rojtos női kézitáskákat talál, amelyek tökéletesen illenek a szellős virágos ruhákhoz, farmerekhez, terjedelmes ingekhez és stílusos csizmákhoz. Keressen nagy, terjedelmes táskákat, állat témájú hátizsákokat, kis táskákat egy hosszú szíjon - mindez díszes bőrből és velúr bojtból.

Női táska rojtokkal a kifinomult ízlésű nőknek

Bár úgy tűnhet, hogy a rojtos kézitáskák csak a hippi szabadság és az alkalmi stílus jellemzői. Egy elegáns kis kézitáska, amelyet finoman díszítenek ezzel a kiegészítővel, tökéletes lesz egy elegáns, klasszikus ruhához. Ha finomítani kívánja - kicsi legyen, bőrből, nem velúrból, és visszafogott színben. Egy ilyen divatos kiegészítő, amely rendkívül univerzális, a legtöbb klasszikus kombinációhoz megfelel. Csakúgy, mint egy női kézitáska rojtokkal kulcstartó formában, díszes bojtokkal díszítve. Anélkül, hogy túl sokat magyaráznánk a ruházati stílusba, a rojtok hozzáadása egy kis könnyedséget, finomságot és kifinomultságot csempész a stílusba.

Hátitáskák, zsákok, postás táskák – kézitáskák, női táskák rojtokkal

Az áruházunkban található rojtos kézitáskák sokféle stílusnak megfelelnek. Viselheti őket az irodába, vásárlásra és sétára, remekül fognak kinézni egy alkalmi találkozón, valamint egy randin vagy egy előkelő partin. A nagy, rojtos női táskák kényelmes és stílusos bevásárló táskáknak bizonyulnak, a kisebbek pedig mindennapi és esti ruhákat egyaránt díszítenek. Különösen népszerűek a nagy modellek és valamivel kisebb, hosszú rojtos táskák, amelyek teljes hosszában és szélességében díszítik az előlapot. Az ilyen típusú táskák jelenleg a legtöbb alkalmi ruha stílusos slágerei - a divatos sportstílus és a retro akcentusok tökéletes kombinációja.

  • cz
  • ro
  • sk
You can find Ladybag.hu at GLAMI.hu