Az adatok beolvasása...
Rendezés:

Türkiz táskák nyári stilizációban

A türkiz nem olyan szín ami önmagában engedné egy stilizáció kialakítását. Viszont nagyon kifejező és emellett energiadús. A türkiz az égszínkék és a világoszöld keveréke egy csipetnyi fehérrel. A nyárral párosítjuk, a kék tengerrel, és a felhőtlen égbolttal. Éppen ezért a türkiz kiegészítők-cipők, táskák, bizsuk, - tökéletes adalékai a nyári stilizációnak. Nem kell lemondani erről a színről télen és ősszel sem. A Türkiz taska mindig frissességet kölcsönöz és eredeti akcentussal ruházza fel a kinézetünket.

Mihez hordjuk a türkiz táskát?

A türkiz taska bizonyára jól mutat majd a fehérrel. A Türkiz taska egy fehér nyári szoknyához életrekelti és egyben kiemeli a stilizáció nőies finomságát. Harmóniát érhetünk el, ha a feketével hozzuk össze a türkizt, arannyal vagy ezüsttel. Egyben emlékezzünk, hogy a türkiz nagyon intenzív szín, ezért a sztonizált összeállítás kiegészítőjeként érzi jól magát. Nem jó, ha több türkiz elemet alkalmazunk ugyanabban a stilizációban, mert egy ilyen összeállítás megfoszthat az elegáns könnyedségtől.

Ha fontos számunkra az extravagancia, érdemes elgondolkodni türkiz táskák felhasználásán a kanárisárga, korall, vagy barna stilizációkhoz. Ez egy merész összeállítás, de egésze érdekes eredményeket hozhat. A türkiz remekül prezentál a fűzölddel. A monokrómatikus stilizációk nagyon divatosak ebben a szezonban, a zöld pedig egy nagyon hálás szín.

Milyen fazonú táskákat válasszunk?

A türkiz táskák válastéka a piacon hatalmas. A http://ladybag.hu internetes áruház kínálatában megtalálhatók a kifejező és elegáns postás táskák hosszú szíjjal, nagy shopperek és zsáktáskák a mindennapi bevásárlásra, valamint az eredeti nőies kofferek festett virágmintával. A fazonok és alapanyagok különbözőségének köszönhetően és a türkizes árnyalatoknak minden divattervező megtalálhatja a számára ideális türkiz táskát, a divatos kísérletezésekhez.

Sajnos a terméket nem található!

1. Sprawdź poprawność zapytania i spróbuj ponownie.
2. Ogranicz szukane słowa do jednego lub dwóch.
3. Podaj ogólną nazwę produktu, którego szukasz. Później będziesz mógł ograniczyć wyniki wyszukiwania korzystając z zaawansowanych filtrów.

  • cz
  • ro
  • sk
You can find Ladybag.hu at GLAMI.hu