Az adatok beolvasása...
Rendezés:
Javasoljuk

Stílusos, kényelmes és praktikus utazótáskák

Ha már útra indlusz, tedd azt stílusosan és kényelmesen. Pakold be a holmidat elegánsan és kényelmesen – erre alkalmasak a kínálatunkban szereplő exklúviv utazó táskák. vagyis a páratlan, modern kiegészítők, melyek ötvözik az érdekfeszítő dizájnt a funkcionalitással. Függetlenül attól, hogy repülőutat vagy autóutat tervezel vagy vonattal szeretnél utazni, a kínálatunkban szereplő férfi és női utazótáskák biztosítják számodra a szükséges kényelmet és mindent elpakolhatsz bennük, aire szükséged llehet egy utazás alkalmával. A legnagyobb kihívásnak is eleget tesznek – méghozzá stílusosan! A http://LadyBag.hu internetes áruház kínálatában klasszikus és modern, bőr, utazó táskák találhatóak. Széles választékban forma, szín, és méret szerint. Ennek köszönhetően könnyedén megtalálod a megfelelő táskát bármilyen utazáshoz, és nemcsak azt viheted magaddal, ami a legfontosabb, hanem több holmit is elpakolhatsz, aminek egészen biztosan helyet találsz. Függetlenül attól, hogy egy hétvégét szeretnél eltölteni a hegyekben, vagy egy rövid üzleti útra mész, vagy akár egy hosszú szabadságra, nézd át kínálatunkat és válaszd a legjobbat a számodra. A minőség és formavilág mely kínálatunkban szerepel, a legkényesebb ízlést is kielégíti, ezért biztosak vagyunk abban, hogy a mi kis és nagyméretű utazótáskáink szempillantás alatt megtalálják új tulajdonosaikat. És ez lesz az első útjuk!

Utazz stílusosan!

Vajon egy utazó táska lehet egyszerre szép, tágas, és tartós? Természetesen igen! A legjobb bizonyíték erre a http://LadyBag.hu modelljei. Nyílj meg a dizájn világának mely az első pillanattól fogva érdekfeszítő, és azt eredményezi hogy mindenki Téged figyel. na. A csomagod éppen olyan kivételes lehet mint Te magad – elegendő az utazó táska kinézetét alárendelni a preferenciádnak. A minimalits a és praktikus mellett teszed le a voksod? Vagy inkább egy díszesebb táskát keresel, mely felfrissíti azutazós stilizációdat? A mi táskáinkkal mindenlehetséges. Válassz egyte és indulj életed utazására! Kínálatunkban megtalálhatóak az XXL méretű utazó táskák – tökéletesek egy hétvégére a városon túl vagy egy pár napra egy európai fővárosba – ahogy megtalálhatóak a kényelmes utitáskák fémvázzal kerekekkel, melyek biztosítják számodra a a maximális kényelmet még akkor is, ha a belsejében nehezebb holmi található. Valamennyi táska csodálatosan van kivitelezve, a számos zseb és fakk lehetővé teszi a belső tér ideális kigazdálkodását. Utazás közben elsősorban a kényelem számít, ezért elsősorban célszerű a saját komfortra gondolni. Természetesen nem utolsó szempont, hogy a táska tűnjön ki ritka dizájnjával., vagy nem?

Mi jöhet még jól egy utazás alkalmával? Hátitáskák , Strandtáskák , Zsákok , Női papucsok , Női hótaposók , Női sportcipők , Női szandálok , Női torna cipők

Mi az utazásod célja?

Volt már olyan érzésed, hogy állandóan utani szerettél volna? Sokak számára maga za utazás nagyobb örörmöt okoz, mint maga a célba érés, és Dan Eldon modta, hogy maga az utazás kell legyen a célunk. Hiszen akkor vagyunk igazán úton, mikor folyamatosan változik a vidék látványa, új emberekkel találkozunk, állandóan új helyeket keresünk fel és biztos azért izgalmas ez mert tudjuk, hogy sosem fogunk ott hosszú időt eltölteni. Az utazás legfőbb jellemzője a pillanatnyiság és ez az ami annyira megragadó – élvezzük a folyamatos változást, mely oly gyorsan megy végbe, hogy elsajátítjuk a képességet, hogy itt és most legyünk anélkül, hogy a múlttal foglalkoznánk és gondolatainkat a jövő felé irányítanánk. Hogy mégis az utazás átélésére koncentráljunk, fontos a kényelem, mely nemcsak az utazás eszközét jelenti, de a csomagunk mozgatásának módját is. Ha csak egy rövid időre utazol vagy gyakori átszállásokat tervezel, tökéletes lesz számodra a kisebb utazó táska, melyben a legfontosabb holmidat viszed magaddal. A könnyű utazó táska, nem okoz különösebb nehézséget és emeli az utazás komfortját. Az S és M méretű kisebb utazó táskákat különösen olyan hölgyek urak és gyermekek részére részére ajánljuk, akik praktikus koffert keresnek minden kiruccanásra. A kis utitáska nem igényel nagy helyet a tárolásra, ezért mindig kéznél lehet az autobuszban, vonaton, vagy akár a repülőgépen. Ha mégis főként autóval utazol, és sok holmit kell magaddal vinned, válaszd az L, XL i XXL méretű férfi és női utazótáskákat..

Egyedül utazva sosem viszünk magunkkal nehéz csomagot – hacsak hosszú utazásra készülünk. Még a rövid csoportos utazások megszervezése – is jelentős kihívás, és komoly logisztikai goldolkodást igényel. Ilyen esetekben jönnek jól a nyagobb utazó táskák bőrből. A honlap kínálatában fellelhetőek a nagyobb kézi-, kerekes-, és mindkét opcióval ellátott táskák. Többek között például:

  • Weekend táska,
  • Henger alakú válltáska, széles és kényelmes vállszíjjal,
  • Klasszikus utazó táska –bőr trapéz alakú,
  • Különösen funkcionális táskák fém vázzal

Ajánlatunkba szerepelnek táskák ökológiai bőrből, természetes bőrből, nylon-ból vagy éppen a legtartósabb polyészterből 600D. A természetes bőrből készült kiegészítők ellenállnak a sérülésnek, és ebből kifolyólag - rendkívül tartósak. A vásárlása jelentős befektetést igényel, de ez a befektetés a hosszú évek kényelmes használata alatt megtérül. Az öko-bőrből készült utazó táskák jelentősen olcsóbbak. Megállják a helyüket, ha valaki a gazdaságosabb variánst választaná, és akkor is ha a kinézettel szeretne valaki kísérletezni.

Divatos kézitáskák repülőgépre

A megengedett kézicsomag mérete, melyet a fedélzetre magunkkal vihetünk, különböző lehet és légitársaságonként változik. Például a Wizz Air légitársaság előírásai szerint a férfi vagy női kézi táska mérete maximálisan 30x40x20 cm lehet, míg a LOT légitársaság gépeinek fedélzetére felvihető kézi utazó táska mérete nem lehet nagyobb mint 55x40x23 cm. A http://LadyBag.hu internetes áruház oldalán divatos kézi táskákat találsz nők és férfiak részére 27x40x18 cm méretben, melyet a legtöbb légitársaság fedélzetére magaddal vihetsz. A jegyvásárlásnál érdemes jobban megismerni a kikötéseket, melyek változhatnak. A férfi -, és női kézitáska olyan termék, mely megállja a helyét nemcsak repülős utazás közben – haználhatjuk éveken keresztül, bármilyenúton, függetlenül az utazás eszközétől. Tudod már, hogyan kell kinézzen egy tökéletes férfi, női, vagy gyermek utazó táska? Nézd át katalógusunkat és válassz a számos előrhető forma között. A http://LadyBag.hu internetes áruház kínálatában találsz klasszikus egyszínű táskákat, és mintásab darabokat is, melyek különösen a nőknek és gyermekeknek nyeri el a tetszését. Előtérbe helyezzük a funkcionalitást és a minőséget termékeinknél, ezért a http://LadyBag.hu kínálatában kizárólag elismert gyártók termékeit forgalmazzuk, mint például David Jones, Or&Mi vagy Diana&Co. A David Jones és más ismert gyártók termékei garancia a biztonságos és kényelmes utazásra. Legyőzheted a kilóméterek százait, vagy ezreit és élvezheted az utazást ahelyett hogy a táskáddal foglalkoznál, ami rendkívül funkcionális. Táskáink univerzálisak, fogantyúval és praktikusak kerekeken. Voksolj a divatra és a kényelemre – már most rendeld meg a megálmodott táskát, vásárolj eg komplett készletet az egész családnak!

  • cz
  • ro
  • sk
You can find Ladybag.hu at GLAMI.hu