Az adatok beolvasása...
TERMÉKEK ÉS KATEGÓRIÁK
PRODUKTY A KATEGÓRIE
Bőr kézitáskák

A nők nagy jelentőséget tulajdonítanak a kézitáska kiválasztásának. Ez egy nélkülözhetetlen kiegészítője a ruháknak, amelyeknek harmonikusan illeszkedniük kell egy bizonyos stílushoz. Legyenek tehát az elegáns női ruhatárban különböző stílusú, mintájú, színű, méretű, stb kézitáskák.

A vásárlók elvárásainak megfelelően a gyártók táskák és kézitáskák igen gazdag és változatos kínálatát mutatják be. Vannak köztük olyan bőr kézitáskák, amelyekből a legjobb kilátás nyílik az Úrra. Tartósak, elegánsak és tökéletes kiegészítői a klasszikus és az excentrikus ruházatnak is.A minőségi bőr kézitáskák rangos funkciókat is ellátnak, és egy üzletasszony és bármely dolgozó nő hivatalos arculatát alkotják. Az Olaszországban készült termékek különleges hírnévnek örvendenek. Olaszország az elegáns szabászat szülőhelye - itt új trendek jelennek meg, ötletek születnek, utcai divat és finom szalonok jönnek létre.

Szeretnél a csúcson lenni? Biztosan van egy táskád közvetlenül az Appenninek-félszigetről. Kínálatunkban megtalálható a klasszikus dizájn és klasszikus színek, valamint a mindennap hordható színes táskák nagy választéka, melyek alkalmasak nagy kirándulásokra is. Szeretné megvalósítani álmát egy gyönyörű bőr kézitáskáról? Üdvözöljük. Bármilyen költségkeretre van ajánlatunk, minden korosztály számára.

Női táskák

A kézitáska szinte minden helyzetben elkíséri a nőt. Praktikus, mert hasznos dolgokat tartalmaz, és bármilyen stílus kiegészítője. Az ünnepi és estélyi öltözék kísérőjeként olyan, mint hab a tortán - elegánsan kiegészíti a ruházatot, üzleti helyzetekben okmányokat, bélyeget és egyéb irodai kellékeket visz magával, esernyőt, kesztyűt rejteget a sétán, helyettesíti a bevásárlóhálózatot az áruházban.

Röviden, enélkül egy lépés sem. Természetesen minden esethez más kézitáska kell. Kínálatunkban bájos estélyi clutch-okat, tágas hétköznapi táskákat, kényelmes vezetőket és postásokat, praktikus táskákat találhatnak a nők. Különböző úriemberek ízlésének megfelelően, néhányat vállon hordnak, másokat könyökön, másokat kézben vagy kar alatt tartanak.

Kínálatunkban megtalálja a standard színek klasszikus stílusait, valamint a lenyűgöző modern dizájnt és teljes színpalettát. Valódi bőrből, velúrból és ökobőrből készült táskákat kínálunk. Mindegyik vonzónak tűnik. A francia David Jones cég termékei nagy érdeklődést mutatnak a vásárlók körében. Klasszikus egyszerűség jellemzi őket, amely a kiváló anyagminőséggel és a gyártási precizitással párosulva a párizsi elegancia meghatározója.

Férfi aktatáskák

„Ahogy látnak, úgy írnak neked” – tudják a céget képviselők. A tulajdonos és az alkalmazottak a cég imázsának részét képezik. Ezért van egy kötelező ruházati kód üzleti helyzetekben. Férfiaknál a tipikus ruházat a klasszikus öltöny, ing és nyakkendő. Plusz elegáns cipő és ... egy aktatáska. Igen, az emberi komponens az irodákban, irodákban, intézetekben és irodákban dolgozó úriemberek szerves része. Az üzleti tárgyalások, a kollégákkal, beszállítókkal és ügyfelekkel való kapcsolattartás speciális módosításokat igényel. Egyik eleme a valódi bőrből készült portfólió, amely elfér az iratokon, telefonokon és egyéb kiegészítőkön. Kiválasztáskor a magas minőségre kell támaszkodnia. Ez a tulajdonság az olasz gyártók termékeit jellemzi. Jó bőr, strapabíró kidolgozás, gondos kezelés, klasszikus színek – ezek az előnyeik. Válasszon a következők közül: két- és háromrekeszes aktatáskák, amelyek laptopon is elférnek. Telefonzsebekkel, tollakkal, műanyag kártyákkal és névjegykártyákkal rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik a rendszerezést.

A portfóliók nagyon tartósak, megvásárlásuk jó befektetés, amely presztízst teremt a munkavállaló és cége számára.

Bőröndök

Bőröndökre van szükség a ritkán indulóknak és a gyakran utazóknak egyaránt. Megfelelő felszerelésre van szükség, különösen a légi szállításhoz. A bőröndök legyenek erősek, masszívak, csomagolva, megfelelően zárva és könnyűek. Hasznos lenne számukra a modern dizájn, a gondos gyártás és a járművekből való könnyű áthelyezés.

Ezek a bőröndök jól ismert gyártóktól: a francia David Jones cégtől és az Airtex cégtől, amelyek megtalálhatók a kínálatunkban. Néhányat készletben árulnak: nagy, közepes és kis bőröndök, az úgynevezett "kabin", amely megfelel a kézipoggyász követelményeinek. A készletekhez ingyenes mérleg tartozik a poggyászméréshez.

A bőröndök könnyű, de jól védett poggyászanyagokból készülnek: cordura és polikarbonát. Szállításkor vízálló, strapabíró, nem károsító anyagok. A szabvány már tartalmaz olyan elemeket, mint: teleszkópos fogantyú, kombinált zár (egyes modelleknél), belső hevederek a csomagok rögzítéséhez, gumi kerekek fém csapágyakon.

A kínált bőröndök klasszikus színek (fekete, barna, hamvas) és nem szabványosak: erős fukszia, gazdag kék, régi arany. Szintén nincs hiány szórakoztató dizájnokból, amelyeket a fiatal felhasználók szívesen választanak.

Nem számít, melyiket választja, biztos lehet benne, hogy tartós és működőképes. Bőröndjeinkkel minden utazás örömet okoz.

Utazótáskák

Az utazótáskák hasznosak rövid és rövidebb utazásokhoz. Nem fér el beléjük annyi poggyász, mint egy nagy bőröndbe, de kényelmesek és funkcionálisak. Gyorsan bepakolhatod, a válladra teheted és indulhatsz vonatra vagy buszra. A tinédzserek szívesen használják uszoda- vagy edzőteremlátogatáskor, mert kényelmesen elhelyezik a sportruhákat, cipőket, törölközőt és a szükséges kozmetikumokat.

A táskák vízálló anyagból készültek, cipzárral rögzítve, kétféle fogantyúval vannak ellátva: rövid fogantyúval és karabinerekre erősített hosszú pánttal.

Gyártóik: David Jones és Airtex a tartósság és a hosszú élettartam garanciája, a táskák hosszú évekig kitartanak. Tökéletesen kombinálódnak a fiatalsággal és a sportstílussal.

Kevés pénzért kaphat egy véletlenszerű táskát, amely különféle esetekben hasznos.

Pénztárca

Az emberi eleganciát a részletek határozzák meg. A Pierre Cardin pénztárcák egy elegáns és tekintélyes szerkentyű. A francia divatmester nevéhez a magas szabottság, a kiváló minőség és az illetlen kreativitás fűződik. Az ezzel a névvel aláírt tárgyak vásárlása magas anyagi és társadalmi státuszhoz kötődik.

És lehet kapni egy elegáns apróságot. Magas polcú termékeket kínálunk kedvező áron. Kevés pénzért cserébe egy "kis luxust" kaphat férfi vagy női pénztárca formájában. Jó olasz bőrből készültek, gondosan kidolgozva, minden részletre odafigyelve. Az elegáns bélés a gyártó logójával vonzza a figyelmet

Gyártóik: David Jones és Airtex a tartósság és a hosszú élettartam garanciája, a táskák hosszú évekig kitartanak. Tökéletesen kombinálódnak a fiatalos és sportos stílussal.

A pénztárcák nagyon praktikusak: van bennük 2 rekesz a bankjegyeknek, egy rekesz a domboknak, több rekesz az iratoknak, névjegykártyáknak és hitelkártyáknak. Jól elférnek a kabát belső zsebében vagy a női kézitáska oldalzsebében.

  • cz
  • ro
  • sk
You can find Ladybag.hu at GLAMI.hu